Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella ja mam omegamed optima forte
bella82 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
bella82 wrote:Kochane a ja po wizycie i jestem zakochana po uszy Widzialam moja Kruszynke Moje 1,77 cm Szczescia i bijace serduszko 168 uderzen na minute! Czuje sie jakbym byla pijana ze szczescia[/url]
-
dzieki dziewczyny. Ja dzis dostalam recepte na Kalipoz (potas) i Magne B6, i mam zaczac brac witaminy ale gin powiedzial, ze zsama mam sobie wybrac. Te leki co mi przepisal mam brac poniewaz elektrolity mi spadly dosc mocno i jak sie nie poprawia do konca tyg to polozy mnie do szpitala na 3 dni, by uzupelnic je kroplowka.
-
nick nieaktualnykasss wrote:MamaAdasia nie minęły ale jest troszkę lepiej dziś bo wczoraj masakra była dziś wymiotowalam tylko rano ale to już znaczna poprawa i mam okropny niesmak w ustach nie wiem czy to zgaga bo nigdy nie miałam. To wychodzi ma to ze tylko ja nie zapisałam się jeszcze na usg genetyczne.
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:Mała czarna, ale Ci zazdroszę..ale tak pozytywnie.. ja mam zakaz sportu, póki co.. a ćwiczyłam 4 razy w tygodniu, głównie ćwiczenia siłowe, cross fit, krav magę.. teraz nic, nawet na rowery nie mogę..ale jeszcze tylko 3 tygodnie i wracam.. źle się okropnie czuję, że nie jest tak jak myślałam, jak planowałam, że ciąża nic nie zmieni w mojej aktywności, ale cóż.. są rzeczy ważne i ważniejsze..
-
Cześć,
ja biorę pregna plus...co 2gi dzień zamiast tego po prostu kwas foliowy+minerały+magnez
Dorka, wiadomo, że ćwiczenia będą nieco inne i z inną mocą, ale spojrzeniami się wcale nie przejmuję.. staram sie czytać co mogę a co nie, więc muszę odstawić wszelkie ćwiczenia brzucha, a z tym problem bo na crossie dużo tego, zostanę po prostu przy ciężarach ale nie większych niż 15 kg przy 100 powtórzeniach (zacznę oczywiscie od mniejszych może tak 8-10kg) i na pewno idę na rowery.. jeju już nie mogę się doczekać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 06:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
diamonds wrote:Przytyłyście już coś w ciąży? Czy waga stoi w miejscu? U mnie się waha rano zawsze 50 a potem ma wieczór do 51 czasem z kawałkiem dochodzi i znów po nocy wraca do wyjściowej. To samo dziej się z brzuchem rano go nie widać a wieczorem oceniam na 5 mc
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie waga stoi w miejscu, tylko niestety tuż przed ciążą przytyłam około 5 kilogramów i czuję się z tym koszmarnie... no ale trudno, teraz nie czas na odchudzanie.
Zgonie z zaleceniami lekarza biorę prenatal complex do 13 tyg, co drugi dzień na zmianę z kwasem foliowym. Ale chyba muszę zdecydować się na jakieś inne witaminy, bo nie zawsze mój żołądek na nie dobrze reaguje.
Od rana u mnie załamanie pogody, pochmurno i leje deszcz. Nareszcie chwila odpoczynku od upału i od razu lepiej się czuję
Miłego dnia Mamusie! Powodzenia na dzisiejszych wizytach