Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi trzymaj sie kochana. Kciuki zaciskam zeby skurcze okazaly sie tylko treningowymi.

• Ewelaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi trzymamy kciuki!!! 3maj sie kochana !

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • Rubi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze mnie dziś bratowa dobila bo powiedziała że ona po badaniu ginekologicznym od razu zaczęła rodzic..a mnie właśnie po tych trzech badaniach wszystko boli i teraz te skurcze..:(

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi dasz rade ty czekaj do 37 tyg a nie :) chociaż ty tydz do przodu jesteś :)

ale dzisiaj mnie czyści masakra wiem ze ostatnio wy pisalyscie ze tak macie ale aż się boje tego żeby to coś nie oznaczalo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 21:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzis tez czesciej skurcze lapia i to zeby nie bylo zbyt lekko to krzyzowe sie pojawily. Przedpoludnie minelo na bolach w szyjce. Mysle ze mala sie wsuwa w kanal i dlatego bo czulam nacisk i nawet czkawke prawie ze w pochwie odczuwlam:-) choc nogami nadal wysoko wywija.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz wam na Facebooku wstawię córeczkę kasss bo właśnie zdj dostałam tylko idę na komputer

Anastacia33, Ewelaa, nick nieaktualny, loszcz, Emca lubią tę wiadomość

• ines31 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi trzymaj się, trzymamy kciuki. Nas jest tutaj tyle, że na pewno pomogą :*

1kk0i09kiu82fc6o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz dodałam :)

ines31 lubi tę wiadomość

• Rubi Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny wierze w moc naszych kciukow:P gosiaczek ja właśnie czuje tak nisko w pochwie jakby mi mały rączką mocno wiercil..i do tego ścisk jakiś..ehh oby do poniedziałku..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    juz dodałam :)
    Nie widze zdjecia

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wejdz w nasze bobaski

• Tess Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ines31 wrote:
    poprosimy zdjęcia, może zainspirujesz którąś z nas ;)
    A proszę bardzo, tylko jakość słaba.. najbardziej jestem dumna z ostatniej choć najmniej ,,profesjonalnie" wygląda :)

4kgol3.jpg
    dzccwx.jpg
    2sbrfgy.jpg

Rubi - trzymam kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 21:39

nick nieaktualny, Rybeńka, loszcz, SunSun, Tygrysek, Sarah88, gabi30, Emca, bella82 lubią tę wiadomość

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra wstawie jeszcze tu bo kass pozwolila :):)

Anastacia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xclpih.jpg
    2a5du7n.jpg

oto coreczka kasss

Tygrysek, nick nieaktualny, Ewelaa, Tess, Rybeńka, loszcz, MamaAdasia, SunSun, Sarah88, czekaja, gabi30, Emca, noa8, nick nieaktualny, Juusti69, Niunia86 lubią tę wiadomość

• ines31 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tess wrote:
    A proszę bardzo, tylko jakość słaba.. najbardziej jestem dumna z ostatniej choć najmniej ,,profesjonalnie" wygląda :)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6c047223bcde80da.html
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/efca75f0ee0aab12.html
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ecb72991b5a83df.html

Rubi - trzymam kciuki.
    oooooo ładne! Widzę że ty z tych uzdolnionych artystycznie :)

Tess lubi tę wiadomość

1kk0i09kiu82fc6o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tess superpomysl mialas z tymi bodami :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tess wrote:

4kgol3.jpg
    dzccwx.jpg
    2sbrfgy.jpg

Rubi - trzymam kciuki.
    Tess zdolniacha z ciebie:-) super:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    xclpih.jpg
    2a5du7n.jpg

oto coreczka kasss
    Ale cudo:-) przesliczna czarnulka

anet525, MartaM lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiaczek31 wrote:
    Ale cudo:-) przesliczna czarnulka

Właśnie pierwsze co to pomyślałam że śliczna czarnulka ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko muszę odnaleźć hasło do Facebooka bo czuje że mnie dużo omija :)

Justwol fajnie że się odezwałaś i że wszystko ok!. Kass to co piszesz o mężu jest rozczulające :)

Rubi trzymaj się! Zdaje się że miałaś czekać z nami na marzec! Na pewno dasz radę!

Tess zaimponowałaś mi!

Ja dziś miałam mega aktywny dzień i właśnie zaczynam to czuć więc leżę już w łóżku. Ale za to psychicznie czuje się rewelacyjnie. Posprzątałam, ugotowałam obiad, zrobiłam sałatkę a nawet ciasto - dosłownie perfekcyjna pani domu :) ale najlepiej na głowę zrobiły mi odwiedziny naszych przyjaciół z ich 9miesieczną córką. Panowie oczywiście rozmawiali głównie o pępkówce i udawali twardzieli ale potem jak nasz przyjaciel zaczął szkolić mojego B.z montowania fotelika który nam przynieśli od razu było widać że cwaniakują a tak naprawdę to mili faceci :)

Przed południem byliśmy jeszcze u siostry B. (mają dziecko niemal dokładnie w tym samym wieku co Ci znajomi którzy nas odwiedzili po południu) i mam dwie refleksje. Pierwsza jest taka że dzieciaki mimo iż są w tym samym wieku różnią się niesamowicie jeśli chodzi o poziom rozwoju motorycznego i naprawdę nie ma sztywnych dat dla wszystkich. Siostrzeniec B. trzymany za rękę już właściwie chodzi a młodsza o 3 tygodnie córka znajomych jeszcze nie raczkuje. Druga moja refleksja jest taka że rodzina rodziną ale czasami naprawdę bardziej po drodze z przyjaciółmi. U siostry B. było ok ale właśnie po spotkaniach z przyjaciółmi jakoś mniej boję się rewolucji która nas czeka i czuję że mamy w nich duże wsparcie. I nie chodzi tu o rzeczach które od nich dostajemy ale o troskę, zainteresowanie nami i rozmowę która dużo daje.

A z nowości to i mnie dopadły dziś jakieś bóle, coś jakby kłucie w pochwie. Na mnie to wydarzenie niemal na miarę odejścia czopu Rybeńki :) to znak że jednak mój organizm wolno bo wolno ale zabiera się chyba do roboty :) Poganiać go nie planuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 21:59

nick nieaktualny, Rybeńka, MamaAdasia, Emca, bella82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 1336 1337 1338 1339 1340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ