Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
khaleesi wrote:Slodka100, czemu odstawiasz luteinę? Mi lekarz też powiedział, że powoli mam zmiejszać dawkę z 3 tab na 0. Zeszłam na 1,5 i boję się jak cholera przestać brać.
tak mi lekarz kazał, od poczatku ciazy mowil ze bede brala do czasu az zobaczymy serduszko a ze zostalo mi jeszcze troche tabletek to mowil zebym do konca sobie je wybrala a nowych juz nie musze ja tam sie ciesze bo nienawidze tych tabsow wciskac do pochwy przez nie prawie codziennie choc 1raz na dzien mnie swedzi ponizej ;/ no i nawet nie moge sie z mezem poprzytulac ale z tym i tak stwierdzilismy ze poczekamy do konca 1 trymestru bo najwazniejsze jest nasze malenstwo dla niego wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:24
-
Anka ja przeżywałam podobną sytuację tylko że w październiku 2013, mam nadzieje że u Ciebie skończy się jednak szczęśliwie. Trzymam kciuki i wiem jakie to trudne
Ze względu na wcześniejsze poronenie biorę duphaston 3x1, magnez 3x1 plus nospe w razie potrzeby. Oczywiście kw, foliowy i dodatkowo jod. Myślę nad femibionem natal 1 bo tam jest jakiś lepiej przyswajalny kw. foliowy
-
Iness witam i gratuluje
Ja tez biore dupka 3x1, i lekarz na wczorajszej wizycie nadal kazal mi brac. Od wczoraj biore Magne B6x2, i potas x2. plus witaminy i kwas foliowy,wiec troche sie tego uzbieralo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:31
-
nick nieaktualnyanka418 wrote:U nas nadal tak samo.
Tętna brak zarodek 3,8mm pęcherz 29
Mam wrócić za tydzień ale już nie wierze w cuda. To tyle
Anka a powiedziałaś o poprzedniej wizycie? bo chyba zarodek urósł? czy to nie jest dobry znak?
No i oczywiście nieustannie trzymam mocno kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZarodek w piątek miał 3mm a teraz 3,8 ale nie wiem czy urósł czy to różnica w usg. Nie mówiłam o piątkowej wizycie mówiłam tylko o pierwszej wizycie która potwierdziła ciążę. W piątek idę do swojego prowadzącego ciążę i jeśli potwierdzi to samo co teraz mówią to już we wtorek nie ide.
Nadzieja gdzieś tam jest ale liczę się ze stratą.
Możecie mówić że ze mnie egoistka ale nie boje się utraty ciąży wiem ze szybko zaczniemy znowu starania i nam się uda. Panicznie boje się szpitala bólu fizycznego i zabiegu. Będę próbowała prosić lekarza o jakieś tabletki wole przeczekać to w spokoju w domu. Pobytu w szpitalu sobie nie wyobrażam. -
nick nieaktualnyIness myślę, że obaw długo się nie pozbędziemy. Bo najpierw czekamy na pierwszą wizytę, potem na serduszko, potem na koniec I trymestru, potem na USG genetyczne, potem na pierwsze ruchy, potem na USG połówkowe, potem na poród. A potem będziemy (mam nadzieję i mocno w to wierzę) bać się pierwszych chorób, pierwsze dnia w przedszkolu, szkole.....
Ale jakoś damy radę - musimy -
konwalianka wrote:ja powoli odstawiam.. miałam 2x2 tabl. dziennie, obecnie 2x1
witaj InessStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:Aniu 3 a 3,8 to bardzo duza roznica. Nie wien czy az tak mozna sie pomylic. Wyglada na to, ze rosnie!
To jest duża różnica? Mi się wydaje minimalna ale ja się nie znam
Z tego co czytałam od piątku to dzisiaj powinien mieć ok 5mmWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:54
-
zabieg fizycznie nie boli...psychicznie bardzo...ja wybrałabym szpital...mam nadzieję, że nie będziesz musiała wybierać i na następnej wizycie popłaczesz się ze szczęściaStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny