Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
współczuję Wam tych rewolucji.. ja pochłaniam wszystko..nawet mdłości niemal już nie odczuwam, tylko z głodu..
MamaAdasia, czyli będziesz miała usg dokładnie w takim wieku dziecka co i ja..
ja też zdecyduję co dalej po usg, jeśli prawdopodobieństwo będzie niewielkie - daruję sobie..
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
MamaAdasia nie minęły ale jest troszkę lepiej dziś bo wczoraj masakra była dziś wymiotowalam tylko rano ale to już znaczna poprawa i mam okropny niesmak w ustach nie wiem czy to zgaga bo nigdy nie miałam. To wychodzi ma to ze tylko ja nie zapisałam się jeszcze na usg genetyczne.
MamaAdasia lubi tę wiadomość
[/url]
-
kasss wrote:MamaAdasia nie minęły ale jest troszkę lepiej dziś bo wczoraj masakra była dziś wymiotowalam tylko rano ale to już znaczna poprawa i mam okropny niesmak w ustach nie wiem czy to zgaga bo nigdy nie miałam. To wychodzi ma to ze tylko ja nie zapisałam się jeszcze na usg genetyczne.
-
nick nieaktualny
-
Scarlett2014 wrote:Ja też umówiłam się już teraz tylko dlatego bo zależało mi na konkretnym lekarzu.
Po fali upałów u mnie obecnie burza. Cudownie głowa mi pęka.[/url]
-
Ja tez jeszcze się nie zapisałam na usg genetyczne. A mdlosci trochę mnie opuscily za to zgagę mam. Nie wiem co gorsze. Chociaż na wymioty ciagnie mnie jak poczuje jakiś nieprzyjemny zapach. Wczoraj robiliśmy grilla i zawsze jadlam kaszanke i jak tylko ja wzielam na talerz to tylko widelcem podłubałam trochę i zostawiłam. Także zadowoliłam się tylko oscypkiem
-
Oooo. Tez bym chciała takie zamilowanie. Niestety nie lubię tego uczucia jak jestem zmeczona, spocona itp. Wydaje mi się ze nie mogę powietrza zlapac. Chociaz jak chodzilam na zumbe to z czasem bylo lepiej, tylko i tak chodzilam tam z przymusu bo chcialam zgubić parę kg.
-
mala czarna wrote:Mi też się kiedyś nie chciało, ale jak zaczęłam i zgubiłam 13 kg to nie mogłam przestać. Potem zrobiłam kursy trenera i dietetyka i czuję, że to to. mam nadzieję, że moje baby tez będzie aktywne sportowo- po mamusi
-
Mała czarna, ale Ci zazdroszę..ale tak pozytywnie.. ja mam zakaz sportu, póki co.. a ćwiczyłam 4 razy w tygodniu, głównie ćwiczenia siłowe, cross fit, krav magę.. teraz nic, nawet na rowery nie mogę..ale jeszcze tylko 3 tygodnie i wracam.. źle się okropnie czuję, że nie jest tak jak myślałam, jak planowałam, że ciąża nic nie zmieni w mojej aktywności, ale cóż.. są rzeczy ważne i ważniejsze..
-
Kochane a ja po wizycie i jestem zakochana po uszy Widzialam moja Kruszynke Moje 1,77 cm Szczescia i bijace serduszko 168 uderzen na minute! Czuje sie jakbym byla pijana ze szczescia
Niunia86, konwalianka, Rybeńka, kasss, Emily83, diamonds, MamaAdasia, Krokodylica, Madziq lubią tę wiadomość
-
matko, a ja dopiero 30 sierpnia zobaczę swoje maleństwo...jeszcze taki kawał czasu...może wtedy już przez brzuchol...
bella to już porządny kawałek cudu
konwalianka łaaał cross fit jestem w szokubella82, konwalianka lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️