Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anka418 wrote:Zarodek w piątek miał 3mm a teraz 3,8 ale nie wiem czy urósł czy to różnica w usg. Nie mówiłam o piątkowej wizycie mówiłam tylko o pierwszej wizycie która potwierdziła ciążę. W piątek idę do swojego prowadzącego ciążę i jeśli potwierdzi to samo co teraz mówią to już we wtorek nie ide.
Nadzieja gdzieś tam jest ale liczę się ze stratą.
Możecie mówić że ze mnie egoistka ale nie boje się utraty ciąży wiem ze szybko zaczniemy znowu starania i nam się uda. Panicznie boje się szpitala bólu fizycznego i zabiegu. Będę próbowała prosić lekarza o jakieś tabletki wole przeczekać to w spokoju w domu. Pobytu w szpitalu sobie nie wyobrażam.
Anka naprawde trzymam mocno kciuki bys nie musiala przez to przechodzic.
Jezeli moge tylko cos doradzic- ja poronilam w styczniu. W szpitalu przez pierwsze 2 dni ronilam wlasnie na tabletkach- bol psychiczny i fizyczny jest nie do opisania, nie zycze tego nawet najwiekszemu wrogowi. Nie bede opisywac szczegolow ale to bylo straszne. Niestety nie wyronilam i pare dni pozniej mialam zabieg. PO zabiegu fizycznie czulam sie ok, psychicznie to wiadomo, bylo bardzo ciezko.
Gdyby ktokolwiek powiedzial mi jak wyglada ronienie przy tabletkach nigdy w zyciu nie zgodzilabym sie na to. -
nick nieaktualny
-
ja dostałam po 5h ostrego bólu ( są to bóle jak przedporodowe) ketonal wcześniej świnia nie chciała mi dać...ale to co się ze mną działo..;/ nie chciałabym być w domu bez pomocy...a sam zabieg jest na znieczulenie i potem nic już nie boli..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ja poronilam w domu, nagle dostlam silnego bolu i po chwili bylo po wszystkim... W szpitalu dotalam tabletki, zeby sie do konca wszystko oczyscilo juz wtedy nie bolalo za bardzo albo nie pamietam bo bylam w takim szoku. Na szczescie obylo sie bez zabiegu
-
nick nieaktualny
-
Aniu nadal trzymam kciuki i będę się modlić za Was!
Kochana ja poronilam w sierpniu 2013 niestety serduszko przestało bić. Dostałam skierowanie do szpitala. Nie dostałam tabletek i bardzo się ciesze! Zabieg trwał 15 minut, nawet nie wiem kiedy zasnelam. Potem 3 godziny w szpitalu i do domu. Wiec pół dnia i było po wszystkim. A jak byłam teraz w szpitalu na podtrzymaniu to widziałam dziewczyny które dostawały tabletki i strasznie cierpialy i to kilka godzin. Całe we krwi i tak później trafiały na zabieg. Wiec chyba wolałabym od razu iść na zabieg niż czekać aż samo się oczyści.
Oczywiście Słońce ciągle liczę, że Maleństwo jeszcze urośnie i będzie biło w piątek serduszko :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Słoneczko uwierz, że chcemy dla Ciebie jak najlepiej. Niestety wiele z nas to spotkało ale nie można się poddawać! Zawsze trzeba patrzeć w przyszłość i wierzę że niebawem będzie wszytko dobrze! Trzymaj się Kochana :-*
anka418 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ja tez miałam zabieg. okazało się,ze nie ma w ogóle zarodka i beta zaczęła spadać więc od razu do szpitala pojechałam. Jak zabrali mnie na zabieg to mama czekała na mnie na sali i powiedziała,że od wejscia do gabinetu zabiegowego nie było mnie 7min. Tyle trwał zabieg... Więc ja się cieszę,że nie dostałam żadnych tabletek. Nic nie czułam,nic nie słyszałam i bardzo sie cieszę,ze tak to wyglądało.
Mam nadzieję,że u Ciebie Aniu nie będzie żadnych zabiegów,tabletek ani nic tylko maluch złapie wiatr w żagle i przez te kilka dni urośnie tak,że serducho będzie biło jak dzwon!anka418 lubi tę wiadomość
-
Sarah88 wrote:femibion 2 jest dla kobiet od 13 tygodnia ciąży... i po co dodatkowy kwas foliowy skoro juz w femibionie jest...?
Bo muszę brać podwojną dawkę kwasu, a 2 dlatego, że mam malutko dobrego tluszczu a on na wstępnie jest niezbędny a w nich jest -
hejka
u nas upał od nowa a rano było tak rześko mdłości mi trochę przeszły więc samopoczucie lepiej
Anka trzymam kciuki żeby było ok
ja biore tylko kwas foliowy na razie zobaczymy co powie w czwartek czy jeszcze mi każe brać kwas czy już witaminy -
A ja dzisiaj poszlam do sklepu, chcialam kupić coś do biustu. Znalazlam ciekawy balsam, przeciw rozstępom, lagodzacy bol i wogole cuda, patrze a pisze ze od 4 miesiąca mozna go stosować. I teraz myślę czy to tak tylko jest napisane czy faktycznie nie można wcześniej
-
Mmarina wrote:A ja dzisiaj poszlam do sklepu, chcialam kupić coś do biustu. Znalazlam ciekawy balsam, przeciw rozstępom, lagodzacy bol i wogole cuda, patrze a pisze ze od 4 miesiąca mozna go stosować. I teraz myślę czy to tak tylko jest napisane czy faktycznie nie można wcześniej[/url]
-
Właśnie wróciłam z wizyty.Na swoja kolej czekałam 2h ;/
Dziewczyny jestem przeszczęśliwa a zarazem wściekła.Dzidzia jest miałam usg dopochwowe jest śliczna i duziutka już nie kropeczka a fasolka hihih ma 6,8mm jest to wg usg 6 tydzien 4 dzien także tylko dzień różnicy.Niestety mimo,że tak byłam nastawiona nie mogłam ani usłyszeć serduszka,które jak powiedziała pani dr już jest ani nie dostałam zdjęć ehhh a byłam taka podekscytowana ,bo dzidzia była taka śliczna
Wy dostałyście zdjęcia na swoich 1 wizytach ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 23:01
Krokodylica, bella82 lubią tę wiadomość