Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzik82 wrote:Tess u nas wszyscy mieli banany i biszkopty
Zapomnialam Wam dopisac ze Szymus od MamyAdasia ma jeszcze zlamany obojczyk ale nic z tym sie nie robi bo u takich maluchow samo zarasta.
U mnie byla dzis polozna i dowiedzialam sie ze polozenie miednicowe stopkowe ktore mialam jest bardzo niebezpieczne i przy tak postepujacym rozwarciu mam szczescie ze moje dziecko zyje i tak szybko udalo sie zrobic cc.
Nie wiedzialam o tym!! Z synkiem mialam miednicowe posladkowe a nie stopkoweMadzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak madzik lepiej o takich rzeczach dowiadywać się później.
ja właśnie przeżyłam szok. mój tato robił blat u mnie w mieszkaniu i mu spadl pękł przy wycinaniu tak się zezloscil ze myślałam że zawału dostanie aż mi go żal było niewiedziałam co mam robić czy karetkę zamawiać czy co masakra ale się przestraszyłam o niego ze sama nie mogę się uspokoićMadzik82 lubi tę wiadomość
-
Sarah śliczny synek. Ja od godz mam skurcze co 7-10 min i trwają minutę ale cos wydają sie za slabe. Żaden czop ani wody nie odeszly nie wiem co robic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zapomnialam Wam dopisac ze Szymus od MamyAdasia ma jeszcze zlamany obojczyk ale nic z tym sie nie robi bo u takich maluchow samo zarasta.
U mnie byla dzis polozna i dowiedzialam sie ze polozenie miednicowe stopkowe ktore mialam jest bardzo niebezpieczne i przy tak postepujacym rozwarciu mam szczescie ze moje dziecko zyje i tak szybko udalo sie zrobic cc.
Nie wiedzialam o tym!! Z synkiem mialam miednicowe posladkowe a nie stopkowe -
Nie wiedzialam o tym!! Z synkiem mialam miednicowe posladkowe a nie stopkowe
oj szkoda Szymusia, bo pewnie go to bolałoniech się szybko goi. Słyszałam, że to niestety dość częste przy naturalnych porodach. I jeszcze ta zoltaczka. Kciuki za szybciutki powrót do domu. Pozdrow Madzik mamę Adasia od nas w sms-ku
Widać, że czasami lepiej wiedzieć mniej, bo stresu byś miała wiecej z tą świadomością. Wszystko jest ok i to najważniejszeMadzik82 lubi tę wiadomość
-
Sarah piekny maluszek:)
Madzik dziewczyny maja racje dobrze ze o tym nie wiedzialas i juz jest wszystko ok.
Ja po katg tak jak mialam wczesniej skurcze tak dzis praktycznie zadnego. czuje ze skonczy sie wywolywaniem w szpitalu. w czawartek wizyta i bedziemy decydowac co dalej.
Scarlett ostattecznie pit zostal rozliczony na druku pit36 program wybral go automatycznie. mysle ze lepiej wszystko uwzglednic zeby pozniej us sie nie przyczepil:)
ja bede dzis robila ciasteczka owsiane slodzone miodem zeby nie bylo:)gosiaczek31, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedny Szymus... oby szybko sie zroslo i nie cierpial. Madzik koniecznie pozdrow Mameadasia. Trzymam za nich kciuki.
ja tez po ktg:-) oczywiscie tak jak sie spodziewalam, nic kompletnie sie nie dzieje:-) skurcze zadne sie nie zapisaly, mloda oczywiscie szalala i tylko wtedy zapisywaly sie gorki:-) ale to dosc dziwne bo brzuch od rana boli jak na @ i jak tam lezalam tez bolal i delikatne krzyzowe byly. Wracalam samochodem to cala droge mi sie napinal mocno brzuszek bo troche polazilam po sklepach, kupilam dziewczynom po czapie i apaszce na wiosenne wyjscia, pampery 2 dla mlodszej bo w domu tylko jedna paczka 1 i tyle. Na kosmetyczke bylo za pozno. Jutro gdzies wyskocze.Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyScarlett terminem za nami ale postepami i objawami zblizajacego sie porodu jestes sporo przede mna:-) u mnie czop siedzi, rozwarcia jakiegos specjalnego nie ma, glowka wysoko:-) urodzisz pierwsza na 100%
ja sobie poczekam do polowy marca pewnie albo dalej:-)