Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
loszcz wrote:Głupie pytanie mam:
Jak się poród zbliża to dziecko się nie rusza prawda?
Też się właśnie nad tym zastanawiałam... ale słyszałam, że jak się bardzo rusza to też może oznaczać zbliżający się poród. Moja się bardzo wierci, ale ona zawsze się wierci. -
loszcz wrote:Głupie pytanie mam:
Jak się poród zbliża to dziecko się nie rusza prawda? -
MamaAdasia gratulacje :* Spory chłopczyk
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Noo dziewczyny coraz mniej Nas na liście do rozpakowania
Pocieszajace jest to że jutro juz marzecNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyMarta to widze ze jestes mocno zmotywowana zeby urodzic w terminie:-) moj tez sie boi. Wiec nawet nie namawiam. Co bedzie to bedzie najwyzje bede sie toczyc jeszcze 3 tygodnie:-) kiedys wkoncu bede musiala urodzic. Choc po terminie to juz frustrujace czekanie. I wszystko wkurza.
Loszcz chyba z tym ruchem nie ma reguly. Moja ostatnio rusza sie nawet bardziej niz miesiac czy dwa temu. Albo ja to intensywniej odczuwam. Poprzednio jak corcia zeszla do kanalu nisko bardzo to tez sie mocno ruszala ze az bolalo i spac nie moglam. Kazdy obrot glowka nawet czulam. I raczki ktore mi grzebaly w pachwinach:-)loszcz lubi tę wiadomość
-
Hej Ciocie
chciałam powiedzieć, że dziś o 9.15 przyszła na świat Maja
3090g i 56cm
poród SN - 39t5d
Jestem zdrowa i silnaa mamusia nie wierzy, że to tak szybko poszło hehe
później opiszę poród
Buziaki :-*loszcz, noa8, MartaM, bella82, Tess, gosiaczek31, ines31, czekaja, Tygrysek, Emartea, Anastacia33, Ewelaa, kaczamila, anet525, gabi30, SunSun, kasss, Rubi, MisiaMonisia, Juusti69, Scarlett2014, Emca, Krokodylica, Krysti, Endi84, Sarah88, Madzik82, weronika86 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Jestem zmotywowana, bo mimo braku objawów zbliżającego się porodu jest mi bardzo ciężko. Mam wrażenie, że brzuch jest dwa razy cięższy niż jeszcze kilka dni temu.
No i te telefony! Dziś też już nie odebrałam od przyjaciółki, niech mi dadzą wszyscy spokój.
Od 3 dni mam wieczorami napady niekontrolowanej złości. Ogarnia mnie taka wściekłość, jakbym miała wybuchnąć, mam ochotę coś albo kogoś rozszarpać... a za chwilę z tego wszystkie płaczę. Jak jakaś wariatka -
Właśnie o tobie pomyślałam Rybenka że cię od rana nie widać i ciekawe czy nie jesteś w szpitalu.Napisałaś o porodzie zanim zdążyłam zapytać.Ogromne gratulacje dla ciebie kochana
Witamy Majeczke na świecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 12:11
Rybeńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj Rybenka jeszcze pisala ze nie chce rodzic w sobote:-) i ze Majeczka sie nie wybiera nigdzie. I prosze jak to dzieci psikusy nam robia:-) od malego decyduja same:-)
No to mamy weeend obfity w maluszki:-)Rybeńka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Aaa! Ostatnio na wizycie trochę narzekałam na rozstępy, ale położna mnie uspokoiła, ze pomimo, że jest ich dużo to są drobne i płytkie i powinny zniknąć, ale poradziła, że świetnie odżywia skórę i działa na rozstępy mleko z piersi, więc jak tylko będę miała trochę więcej pokarmu to warto smarować.