Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzik jaki sliczny Aniolek, jejku jakie minki!!!!!!
Endi Twoj Slodziak tez super
ja chyba przez peirwszy miesiac bede wisiala nad lozeczkiem i patrzyla na Malego!
MamaAdasia gratulacje
Mamuski pytanko- dzis kolezanka mi napisala by absolutnie nie szczepic szczepionka Euvax (dostepna w szpitalach, podaje sie ja w pierwszej dobie zycia), tylko Engerixem (trzeba ja sobie samemu kupic i dostarczyc do szpitala). czytam na necie opinie i faktycznie ta pierwsza ma slabe opinie i byla wycofana, jakies pol roku temu wrocila na rynek bo jest tanszaco Wy na ten temat sadzicie?
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Ale super..
coraz mniej nas marcowek:)
Spory maluch z synka mamy Adasia:)
Gosiaczek no przecież u Ciebie też cos się kręci:P
Sarah pewnie dziś urodzi czyli weekend jak zwykle oblezonyloszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Wiadomość od Madziutka: Hey jednak Nikos bedzie marcowym chlopakiem
bo wciaz mu sie nie spieszy
skurcze mam na 80 juz co ok 8 min ale jeszcze z tego nic nie bedzie narazie
trzeba dalej czekac
pozdrawiam :*
gosiaczek31, SunSun, kaczamila, Madzik82 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualnyBella szczerze? Mnie w szpitalu nikt nie pytal nawet czy chce szczepic i jaka szczepionka. Corka byla szczepiona chyba wlasnoe euvax. Nic jej nie bylo i nie jest. Z tymi szczepionkami to wg mnie troche straszenie rodzicow. A to czy taka czy inna jest lepsza, gorsza sie nie dowiemy naprawde. To lobbing firm farmaceutycznych. Ktore wzajemnie sobie dokopuja. Tak samo wycofane byly kiedys sloiczki dla dzieci gerber, soki kubus... Wadliwe partie itp. Tak samo jest z lekami, wiataminami, szczepionkami.
Jasne ja nie bagatelizuje tego bo znam przylady komplikacji po szczepieniach ale na to nie ma sie wplywu. Zwykle to nie jest wina szczepionek tylko osobniczej reakcji organizmu ktorej nikt nie przewidzi, albo... Bledu przy podaniu szczepionki. Zle wklucie, nie zauwazenie objawow podczas ktorych sie nie szczepi..SunSun, ines31, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
Madzik Twoja córcia do schrupania normalnie! Przeurocza!
O prosze MamaAdasia byla kandydatką do przenoszenia a tu niespodzianka! Gratulacje!!
Endi robiłaś sesje Michałkowi? Boskie zdjęcie
Lista oczekujących się kurczy tzn , że na nas zaraz przyjdzie pora!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 11:24
Endi84, Madzik82 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
SunSun wrote:Wow! Ale szok z MamaAdasia bo ona chyba nie miała żadnych objawów..chyba ze cos przegapiłam.
Tak czy inaczej wielkie gratulacje !
I chyba nawet wczoraj ja pytałam jak tam rozwój sytuacji to odpisala ze znów jej kawałek czopu odszedł i skurcze były ale się rozeszły i nie przewiduje porodu w najbliższym czasie hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 11:30
SunSun, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Wow mamaadsia ma sporego synka. Endi madziutek śliczne wasze kruszyny. Dobrze ze madziutek dala znac. Slodka tez napisala będą trzymać ja do porodu przez weekend nic nie zrobia wiec czekaja do poniedzialku na rozwój sytuacji. Pozdrowionka od niej dla was
loszcz, gosiaczek31, Krokodylica, Endi84 lubią tę wiadomość
-
A ja z zazdrości, że tyle mam już tuli lub zaraz będzie miała przy sobie dzieciaczki pomagam trochę szyjce i skaczę na piłce
Co do szczepionek jak zaczęłam czytać te wszystkie artykuły jakie to szczepionki są straszne to trochę zwątpiłam w ich wiarygodność. Pewnie, że zdarzają się różne przypadki, szczególnie gdy dzieciaczki chorują na coś czego nie udało się wcześniej zdiagnozować.
Ja postanowiłam szczepić zgodnie z zaleceniami plus wirusy rota, pneumokoki i meningokoki. A no i żadnych szczepionek 5w1, 6w1.loszcz, gosiaczek31, bella82, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRubi wrote:Ale super..
coraz mniej nas marcowek:)
Spory maluch z synka mamy Adasia:)
Gosiaczek no przecież u Ciebie też cos się kręci:P
Sarah pewnie dziś urodzi czyli weekend jak zwykle oblezony
Heeh Rubi usmialam sie:-) co ty:-) ja to mianuje sie pierwsza marcowka ktora przenosi i bede w ciazy rok chodzic:-) u mnie sie nic nie zapowiada. Malej za dobrze chyba w brzuchu. Bolal mnie ten kregoslup okropnie i jeszcze dlugo tak skurczowo lapal z jednej strony az mi rece drzaly z bolu, ale juz przechodzi i zaraz zbieram sie jade na miasto:-) to pewnie mala krolewna ucisnela jakis korzen nerwu:-) wczoraj mialam jechac na ktg i nawet przelozylam na wtorek bo uznalam ze bez sensu skoro gin powiedzial ze zadnych objawow porodu nie ma a mala ruszala sie jak wariat wczoraj. -
Ja też coś czuję, że sporo przenoszę... wszystkie objawy ustąpiły, żadnych krwawień, bóli, glutów. I nadal nie wiem co to są skurcze!
A teoretycznie wg karty ciąży jestem dzień po terminie... wczoraj mąż mi powiedział, żebym przeszła na dietę chleb i woda, bo małej jest za dobrze i nigdy nie wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 11:36
loszcz, gosiaczek31, Ewelaa, bella82 lubią tę wiadomość