Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna0071 wrote:Cześć dziewczyny ja biorę femibion 2 plus ,kwas foliowy,acard,dopegyt to wszystko raz dziennie a jeszcze plus chela-mag b6 3x1 mam wiec 8 tabletek dziennie rozdzielone ale wczesniej miałam obumarcie ciąży i teraz gin dmucha na zimne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 13:06
-
Ja dziewczyny dzisiaj mam wizte pierwsza o 16 boje sie okropnie mam nadzieje ze dzidzia jest tam gdzie ma byc i w ogóle jest. Najśmieszniejsze jest to, że to również moja pierwsza wizyta u ginekologa hehe mam takiego stresaaa masakra
-
Bella- gratuluję wizyty
U mnie brzuszek jest widoczny w ciaśniejszych ubraniach, np w opiętych sukienkach na ramiączka, a w szortach i bluzce nie widać za bardzo
piersi i owszem rosną, ogólnie mam duże, ale po 1 szym porodzie miałam wielkie,a pokarmu mało,ale przystawiałam małego, ilość pokarmu się zwiększyła i karmiłam go 1.5 roku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 13:45
-
MłodaDama wrote:Ja dziewczyny dzisiaj mam wizte pierwsza o 16 boje sie okropnie mam nadzieje ze dzidzia jest tam gdzie ma byc i w ogóle jest. Najśmieszniejsze jest to, że to również moja pierwsza wizyta u ginekologa hehe mam takiego stresaaa masakra
-
a ja zawsze miałam duze piersi i az sie boje jak bedą wyglądać po porodzie wczoraj kupiłam sobie swietne serum na rozstępy liren bede mama dobrze nawilza skórę i nie klei sie czego nienawidzę do tego zapach wybierały kobiety w ciąży i super pachnie[/url]
-
diamonds wrote:Przytyłyście już coś w ciąży? Czy waga stoi w miejscu? U mnie się waha rano zawsze 50 a potem ma wieczór do 51 czasem z kawałkiem dochodzi i znów po nocy wraca do wyjściowej. To samo dziej się z brzuchem rano go nie widać a wieczorem oceniam na 5 mc
Ja mam dokładnie tak samo.
A waga wyjściowa na razie + 1 kg. -
MamaAdasia wrote:Bella- gratuluję wizyty
U mnie brzuszek jest widoczny w ciaśniejszych ubraniach, np w opiętych sukienkach na ramiączka, a w szortach i bluzce nie widać za bardzo
ja w pierwszej ciazy i po mialsm ogromne piersi a pokarmu ogromne ilości
piersi i owszem rosną, ogólnie mam duże, ale po 1 szym porodzie miałam wielkie,a pokarmu mało,ale przystawiałam małego, ilość pokarmu się zwiększyła i karmiłam go 1.5 roku. -
No jestem najmlodsza z was chyba hihi no i dzidzia nie planowana ale jestem taka szczesliwa. Mam nadzieje ze wizyta bedzie okej. Dzisiaj ide prywatnie akurat.
kasss lubi tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:Matko ile ja się od Was dowiaduje teraz news o położnej. Będę musiała się coś więcej dowiedzieć na ten temat.
U nas położne są przyporządkowane wg ulic, czyli nie wybierasz sobie ale dostajesz wedle adresu zamieszkania. Moja szwagierka była bardzo zadowolona z położnej, wszystkie wizyty się odbyły, mogła o wszystko zapytać itd. Ale my mieszkamy w całkiem innym regionie i raczej będę mieć inną położną. -
MłodaDama wrote:No jestem najmlodsza z was chyba hihi no i dzidzia nie planowana ale jestem taka szczesliwa. Mam nadzieje ze wizyta bedzie okej. Dzisiaj ide prywatnie akurat.