Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj wychodze do domu!!!!!!!!!!!
SunSun, MartaM, loszcz, anet525, Sarah88, bella82, Ewelaa, gosiaczek31, kaczamila, Rubi, Tygrysek, MisiaMonisia, ines31, gabi30, Tess, Juusti69, Krokodylica, Emca lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Sarah88 wrote:no i zostawili mnie,rozwarcie od wczoraj 18,40 juz jest na 2 palce,maz ze mna siedzi na sali,poki co sama jestem
Sarah88 lubi tę wiadomość
-
Sarah88 wrote:no i zostawili mnie,rozwarcie od wczoraj 18,40 juz jest na 2 palce,maz ze mna siedzi na sali,poki co sama jestem
No to Sarah powodzenia! Życzę Ci szybkiego rozwoju sytuacji
A nadal masz te plamienia/krwawienia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 08:29
Sarah88 lubi tę wiadomość
-
MartaM wrote:No to Sarah powodzenia! Życzę Ci szybkiego rozwoju sytuacji
A nadal masz te plamienia/krwawienia?
sprawdzalam teraz,nic nie leci na razieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 08:50
-
Mamuski co za akcje tej nocy!
MamaAdasia, Sarah, Zosia_Tosia powodzenia, zycze lekkich porodow. MamaAdasia trzymam kciuki by jednak obylo sie bez oksy!
Jejku coraz wiecej dzieciaczkow przychodzi na swiatpieknie
Ja w poniedzialek ide na ostatnia juz chyba wizyte do gina i bede go blagac o masaz szyjki a wieczorem dopadne mezachcialabym juz tulic Synka
loszcz lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim Mamusiom
Wieści od Madziutka brakk! Miała dać znać jak tylko urodziwięc nie będę jej zadręczać smsami
Madzik ciesze sie , że wracasz już do synka, cieszcie się sobą
Dziewczyny które są w szpitalach życze Wam aby ten dzień był dniem kiedy przytulicie swoje maluszki , bo pewnie macie już dość tego czekania...
A tak nawiasem , u mnie nowy tydzień! Właśnie popijam herbatke z liści malinMadzik82, bella82, gosiaczek31, anet525, loszcz, ines31 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Tak dokladnie... Ja juz rodze od poniedzialku i troche rodze troche nie.... Cesarke to z 10 razy mieli robic i juz stali w gotowosci.... Wlasnie byla wizyta jednak cala noc prawie bylam pod ktg ale byly 2 male deceleracje i pozniej spokojnie dlatego nic nie beda robic i wracam na oddzial ginek-polozni tam bede teraz lezec. Niestety prawie oka nie zamknelam bo bylam na tej sali gdzie oni nie maja monitoringu ktg u siebie i ja musialam go sledzic i dopiero wolac jesli cos by bylo nie tak.... No i dalej bede czekac....
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Blanka to straszne co piszesz jak można tak pogrywac. Zaskakuja mnie lekarze jedni biorą na cesarkę w 33 tyg a drudzy czekaja nie wiadomo na co przeciez ciaza raczej juz jest donoszona.
Ja skonczylam 36 tydz i od dzis wchodzę w 37 tydzień. Jejku ile jeszcze musze czekac