Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZostawić Was na chwilę....
Gratulacje dla MamyAdasia i Rybeńki!
Madzik, Endi piękne zdjęcia dzieciaków!
U mnie kolejny dzień pod znakiem doskonałej formy i odchodzacego czopuudało mi się zrobić pranie i trochę posprzątać. Oczywiście bez szaleństw ale jakoś szczególnie mnie to nie zmęczyło
Co do szczepionek to ja chyba pójdę utratą ścieżką i będę szczepić wg
schematu tak jak pisze MartaM.
I ja martwię się że Ewka się nie odzywaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 14:21
Rybeńka, Endi84, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję kolejnym mamusią!!!!
super!!!
ja jak na rodzaca w weekend jak wywrozyla mi pani dokotr mam się swietnie i chyba jednak ja zaskocze jak pojawie sie na nastepnej wizycie:)
milego dnia!!!Scarlett2014, loszcz, Rybeńka, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Rubi wrote:Haha w mojej grupie zostałam się tylko ja i Eweela..reszta już urodziła..chyba że coś pomyliłam bo ja też tak jak ktoś tu wcześniej pisał mam problem z podobnymi nickami Emartea Emca Emrica Endi i jeszcze jakieś zbliżone:P
Rybenka gratuluję..
Jak ktoś od wczoraj nie czytał forum to.trochę będzie zaskoczony jaki tu u nas rozwój sytuacji:P
Z tej czworeczki podobnych nicków już tylko ja zostałam. Emartea, Emrica i Endi już tulą swoje pociechyEndi84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bella82 wrote:Madzik jaki sliczny Aniolek, jejku jakie minki!!!!!!
Endi Twoj Slodziak tez super
ja chyba przez peirwszy miesiac bede wisiala nad lozeczkiem i patrzyla na Malego!
MamaAdasia gratulacje
Mamuski pytanko- dzis kolezanka mi napisala by absolutnie nie szczepic szczepionka Euvax (dostepna w szpitalach, podaje sie ja w pierwszej dobie zycia), tylko Engerixem (trzeba ja sobie samemu kupic i dostarczyc do szpitala). czytam na necie opinie i faktycznie ta pierwsza ma slabe opinie i byla wycofana, jakies pol roku temu wrocila na rynek bo jest tanszaco Wy na ten temat sadzicie?
Pamiętasz na obchodzie sal porodowych w szpitalu mówiła położna, że można mieć tę drugą szczepionkę. Z tego co czytałam to ta pierwsza jest koreańska, trochę bardziej "zapaskudzona". My zdecydowaliśmy zaszczepić synka po 6-8 tygodniach po urodzeniu. Potem wg kalendarza wykluczając 6 i 5 w 1, robiąc odstępy pomiedzy dawkami po kilka tygodni, plus rota na pewno co do reszty to muszę popytać, poczytać jeszcze...wg mnie lepiej postawić na Engerix choć prawdopodobieństwo, że coś się zadzieje po nich, czy w ogole bez nich jest podobne i bardzo małe. Także Bella nie ma złej decyzji, jest tylko wybór, którego trzeba dokonać zgodnie ze swoim sumieniem. -
Emca wrote:Pamiętasz na obchodzie sal porodowych w szpitalu mówiła położna, że można mieć tę drugą szczepionkę. Z tego co czytałam to ta pierwsza jest koreańska, trochę bardziej "zapaskudzona". My zdecydowaliśmy zaszczepić synka po 6-8 tygodniach po urodzeniu. Potem wg kalendarza wykluczając 6 i 5 w 1, robiąc odstępy pomiedzy dawkami po kilka tygodni, plus rota na pewno co do reszty to muszę popytać, poczytać jeszcze...wg mnie lepiej postawić na Engerix choć prawdopodobieństwo, że coś się zadzieje po nich, czy w ogole bez nich jest podobne i bardzo małe. Także Bella nie ma złej decyzji, jest tylko wybór, którego trzeba dokonać zgodnie ze swoim sumieniem.
pamietam ale wtedy jakos nie skojarzylam. a macie juz recepte na Engerix? Musimy sie spotkac w tym tygodniu -
Ja pomyliłam ewertea z eweleaą
rubi zdecydowałam sie na poród w gamecie. Dr podciechowski niestety nie żyje. Zostałam przepisana do dr Kubiak ktora ma podpisana umowę z nfz i nie musze płacić za rozmowę kwalifikacyjną. Minusem jest tylko to ze wizyta przesunie sie o tydz. Ale nie sadze bym urodził do tego czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 15:04
-
Zosia juz z nami:) przysLa ma świat o 12.49 ma 56 cm i wazy 3350:) dziękujemy za wsparcie nie nadrobie was teraz ale 3 mam kciuki za rodzące mamusie!
Anastacia33, Scarlett2014, Tess, loszcz, SunSun, ines31, Ewelaa, bella82, Tygrysek, Emca, Emartea, noa8, MartaM, Justyska89, gosiaczek31, Sarah88, gabi30, MisiaMonisia, Rybeńka, kaczamila lubią tę wiadomość
-
ja juz po,porod straszny od 3 do 15...nacieli mnie duzo chyba bo szyta bylam z 40 min,Alex wazy 3580 i ma 58cm ,jest sliczny,ja plakalam,maz plakal,teraz lezymy sobie
loszcz, SunSun, ines31, Zosia_Tosia, Ewelaa, bella82, Tygrysek, Krysti, czekaja, Emca, Emartea, noa8, MartaM, Justyska89, gosiaczek31, Madzik82, Krokodylica, gabi30, MisiaMonisia, kasss, Rybeńka, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki moje gratulacje..dużo nowych mamusiek w tym tygodniu..Sarah już po wszystkim teraz szybkiego powrotu do formy..
U mnie kawałek gluta dziś zaobserwowalam..ale czysty bez krwiMadzik82 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️