Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj wychodze do domu!!!!!!!!!!!
SunSun, MartaM, loszcz, anet525, Sarah88, bella82, Ewelaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Rubi, Tygrysek, MisiaMonisia, ines31, gabi30, Tess, Juusti69, Krokodylica, Emca lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Czyli czekacie na rozwoj sytuacji...teraz juz szybko pojdzie.powodzenia trzymaj sie i zycze lekkiego poroduSarah88 wrote:no i zostawili mnie,rozwarcie od wczoraj 18,40 juz jest na 2 palce,maz ze mna siedzi na sali,poki co sama jestem
Sarah88 lubi tę wiadomość
-
Sarah88 wrote:no i zostawili mnie,rozwarcie od wczoraj 18,40 juz jest na 2 palce,maz ze mna siedzi na sali,poki co sama jestem
No to Sarah powodzenia! Życzę Ci szybkiego rozwoju sytuacji
A nadal masz te plamienia/krwawienia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 08:29
Sarah88 lubi tę wiadomość
-
do moemtu az tu nie przyjechalismy mialam,teraz nie wiem bo leze,nie mam na nic sily,cala noc nie spalam i te bole mnie wykonczyly poki co...MartaM wrote:No to Sarah powodzenia! Życzę Ci szybkiego rozwoju sytuacji

A nadal masz te plamienia/krwawienia?
sprawdzalam teraz,nic nie leci na razieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 08:50
-
Mamuski co za akcje tej nocy!
MamaAdasia, Sarah, Zosia_Tosia powodzenia, zycze lekkich porodow. MamaAdasia trzymam kciuki by jednak obylo sie bez oksy!
Jejku coraz wiecej dzieciaczkow przychodzi na swiat
pieknie
Ja w poniedzialek ide na ostatnia juz chyba wizyte do gina i bede go blagac o masaz szyjki a wieczorem dopadne meza
chcialabym juz tulic Synka
loszcz lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim Mamusiom

Wieści od Madziutka brakk! Miała dać znać jak tylko urodzi
więc nie będę jej zadręczać smsami 
Madzik ciesze sie , że wracasz już do synka, cieszcie się sobą
Dziewczyny które są w szpitalach życze Wam aby ten dzień był dniem kiedy przytulicie swoje maluszki , bo pewnie macie już dość tego czekania...
A tak nawiasem , u mnie nowy tydzień! Właśnie popijam herbatke z liści malin
Madzik82, bella82, nick nieaktualny, anet525, loszcz, ines31 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
Tak dokladnie... Ja juz rodze od poniedzialku i troche rodze troche nie.... Cesarke to z 10 razy mieli robic i juz stali w gotowosci.... Wlasnie byla wizyta jednak cala noc prawie bylam pod ktg ale byly 2 male deceleracje i pozniej spokojnie dlatego nic nie beda robic i wracam na oddzial ginek-polozni tam bede teraz lezec. Niestety prawie oka nie zamknelam bo bylam na tej sali gdzie oni nie maja monitoringu ktg u siebie i ja musialam go sledzic i dopiero wolac jesli cos by bylo nie tak.... No i dalej bede czekac....

Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Blanka to straszne co piszesz jak można tak pogrywac. Zaskakuja mnie lekarze jedni biorą na cesarkę w 33 tyg a drudzy czekaja nie wiadomo na co przeciez ciaza raczej juz jest donoszona.
Ja skonczylam 36 tydz i od dzis wchodzę w 37 tydzień. Jejku ile jeszcze musze czekac

.Nie opuści cię na krok chyba z tydzień tak sie stesknil.Fajnie masz.Radosny dzień.Jak tam malutka?