Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
KaSSS - ale ona chyba podobna do Ciebie!
Dzięki dziewczyny, ale to nie takie trudne - rysuję, albo drukuję sobie grube linie na kartce papieru i wsadzam pod materiał, bo w większości prześwitują doskonaleno i trzeba tylko mocno rozciągnąć i przypiąć klipsami ot i cały sekret
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytess jednak trzeba mieć jakiś talent a nie tak jak ja beztalecie heh
właśnie próbowałam nagrać filmik jak Hania szaleje w brzuchu a wiecie jaka ona przebiegła przed ustawieniem kamery na mój brzuch był szal jak ustawiłem na 5 minut to cisza ani nawet małego kopniaka a wyłączyłam bo mi się znudziło i co dalej szalWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 22:14
ines31, Tess, loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Tess piękne te ciuszki
Kasss piękna córeczka, a te włoski no po prostu cudne!
Dziewczyny weekend mamy to pewnie dlatego tak się zaczęło dziać :p:pOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHihi no wlasnie weekend, Madziutek miala rodzic jutro:-) wg planow:-) cos sie nie odzywa:-)
Mnie od ponad godziny skurcze lapia co 15-20 min. Ale luzik:-) jestem spokojna:-) nigdzie sie nie wybieram:-) nogi i podwozie mam nie ogolone wiec nie ma wyjazdow w takim stanie:-) tylko bolacy kregoslup mnie wkurza w trakcie. Bo juz to przechodzilam raz:-) wstalam z lozka i jest lepiej wiec to B-H.
Wiecie tak patrze na coreczke Kasss i wspomnienia wrocily bo moja pierwsza byla identyczna:-) naprawde:-) taka sama czuprynka, sterczace czarne kudelki, zakola na glowce:-) pyzata buzka:-) niebieskie oczka. Ale mi sie buzia smieje jak widze jej cudo. Slicznosci.
Mojej coreczce wyjasnialy wloski po jakims roku a urodzila sie to czarne byly jak smola. Ze az polozne pytalam po porodzie czy napewno moja bo my z mezem blond:-) do tej pory ma dlugie, ladne wlosy ale juz w kolorze ciemny blond:-) kiedys w wolnej chwili jak siade do kompa pochwale sie fotka po urodzeniu i jak podrosla:-)Scarlett2014, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do facetów to mój mnie dzisiaj zaskoczyl nagadal się do brzucha jak szalony. naopowiadal co będzie robił w tym tyg i ze po łóżeczko i wózek jedzie i ze złoży łóżeczko we wtorek aż biedny zachrypnol heh i tez tak myślę że po
porodzie to on nie będzie mógł się od małej oderwać tak jak pisze kasss o swoimines31, gosiaczek31, loszcz, Ewelaa, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasss ja miałam cesarke 25.01 p 13.22 a 26 późnym wieczorem zaczęła mi lecieć pierwsza siara. Pierwsze 3 dni było tego dosłownie kilka kropli ale później coraz więcej. Mam nadzieje, ze u Ciebie tez lada moment się pojawi pokarm. Ponoć najlepsze na laktacje jest przestawianie dziecka do piersi. Jedna dziewczyna nie miała pokarmu. Zaczęła przestawiać małego i w ciągu doby pojawiło się mleczko
gosiaczek31, ines31 lubią tę wiadomość
-
Tess zdolniacha z ciebie ja bym tak nie potrafią ozdobić ubranek:)
Kasa sliczna ta twoja czarnulka i ile ma wloskow:) tez wydaje mi się ze jest do ciebie podobna.
Rybenka trzymaj się i ty rubi tez.
Ja chyba będę przykuta do lóżka do porodu. Załamałam sie bo wstaje tylko na piec min siku czy zrobić herbatę i dostaje silne bole z krzyża bole żeber rwę kulszowa do tego bol w pachwinach. Oczywiscie skurcze wrocily. Nie moge spać z bolu. Leze w dużym pokój uk na kanapie z toną poduszek i drzemki lapie półgodzinne na siedząco. Nie wiem dlaczego dopadły mnie wszystkie dolegliwości juz organizm mój nie wytrzymuje. I nie jestem w stanie palcem ruszyć w domu.Tess lubi tę wiadomość
-
gosiaczek31 wrote:
Mnie od ponad godziny skurcze lapia co 15-20 min. Ale luzik:-) jestem spokojna:-) nigdzie sie nie wybieram:-) nogi i podwozie mam nie ogolone wiec nie ma wyjazdow w takim stanie:-) tylko bolacy kregoslup mnie wkurza w trakcie. Bo juz to przechodzilam raz:-) wstalam z lozka i jest lepiej wiec to B-H.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 07:46
-
nick nieaktualnyJak skurcze coraz czesciej i regularnie sie pojawiaja i trwaja dluzej to wtedy sa to te.
No i jak u ciebie zmiana pozycji nie pomaga to tez o czyms swiadczy. Tez bym jechsla jaby byly co 10 min. Niektore dziewczyny jada jak sa co 5 ale ja bym juz miala obawy ze nie zdarze:-)