X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Tess Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaSSS - ale ona chyba podobna do Ciebie! :)

Dzięki dziewczyny, ale to nie takie trudne - rysuję, albo drukuję sobie grube linie na kartce papieru i wsadzam pod materiał, bo w większości prześwitują doskonale :) no i trzeba tylko mocno rozciągnąć i przypiąć klipsami ot i cały sekret :)

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ cudne włoski ma Julka!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tess jednak trzeba mieć jakiś talent a nie tak jak ja beztalecie heh

właśnie próbowałam nagrać filmik jak Hania szaleje w brzuchu a wiecie jaka ona przebiegła przed ustawieniem kamery na mój brzuch był szal jak ustawiłem na 5 minut to cisza ani nawet małego kopniaka a wyłączyłam bo mi się znudziło i co dalej szal

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 22:14

ines31, Tess, loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tess piękne te ciuszki ;)

Kasss piękna córeczka, a te włoski no po prostu cudne!

Dziewczyny weekend mamy to pewnie dlatego tak się zaczęło dziać :p:p

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie kasss napisałam ze wszystkie piszecie że do niej podobna to się śmieje bo mówi ze tatuś mówi ze do niego :)

MamaAdasia, ines31, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi no wlasnie weekend, Madziutek miala rodzic jutro:-) wg planow:-) cos sie nie odzywa:-)

Mnie od ponad godziny skurcze lapia co 15-20 min. Ale luzik:-) jestem spokojna:-) nigdzie sie nie wybieram:-) nogi i podwozie mam nie ogolone wiec nie ma wyjazdow w takim stanie:-) tylko bolacy kregoslup mnie wkurza w trakcie. Bo juz to przechodzilam raz:-) wstalam z lozka i jest lepiej wiec to B-H.

Wiecie tak patrze na coreczke Kasss i wspomnienia wrocily bo moja pierwsza byla identyczna:-) naprawde:-) taka sama czuprynka, sterczace czarne kudelki, zakola na glowce:-) pyzata buzka:-) niebieskie oczka. Ale mi sie buzia smieje jak widze jej cudo. Slicznosci.
    Mojej coreczce wyjasnialy wloski po jakims roku a urodzila sie to czarne byly jak smola. Ze az polozne pytalam po porodzie czy napewno moja bo my z mezem blond:-) do tej pory ma dlugie, ladne wlosy ale juz w kolorze ciemny blond:-) kiedys w wolnej chwili jak siade do kompa pochwale sie fotka po urodzeniu i jak podrosla:-)

Scarlett2014, loszcz lubią tę wiadomość

• Tess Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dla tatusia oficjalna wersja oczywiście jest, że EWIDENTNIE podobna do niego :)
    Będzie się bardziej poczuwał do pomocy ;)

gosiaczek31 lubi tę wiadomość

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do facetów to mój mnie dzisiaj zaskoczyl nagadal się do brzucha jak szalony. naopowiadal co będzie robił w tym tyg i ze po łóżeczko i wózek jedzie i ze złoży łóżeczko we wtorek aż biedny zachrypnol heh i tez tak myślę że po
    porodzie to on nie będzie mógł się od małej oderwać tak jak pisze kasss o swoim

ines31, gosiaczek31, loszcz, Ewelaa, kaczamila lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziutek miała dzisiaj nadzorować sprzątanie po remoncie wiec pewnie dlatego się nie odzywa

madziutek 23 lubi tę wiadomość

• Niunia86 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss ja miałam cesarke 25.01 p 13.22 a 26 późnym wieczorem zaczęła mi lecieć pierwsza siara. Pierwsze 3 dni było tego dosłownie kilka kropli ale później coraz więcej. Mam nadzieje, ze u Ciebie tez lada moment się pojawi pokarm. Ponoć najlepsze na laktacje jest przestawianie dziecka do piersi. Jedna dziewczyna nie miała pokarmu. Zaczęła przestawiać małego i w ciągu doby pojawiło się mleczko :-)

gosiaczek31, ines31 lubią tę wiadomość

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kazdym dniem rwie i kluje mnie czesciej i mocniej...czasem to usiedziec nie moge.na szczescie we wtorek wizyta dowiem sie czy mlody chce wyjsc czy woli poczekać do terminu

860isg18r6bpss11.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tess zdolniacha z ciebie ja bym tak nie potrafią ozdobić ubranek:)
    Kasa sliczna ta twoja czarnulka i ile ma wloskow:) tez wydaje mi się ze jest do ciebie podobna.
    Rybenka trzymaj się i ty rubi tez.
    Ja chyba będę przykuta do lóżka do porodu. Załamałam sie bo wstaje tylko na piec min siku czy zrobić herbatę i dostaje silne bole z krzyża bole żeber rwę kulszowa do tego bol w pachwinach. Oczywiscie skurcze wrocily. Nie moge spać z bolu. Leze w dużym pokój uk na kanapie z toną poduszek i drzemki lapie półgodzinne na siedząco. Nie wiem dlaczego dopadły mnie wszystkie dolegliwości juz organizm mój nie wytrzymuje. I nie jestem w stanie palcem ruszyć w domu.

Tess lubi tę wiadomość

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • Tess Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He, he, jak widać ozdabianie ubranek mi idzie lepiej jak prasowanie ;) takich zdolności mi Bozia poskąpiła :)

anet525, calines, Scarlett2014, SunSun lubią tę wiadomość

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiaczek31 wrote:

Mnie od ponad godziny skurcze lapia co 15-20 min. Ale luzik:-) jestem spokojna:-) nigdzie sie nie wybieram:-) nogi i podwozie mam nie ogolone wiec nie ma wyjazdow w takim stanie:-) tylko bolacy kregoslup mnie wkurza w trakcie. Bo juz to przechodzilam raz:-) wstalam z lozka i jest lepiej wiec to B-H.
    a ja mam skurcze co zmiana pozycji nie pomaga...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 07:46

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    a ja mam skurcze co zmiana pozycji nie pomaga...
    Czyzby zbliżający sie poród? Jesli tak to kochana daj nam znac

860isg18r6bpss11.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak boli ze mam dreszcze ale czekam czy beda regularne,sa dlugie poki co i boli mnie az do krzyza...

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli beda trwac coraz dluzej i pojaeiac soe co 10 minut regularnie to jedz kochana na porodowke

loszcz lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myslalam ze jak beda czesto a krotko trwac to jechac?

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak skurcze coraz czesciej i regularnie sie pojawiaja i trwaja dluzej to wtedy sa to te.
    No i jak u ciebie zmiana pozycji nie pomaga to tez o czyms swiadczy. Tez bym jechsla jaby byly co 10 min. Niektore dziewczyny jada jak sa co 5 ale ja bym juz miala obawy ze nie zdarze:-)

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    myslalam ze jak beda czesto a krotko trwac to jechac?
    Dokładnie tak jak pisze gosiaczek

860isg18r6bpss11.png
‹‹ 1337 1338 1339 1340 1341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ