Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a czy ten czop koniecznie musi odejść? Madzik mówiłaś chyba, że w pierwszej ciąży nie odnotowałaś takiego zjawiska?
No to jutro sporo wizyty naliczyłam przynajmniej 4 już..
Loszcz a co tam u Ciebie?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
niedawno goliłam się na jutrzejszą wizyte......nie dość ze zasapałabym się na smierć to jeszcze jak wstałam (bo kucałam) to coś ze mnie wypadło białego.....hmmm....to właśnie glut? To coś miało ok 4-5cm.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Cześć babeczki.
Dzięki Rubi że pytasz.U mnie dzień smutno-leniwy bez większej przyczyny mam zły humor i nie chce wam smecic za bardzo.Cały dzień spędziłam w koszuli nocnej nawet mi się ubrać nie chciało.Poprzedniej nocy nie spałam przez skurcze przepowiadajace .Ciekawe ze nie zdarzają mi się one w ogóle w dzień.Hmmm...
Jutro wizyta u położnej czyli totalna strata czasu bo oprócz pomiaru ciśnienia i wysłuchania tętna małego przez minutę nie robi nic. -
Rubi w pierwszej ciazy faktycznie nie zauwazylam ale urodzilam na poczatku 37tc - pekniecie pecherza. Dzien przed moalam badanie i szyjka byla dluga, twarda i zamknieta. Nic sie nie zapowiadalo na porod wiec czop na pewno tam siedzial
Przepraszam - glut a nie czop heheWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 22:31
loszcz, Rubi, SunSun, gosiaczek31, Ewelaa lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
A bo dzisiaj taki dzien do bani!! Jeszcze mi non stop wali kupa i jestem pewna ze moj synek gdzies schowal pieluche z niespodzianka tylko nie moge jej znalezc!
Co za dzien...loszcz, gosiaczek31, MamaAdasia, Ewelaa, Rybeńka, ines31 lubią tę wiadomość
Tu ciążę prowadzi położna a nie ginekolog.Teraz mam wizyty co 2 tygodnie bo to końcówka ciąży i głównie ciśnienie sprawdzaja.Wchodzę i po Max 5 min wychodzę.Nawet mi między nogi nie zagląda więc nie mam pojęcia jak tam szyjka itd
Wkurza mnie ze nie wiem na czym stoję.Nawet KTG nie robią "profilaktycznie" -
mnie trochę rozwaliło to leżenie i nic nie robienie...dziś byłam z 8 razy siku i zagrzać sobie zuoę...a resztę przeleżałam...boli mnie każdy kawałek dupy i pleców..ale muszę wytrzymać dla męża do następnego poniedziałku...
Madzik sorrrrrry, ale kupa Twojego syna własnie podniosła mnie na duchu:P
Loszcz a nie ożesz się upomnieć??Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 22:43
Madzik82 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Rubi wrote:a czy ten czop koniecznie musi odejść? Madzik mówiłaś chyba, że w pierwszej ciąży nie odnotowałaś takiego zjawiska?
No to jutro sporo wizyty naliczyłam przynajmniej 4 już..
Loszcz a co tam u Ciebie? -
oczywiście współczuje smrodku, ale pomyśl, że jak znajdziesz źródło tego zła to też polepszy Ci się humor, że oczyściłaś atmosferę...
Madzik82, loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Hahaha doslownie Loszcz - gowniany!!
Nas to tylko gluty i kupy smiesza hehe
Wyslalam meza jako psa tropiciela na obchod mieszkania. Moze zlapie trop i znajdzie ta kupe bo zaraz tu zejde ze smrodu hehe
Rubi, loszcz, MisiaMonisia, Tygrysek, gosiaczek31, MamaAdasia, Rybeńka, Sarah88, ines31, kaczamila lubią tę wiadomość
nick nieaktualnymasakra od 3 godzin jem kolacje zrobiłam sobie brokul z sosem czosnkowym i serem feta i koniec świata nie mogę się oderwać od niego niby pełna jestem ale dopóki nie zjem całego talerza to nie przestanę jeść hehe
loszcz, Madzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rubi uwierz mi że naciagniecie służby zdrowia na krzywą cukrową i dodatkowe 2 USG już było dla nich extra wydatkiem i chyba wyczerpalam już możliwości jeśli chodzi o upominanie się o badania.Nawet pojechałam (kilka tygodni temu) na IP i mi zrobili KTG jak się mały prawie 3 h nie ruszal więc sobie możesz wyobrazić jak na mnie reagują.Matka wariatka normalnie...
Madzik82 lubi tę wiadomość