X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Emca Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    pamietam ale wtedy jakos nie skojarzylam. a macie juz recepte na Engerix? Musimy sie spotkac w tym tygodniu :-)

Nie mamy recepty, załatwię po porodzie.

W poniedziałek kolo 11:30 będziemy z Kasią w tutti frutti na spotkaniu z chustonoszenia. Może wpadniesz? Ja co prawda jeszcze chusty nie mam, ale popatrzeć, napić się dobrego koktajlu w miłym gronie zawsze można :)

f2wl20mm925bvyc3.png
  • Emca Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysek wrote:
    Loszcz oprócz tego co mówił wczoraj śmieszny gin to mam w 70% zlagodzona szyjkę i rozwarcie na 3-4cm. Poza tym nic więcej. Czasem ból podbrzusza i klucie szyjki.
    Powiedział mi wczoraj ze czuje za palcami główkę, wiec mała gotowa. Myślę że jak to tak będzie postępować, to jest szansa na odejście wód...ale nie wiadomo kiedy.

No to Tygrysku zaraz Ty :)
    i Madziutek :)
    i...

Tygrysek lubi tę wiadomość

f2wl20mm925bvyc3.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emca wrote:
    Nie mamy recepty, załatwię po porodzie.

W poniedziałek kolo 11:30 będziemy z Kasią w tutti frutti na spotkaniu z chustonoszenia. Może wpadniesz? Ja co prawda jeszcze chusty nie mam, ale popatrzeć, napić się dobrego koktajlu w miłym gronie zawsze można :)

ja na 11:30 ide do luxmedu do internisty na kontrole :-/

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz za 6,5h mogę rodzić...

bella82, SunSun, anet525, Ewelaa, loszcz lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Sarah i Zosia Tosia. Ale wysyp dzieciątek dzisiaj. Bądźcie zdrowe i szybko wracajcie do domów z maluszkami.

4e3f84b95f.png
  • Endi84 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    Madzik Twoja córcia do schrupania normalnie! Przeurocza!

O prosze MamaAdasia byla kandydatką do przenoszenia a tu niespodzianka! Gratulacje!!

Endi robiłaś sesje Michałkowi? Boskie zdjęcie <3

Lista oczekujących się kurczy tzn , że na nas zaraz przyjdzie pora! ;-)
    Tak noa. W środę u nas w domku zrobiliśmy sesję naszym dzieciaczkom.
    Co ciekawe kobitke poznałam na oddziale- leżała ze mna na sali;)

atdc2n0ae5za2r0h.png

• czekaja Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zapominajmy o ryubeńce i jej Majusi:) czyli dziś mamy wysyp maluszkow bo w sumie pięcioro:)

chyba dopada mnie lekka frustracja;)

ale nie wiem czy dlatego ze chce tulic juz swoja malutka czy dlatego ze chce mi sie czkolady ktora lezy w szafie a walcze zeby jej nie zjesc:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• czekaja Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 3 tygodnie juz wiekszosc z nas bedzie po porodzie:)

Emca, gosiaczek31, anet525, Krysti lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Emca Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja wrote:
    Nie zapominajmy o ryubeńce i jej Majusi:) czyli dziś mamy wysyp maluszkow bo w sumie pięcioro:)

ale nie wiem czy dlatego ze chce tulic juz swoja malutka czy dlatego ze chce mi sie czkolady ktora lezy w szafie a walcze zeby jej nie zjesc:)

MamaAdasia, ZosiaTosia, Rybeńka, Sarah, czyżbym którąś mamusie przeoczyła dziś?
    :)

f2wl20mm925bvyc3.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emca wrote:
    MamaAdasia, ZosiaTosia, Rybeńka, Sarah, czyżbym którąś mamusie przeoczyła dziś?
    :)
    To chyba ja coś pokrecilam:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• czekaja Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam pasek czekolady i mi lepiej:) ale teraz nastepny taki wyskok w nastepny weekend;)

Emca, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Emca Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlaśnie wcisnęlam rogalika z makiem z pobliskiej rewelacujnej cukierni :) pychota. Jak już urodzimy to będzie detox :)

Scarlett2014, loszcz lubią tę wiadomość

f2wl20mm925bvyc3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZosiaTosia i Sarah moje gratualcje. Super ze juz tulicie maluszki:-) zycze zdrowia, sil i szybkiego powrotu do domku:-) ciesze sie razem z Wami:-)

• Sarah88 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Grstulacje....kawal chlopa 58 cm.odpoczywaj
    a gin mowila ze dlugie nogi bedzie mial :)

wifi w szpitalu,moge byc z wami <3

gosiaczek31, czekaja, Emca, Tygrysek, Krokodylica, loszcz, gabi30 lubią tę wiadomość

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polazilam troche po miescie, sklepach i cholercia boli mnie szyjka jak chodze, nie ciagle ale co jakis czas lapie. Jak siedze, leze nic. A glowka ponoc jeszcze wysoko wiec nie wiem o co chodzi. Jak tak dalej bedzie to niedlugo wogole nie bede nadawala sie do chodzenia. Bo bede syczec z bolu przy kazdym kroku. Teraz leze sobie i kregoslup mnie znow cmi. Nie wiem co mi dzis dolega. I jak bede spala. Chyba bede musiala paracetamol lyknac. Nic gorszego od tego bolu kregoslupa nie ma...

• Sarah88 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano i dziolszki od poczatku mowilam ze w lutym urodze,malo tego w rocznice slubu rodzicow meza :)

gosiaczek31, czekaja, Tygrysek, loszcz, gabi30, kaczamila lubią tę wiadomość

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja wrote:

Ja bym nie walczyła tylko jadła..:P

czekaja lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dzis mamy jakis rekordowy dzien narodzin:-) ale mi sie geba smieje:-) nie wiem ale tak sie ciesze jakby to moje wlasne sie rodzily:-) zazdrosze Wam kobietki ze macie to juz za soba.

Ewelaa, czekaja, Emartea lubią tę wiadomość

• Ewelaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos dzieciaczki boja sie tego marca i korzystaja z ostatniego dnia lutego i tak hurtowo sie urodzily :)

loszcz lubi tę wiadomość

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla nowych mam!

Za chwile wszystkiego możemy otwierać szampana - część bo ma już przy sobie dzieciaki a część bo dzielnie dotrwała do marca (jeszcze tylko nieco ponad 5 godzin).

Ja mam leniwe popołudnie - leżę sobie właśnie z mężem przed telewizorem. Moje dziecko też ostatnio leniwe. Kopnie mnie od czas do czasu ale chyba tylko.żebym się nie czepiała :)

Czekaja dobrze że zjadłaś czekoladę - ja nadal żegnam się z pysznościami. Detoks już blisko a mojej wagi nic już nie uratuje.

Kurcze mam katar którego nie mogę się pozbyć. To sam katar bo poza tym czuje się super. Jakiś pomysł co z tym zrobić?

Gosiaczek współczuję. Mnie takie bóle jak piszesz łapią rzadko i zwykle przechodzą jak je rozchodze ale plecy potrafią mi mocno dokuczyć nawet jak czuję je tylko chwilę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 18:57

czekaja, bella82, gosiaczek31, Ewelaa lubią tę wiadomość

‹‹ 1400 1401 1402 1403 1404 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ