Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze mnie dziś bratowa dobila bo powiedziała że ona po badaniu ginekologicznym od razu zaczęła rodzic..a mnie właśnie po tych trzech badaniach wszystko boli i teraz te skurcze..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyRubi dasz rade ty czekaj do 37 tyg a nie
chociaż ty tydz do przodu jesteś
ale dzisiaj mnie czyści masakra wiem ze ostatnio wy pisalyscie ze tak macie ale aż się boje tego żeby to coś nie oznaczaloWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 21:13
-
nick nieaktualnyMnie dzis tez czesciej skurcze lapia i to zeby nie bylo zbyt lekko to krzyzowe sie pojawily. Przedpoludnie minelo na bolach w szyjce. Mysle ze mala sie wsuwa w kanal i dlatego bo czulam nacisk i nawet czkawke prawie ze w pochwie odczuwlam:-) choc nogami nadal wysoko wywija.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny wierze w moc naszych kciukow:P gosiaczek ja właśnie czuje tak nisko w pochwie jakby mi mały rączką mocno wiercil..i do tego ścisk jakiś..ehh oby do poniedziałku..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
ines31 wrote:poprosimy zdjęcia, może zainspirujesz którąś z nas
Rubi - trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 21:39
Scarlett2014, Rybeńka, loszcz, SunSun, Tygrysek, Sarah88, gabi30, Emca, bella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tess wrote:A proszę bardzo, tylko jakość słaba.. najbardziej jestem dumna z ostatniej choć najmniej ,,profesjonalnie" wygląda
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6c047223bcde80da.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/efca75f0ee0aab12.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ecb72991b5a83df.html
Rubi - trzymam kciuki.Tess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatko muszę odnaleźć hasło do Facebooka bo czuje że mnie dużo omija
Justwol fajnie że się odezwałaś i że wszystko ok!. Kass to co piszesz o mężu jest rozczulające
Rubi trzymaj się! Zdaje się że miałaś czekać z nami na marzec! Na pewno dasz radę!
Tess zaimponowałaś mi!
Ja dziś miałam mega aktywny dzień i właśnie zaczynam to czuć więc leżę już w łóżku. Ale za to psychicznie czuje się rewelacyjnie. Posprzątałam, ugotowałam obiad, zrobiłam sałatkę a nawet ciasto - dosłownie perfekcyjna pani domuale najlepiej na głowę zrobiły mi odwiedziny naszych przyjaciół z ich 9miesieczną córką. Panowie oczywiście rozmawiali głównie o pępkówce i udawali twardzieli ale potem jak nasz przyjaciel zaczął szkolić mojego B.z montowania fotelika który nam przynieśli od razu było widać że cwaniakują a tak naprawdę to mili faceci
Przed południem byliśmy jeszcze u siostry B. (mają dziecko niemal dokładnie w tym samym wieku co Ci znajomi którzy nas odwiedzili po południu) i mam dwie refleksje. Pierwsza jest taka że dzieciaki mimo iż są w tym samym wieku różnią się niesamowicie jeśli chodzi o poziom rozwoju motorycznego i naprawdę nie ma sztywnych dat dla wszystkich. Siostrzeniec B. trzymany za rękę już właściwie chodzi a młodsza o 3 tygodnie córka znajomych jeszcze nie raczkuje. Druga moja refleksja jest taka że rodzina rodziną ale czasami naprawdę bardziej po drodze z przyjaciółmi. U siostry B. było ok ale właśnie po spotkaniach z przyjaciółmi jakoś mniej boję się rewolucji która nas czeka i czuję że mamy w nich duże wsparcie. I nie chodzi tu o rzeczach które od nich dostajemy ale o troskę, zainteresowanie nami i rozmowę która dużo daje.
A z nowości to i mnie dopadły dziś jakieś bóle, coś jakby kłucie w pochwie. Na mnie to wydarzenie niemal na miarę odejścia czopu Rybeńkito znak że jednak mój organizm wolno bo wolno ale zabiera się chyba do roboty
Poganiać go nie planuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 21:59
gosiaczek31, Rybeńka, MamaAdasia, Emca, bella82, kaczamila lubią tę wiadomość