Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrysku ja tez mialam super ciaze przez 7miesiecy,potem sie zaczely konkretne dolegliwosci,wczesniej tylko zadyszka i ledwo po schodach wchodzilam...
licze skurcze dalej,ponad godzine w odstepach noe wiekszycj niz 10min,czasem nawet co 3,5 i trwaja do minuty... -
Sarah88 to żeby było Ci raźniej to jesteśmy dzisiaj we dwie:) u mnie skurcze zaczęły sie po 1 co 7-10 minut, narastające z krzyża trwają po 40-50 sekund oj boli próbowałam sie przespać ale nic z tego:-/ bol przy skurczu na tyle silny ze nie mogę spac... Glut u mnie odszedł 2 dni temu teraz tylko skurcze. Ja czekam dalej na rozwój sytuacji i rodzimy dalej
3 mam kciuki sarah88 zeby u Ciebie poszło sprawnie szybko i możliwie mało boleśnie. Ściskam!
Sarah88, Niunia86, gosiaczek31, MisiaMonisia, Emca lubią tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:Ja nie mogę zasnąć po sikaniu. Ot tak dla zasady.
Mi nawet po wczorajszym gmeraniu giną w kroczu nic nie leci, nawet jakiegoś specyficznego śluzu. U mnie to wszystko tak bezobjawowo. Taki też miałam początek ciąży, a nawet do końca 2trym. Nie mogę uwierzyć że jestem taka szczesciara.
MamaAdasia trzymam kciuki, może jeszcze skurcze się zaczną...odejściem gluta
a 3 dni po właśnie mam skurcze i chyba jednak rodzę wiec jeszcze chwilka i u Ciebie sie ruszy
Tygrysek, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Sarah ty chyba brałas kąpiel?, a bralyscie dziewczyny nospe? Bierze się dwie i czeka pół godziny. Jak się wycisza to ok, a jak nie to porodowka. Tak mnie uczono na SR. Albo właśnie kąpiel, pół godziny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 05:37
Natalka 03.2015
-
Tygrysek wrote:Sarah ty chyba brałas kąpiel?, a bralyscie dziewczyny nospe? Bierze się dwie i czeka pół godziny. Jak się wycisza to ok, a jak nie to porodowka. Tak mnie uczono na SR. Albo właśnie kąpiel, pół godziny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 05:48
-
Tygrysek wrote:Sarah ty chyba brałas kąpiel?, a bralyscie dziewczyny nospe? Bierze się dwie i czeka pół godziny. Jak się wycisza to ok, a jak nie to porodowka. Tak mnie uczono na SR. Albo właśnie kąpiel, pół godziny.
loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:Tak się zastanawiam... Może skoro on dotykał wczoraj główki, to gluta juz nie ma? Co myślicie?
-
zosia tosia tobie tez zycze dobrego i szybkiego porodu! teraz po ponad 2h siedzenia,chodzenia polozylam sie...wzielam nospe,jak nie przejdzie po godziny to jade,dosyc mam tego czekania na niewiadomo co.tym razem jest inaczej,boli inaczej i leci ten krwisty sluz
-
Sarah88 wrote:nospe zanim szlam spac bralam 1, chyba zaraz wezme dwie tak jak mowisz,na prysznic nie ma szans,jak na zlosc cieplej wody nie ma ;/
-
Sarah88 wrote:zosia tosia tobie tez zycze dobrego i szybkiego porodu! teraz po ponad 2h siedzenia,chodzenia polozylam sie...wzielam nospe,jak nie przejdzie po godziny to jade,dosyc mam tego czekania na niewiadomo co.tym razem jest inaczej,boli inaczej i leci ten krwisty sluz
Sarah88 lubi tę wiadomość
-
Zosia_Tosia to będziemy mieli dziś chyba nowego dziecdzieciaczka lutowo-marcowego
Oby to gładko szło do przodu!
Tobie Sarah również, bo krwisty śluz to rrozwieranie szyjkimoże faktycznie coś juz się dzieje.
Przykro mi ze to juz Was boli, ale każda nas to czeka.Zosia_Tosia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Zosia_Tosia wrote:Sarah88 dzwoniłam do poloznej mi tez poleciła jeszcze raz wziąć nospe Mac lub 2 zwykle wiec możesz brać spokojnie. Szkoda ze nie masz wody bo tez mówiła o kolejnym prysznicu 40 minutowym. Moze masz w domu termofor? Powinien położony na brzuszek podziałać podobnie do kapieli...
-
Sarah88 wrote:jade do szpitala
powodzenia
Tygrysek, loszcz, Ewelaa, gosiaczek31, MisiaMonisia, Krokodylica, Emca lubią tę wiadomość