X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Tess Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaSSS - ale ona chyba podobna do Ciebie! :)

Dzięki dziewczyny, ale to nie takie trudne - rysuję, albo drukuję sobie grube linie na kartce papieru i wsadzam pod materiał, bo w większości prześwitują doskonale :) no i trzeba tylko mocno rozciągnąć i przypiąć klipsami ot i cały sekret :)

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ cudne włoski ma Julka!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tess jednak trzeba mieć jakiś talent a nie tak jak ja beztalecie heh

właśnie próbowałam nagrać filmik jak Hania szaleje w brzuchu a wiecie jaka ona przebiegła przed ustawieniem kamery na mój brzuch był szal jak ustawiłem na 5 minut to cisza ani nawet małego kopniaka a wyłączyłam bo mi się znudziło i co dalej szal

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 22:14

ines31, Tess, loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tess piękne te ciuszki ;)

Kasss piękna córeczka, a te włoski no po prostu cudne!

Dziewczyny weekend mamy to pewnie dlatego tak się zaczęło dziać :p:p

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie kasss napisałam ze wszystkie piszecie że do niej podobna to się śmieje bo mówi ze tatuś mówi ze do niego :)

MamaAdasia, ines31, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi no wlasnie weekend, Madziutek miala rodzic jutro:-) wg planow:-) cos sie nie odzywa:-)

Mnie od ponad godziny skurcze lapia co 15-20 min. Ale luzik:-) jestem spokojna:-) nigdzie sie nie wybieram:-) nogi i podwozie mam nie ogolone wiec nie ma wyjazdow w takim stanie:-) tylko bolacy kregoslup mnie wkurza w trakcie. Bo juz to przechodzilam raz:-) wstalam z lozka i jest lepiej wiec to B-H.

Wiecie tak patrze na coreczke Kasss i wspomnienia wrocily bo moja pierwsza byla identyczna:-) naprawde:-) taka sama czuprynka, sterczace czarne kudelki, zakola na glowce:-) pyzata buzka:-) niebieskie oczka. Ale mi sie buzia smieje jak widze jej cudo. Slicznosci.
    Mojej coreczce wyjasnialy wloski po jakims roku a urodzila sie to czarne byly jak smola. Ze az polozne pytalam po porodzie czy napewno moja bo my z mezem blond:-) do tej pory ma dlugie, ladne wlosy ale juz w kolorze ciemny blond:-) kiedys w wolnej chwili jak siade do kompa pochwale sie fotka po urodzeniu i jak podrosla:-)

Scarlett2014, loszcz lubią tę wiadomość

• Tess Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dla tatusia oficjalna wersja oczywiście jest, że EWIDENTNIE podobna do niego :)
    Będzie się bardziej poczuwał do pomocy ;)

gosiaczek31 lubi tę wiadomość

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do facetów to mój mnie dzisiaj zaskoczyl nagadal się do brzucha jak szalony. naopowiadal co będzie robił w tym tyg i ze po łóżeczko i wózek jedzie i ze złoży łóżeczko we wtorek aż biedny zachrypnol heh i tez tak myślę że po
    porodzie to on nie będzie mógł się od małej oderwać tak jak pisze kasss o swoim

ines31, gosiaczek31, loszcz, Ewelaa, kaczamila lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziutek miała dzisiaj nadzorować sprzątanie po remoncie wiec pewnie dlatego się nie odzywa

madziutek 23 lubi tę wiadomość

• Niunia86 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss ja miałam cesarke 25.01 p 13.22 a 26 późnym wieczorem zaczęła mi lecieć pierwsza siara. Pierwsze 3 dni było tego dosłownie kilka kropli ale później coraz więcej. Mam nadzieje, ze u Ciebie tez lada moment się pojawi pokarm. Ponoć najlepsze na laktacje jest przestawianie dziecka do piersi. Jedna dziewczyna nie miała pokarmu. Zaczęła przestawiać małego i w ciągu doby pojawiło się mleczko :-)

gosiaczek31, ines31 lubią tę wiadomość

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kazdym dniem rwie i kluje mnie czesciej i mocniej...czasem to usiedziec nie moge.na szczescie we wtorek wizyta dowiem sie czy mlody chce wyjsc czy woli poczekać do terminu

860isg18r6bpss11.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tess zdolniacha z ciebie ja bym tak nie potrafią ozdobić ubranek:)
    Kasa sliczna ta twoja czarnulka i ile ma wloskow:) tez wydaje mi się ze jest do ciebie podobna.
    Rybenka trzymaj się i ty rubi tez.
    Ja chyba będę przykuta do lóżka do porodu. Załamałam sie bo wstaje tylko na piec min siku czy zrobić herbatę i dostaje silne bole z krzyża bole żeber rwę kulszowa do tego bol w pachwinach. Oczywiscie skurcze wrocily. Nie moge spać z bolu. Leze w dużym pokój uk na kanapie z toną poduszek i drzemki lapie półgodzinne na siedząco. Nie wiem dlaczego dopadły mnie wszystkie dolegliwości juz organizm mój nie wytrzymuje. I nie jestem w stanie palcem ruszyć w domu.

Tess lubi tę wiadomość

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • Tess Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He, he, jak widać ozdabianie ubranek mi idzie lepiej jak prasowanie ;) takich zdolności mi Bozia poskąpiła :)

anet525, calines, Scarlett2014, SunSun lubią tę wiadomość

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiaczek31 wrote:

Mnie od ponad godziny skurcze lapia co 15-20 min. Ale luzik:-) jestem spokojna:-) nigdzie sie nie wybieram:-) nogi i podwozie mam nie ogolone wiec nie ma wyjazdow w takim stanie:-) tylko bolacy kregoslup mnie wkurza w trakcie. Bo juz to przechodzilam raz:-) wstalam z lozka i jest lepiej wiec to B-H.
    a ja mam skurcze co zmiana pozycji nie pomaga...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 07:46

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    a ja mam skurcze co zmiana pozycji nie pomaga...
    Czyzby zbliżający sie poród? Jesli tak to kochana daj nam znac

860isg18r6bpss11.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak boli ze mam dreszcze ale czekam czy beda regularne,sa dlugie poki co i boli mnie az do krzyza...

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli beda trwac coraz dluzej i pojaeiac soe co 10 minut regularnie to jedz kochana na porodowke

loszcz lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myslalam ze jak beda czesto a krotko trwac to jechac?

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak skurcze coraz czesciej i regularnie sie pojawiaja i trwaja dluzej to wtedy sa to te.
    No i jak u ciebie zmiana pozycji nie pomaga to tez o czyms swiadczy. Tez bym jechsla jaby byly co 10 min. Niektore dziewczyny jada jak sa co 5 ale ja bym juz miala obawy ze nie zdarze:-)

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    myslalam ze jak beda czesto a krotko trwac to jechac?
    Dokładnie tak jak pisze gosiaczek

860isg18r6bpss11.png
‹‹ 1337 1338 1339 1340 1341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ