Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Z forum te co sie udzielają to została nas garstka jeszcze ja na polowe marca termin to na bank będę ostatnia. A czuje sie fatalnie. Chodzić nie moge bo ciągnie mnie na dole brzuch bardzo się spina szybko się mecze czuje uklucia w pochwie kręgosłup boli i moge tak wymieniać godzinami. Nie mam ochoty na towarzystwo i chodzę z kuchni do pokoju i sie krzątam. Dlatego chciałabym juz byc po. Tulilabym swoje maleństwo i nie meczylabym sie tak juz
-
nick nieaktualnygratuje dzieciaczków szybko idzie
ej anet ty się nie wpychaj ja mam być ostatnia a nawet w kwietniu mam być heh.
ja dzisiaj csly dzien u rodziców siedzę mój poszedł do pracy na 2 zm a ja do rodziców. jak będzie wracal to mnie odbierze. rodzice się stesknili za mną i latają wkoło mnieczekaja, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anet wspolczuje zlego samopoczucia oby było lepiej:) jeszcze dobre 3 tygodnie i napewno bedzie po wszystkim:)
Scarlett moj dekolt tez jest mi bliski;) odpoczywaj i relaksuj sie ile sie da:) a na katar ja biore sinupred. strasznie mam zawalone zatoki a to jest lek ziolowy. kiedys go bralam i bardzo mi pomogl a w ciazy podobno mozna.
mi z jedzeniem o tyle ciazko ze maz na diecie i nie chce go kusic ale jutro ma dzien swobody czyli lekkiego odpustu w reżimie wiec coś poszalejemy:)
Gosiaczek tobie tez lepszego samopoczucia zycze:)
ja czuje sie swietnie az sie boje ze Ewci tam tak dobrze ze nie wyjdzie;)Scarlett2014, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
A co do seksu w ciazy to stwierdzam ze to naprawde wyczyn z takim wielki brzuchem;) uznac to trzeba conajmniej za perwersje jak nie fetysz;)
do teraz przepraszam moje dziecko ze bylo tego swiadkiem ale juz nie moglam wytrzymac;) ale jak widac nawet seks jej z brzucha nie wygoni;)anet525, Tygrysek, Emartea, Scarlett2014, loszcz, gosiaczek31, gabi30, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja na katar bralam wode morska i olejek eukaliptusowy i pomogło.
Z seksem faktycznie jest ciężko ale męża musze zagonic by cos zaczelo sie dziać heheScarlett2014, loszcz, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
loszcz wrote:Drogie panie to już 4 dzieciaczki urodzone dzisiaj a do godziny 24 jeszcze daleko
Która następna?
Madziutek dasz rade jeszcze dziś urodzić czy dopiero jutro?Anastacia 33 a może ty?[/Q UOTE]
U mnie wszystko ucichlo zostalo jedynie okropne rwanie w dole....takze ja urodze na pewno w marculoszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarah88 wrote:ja juz po,porod straszny od 3 do 15...nacieli mnie duzo chyba bo szyta bylam z 40 min,Alex wazy 3580 i ma 58cm ,jest sliczny,ja plakalam,maz plakal,teraz lezymy sobie
Również gratuluję!
Ale się dziewczyny rozszalałyście z tym rozpakowywaniem. -
Ojej weszłam tu a tu ktoś pisze ze już 5 dzieciaków,zdążyłam się podjarac a tu klops.Pomyłka...
Wciąż jestem zdania ze Madziutek ma jeszcze szansę na dziś
Anet nie rozumiem dlaczego wciąż się upierasz że jeszcze tak długo masz do porodu.Obserwując twoje objawy to myślę że poród jest dużo bliżej niż myślisz i się bardzo zdziwię jeśli ci się uda do terminu doczekać.Szkoda że te dolegliwości masz tak bardzo nieprzyjemne.Mam nadzieję że ci przejdą te bóle. -
Loszcz ja tez się ludze ze m przejdą. Wiesz przez ten szpital wątpię by cos poszlo szybciej. Wiem ze musze dotrwac na bank do 10 marca bo wtedy mam wizytę w pryw szpitalu i po tym będę mogla tam rodzic kiedy tylko zacznie się akcja
loszcz lubi tę wiadomość
-
Gosiaczek też miałam przygodę z bolaca i klujaca szyjka może z 2 tygodnie temu.Czułam się jakbym tam szkło miała i ogólnie bolało jak cholera i chodzić nie mogłam (a o schodach nie wspomnę) i jakoś samo przeszło
także bądź dobrej myśli.Niektóre problemy pojawiają się tylko na chwilę
-
Ja mam termin dzień po Anet ale mi położna mówi żebym go olala bo na pewno jest nieprawidłowy.Nawet gdyby był ok, to z moim wielkim bobasem i dużą ilością wód szyjka w którymś momencie nie wytrzyma.Tak mi powiedziała.Zobaczymy...
W mojej rodzinie wszyscy chłopcy byli przenoszeni o 2 tygodnie a dziewczyny rodziły się o 3-4 tyg szybciej.Oby synek nie chciał podtrzymać tradycji rodzinnej
Czysci mnie znowu ale czopu itd brak.gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:gratuje dzieciaczków szybko idzie
ej anet ty się nie wpychaj ja mam być ostatnia a nawet w kwietniu mam być heh.
ja dzisiaj csly dzien u rodziców siedzę mój poszedł do pracy na 2 zm a ja do rodziców. jak będzie wracal to mnie odbierze. rodzice się stesknili za mną i latają wkoło mnie)