Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
bella82 wrote:pamietam ale wtedy jakos nie skojarzylam. a macie juz recepte na Engerix? Musimy sie spotkac w tym tygodniu
Nie mamy recepty, załatwię po porodzie.
W poniedziałek kolo 11:30 będziemy z Kasią w tutti frutti na spotkaniu z chustonoszenia. Może wpadniesz? Ja co prawda jeszcze chusty nie mam, ale popatrzeć, napić się dobrego koktajlu w miłym gronie zawsze można -
Tygrysek wrote:Loszcz oprócz tego co mówił wczoraj śmieszny gin to mam w 70% zlagodzona szyjkę i rozwarcie na 3-4cm. Poza tym nic więcej. Czasem ból podbrzusza i klucie szyjki.
Powiedział mi wczoraj ze czuje za palcami główkę, wiec mała gotowa. Myślę że jak to tak będzie postępować, to jest szansa na odejście wód...ale nie wiadomo kiedy.
No to Tygrysku zaraz Ty
i Madziutek
i...Tygrysek lubi tę wiadomość
-
Emca wrote:Nie mamy recepty, załatwię po porodzie.
W poniedziałek kolo 11:30 będziemy z Kasią w tutti frutti na spotkaniu z chustonoszenia. Może wpadniesz? Ja co prawda jeszcze chusty nie mam, ale popatrzeć, napić się dobrego koktajlu w miłym gronie zawsze można
ja na 11:30 ide do luxmedu do internisty na kontrole -
noa8 wrote:Madzik Twoja córcia do schrupania normalnie! Przeurocza!
O prosze MamaAdasia byla kandydatką do przenoszenia a tu niespodzianka! Gratulacje!!
Endi robiłaś sesje Michałkowi? Boskie zdjęcie
Lista oczekujących się kurczy tzn , że na nas zaraz przyjdzie pora!
Co ciekawe kobitke poznałam na oddziale- leżała ze mna na sali;) -
Nie zapominajmy o ryubeńce i jej Majusi:) czyli dziś mamy wysyp maluszkow bo w sumie pięcioro:)
chyba dopada mnie lekka frustracja;)
ale nie wiem czy dlatego ze chce tulic juz swoja malutka czy dlatego ze chce mi sie czkolady ktora lezy w szafie a walcze zeby jej nie zjesc:) -
czekaja wrote:Nie zapominajmy o ryubeńce i jej Majusi:) czyli dziś mamy wysyp maluszkow bo w sumie pięcioro:)
ale nie wiem czy dlatego ze chce tulic juz swoja malutka czy dlatego ze chce mi sie czkolady ktora lezy w szafie a walcze zeby jej nie zjesc:)
MamaAdasia, ZosiaTosia, Rybeńka, Sarah, czyżbym którąś mamusie przeoczyła dziś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa polazilam troche po miescie, sklepach i cholercia boli mnie szyjka jak chodze, nie ciagle ale co jakis czas lapie. Jak siedze, leze nic. A glowka ponoc jeszcze wysoko wiec nie wiem o co chodzi. Jak tak dalej bedzie to niedlugo wogole nie bede nadawala sie do chodzenia. Bo bede syczec z bolu przy kazdym kroku. Teraz leze sobie i kregoslup mnie znow cmi. Nie wiem co mi dzis dolega. I jak bede spala. Chyba bede musiala paracetamol lyknac. Nic gorszego od tego bolu kregoslupa nie ma...
-
czekaja wrote:Nie zapominajmy o ryubeńce i jej Majusi:) czyli dziś mamy wysyp maluszkow bo w sumie pięcioro:)
ale nie wiem czy dlatego ze chce tulic juz swoja malutka czy dlatego ze chce mi sie czkolady ktora lezy w szafie a walcze zeby jej nie zjesc:)
czekaja lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje dla nowych mam!
Za chwile wszystkiego możemy otwierać szampana - część bo ma już przy sobie dzieciaki a część bo dzielnie dotrwała do marca (jeszcze tylko nieco ponad 5 godzin).
Ja mam leniwe popołudnie - leżę sobie właśnie z mężem przed telewizorem. Moje dziecko też ostatnio leniwe. Kopnie mnie od czas do czasu ale chyba tylko.żebym się nie czepiała
Czekaja dobrze że zjadłaś czekoladę - ja nadal żegnam się z pysznościami. Detoks już blisko a mojej wagi nic już nie uratuje.
Kurcze mam katar którego nie mogę się pozbyć. To sam katar bo poza tym czuje się super. Jakiś pomysł co z tym zrobić?
Gosiaczek współczuję. Mnie takie bóle jak piszesz łapią rzadko i zwykle przechodzą jak je rozchodze ale plecy potrafią mi mocno dokuczyć nawet jak czuję je tylko chwilęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 18:57
czekaja, bella82, gosiaczek31, Ewelaa lubią tę wiadomość