X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na 2 wizytach prywatnie i na obu dostałam fotkę. Dzisiaj na nfz byłam i nie dostałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama ja dostałam ale to tylko bajery. Najważniejsze że wszystko ok.

Mmarina a co to za cudo znalazłaś? Ja kupiłam balsam na rozstępy Palmersa ale jeszcze nie zaczęłam go stosować. Obecnie używam Palmersa z Q10 - chce go skończyć zanim otworzze kolejny.

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Palmersa jest bardzo fobry balsam do biustu

anka418 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama a ja Cię rozumiem, też była bym rozgoryczona gdybym nie dostała nawet jednego zdjęcia.
    Ale cieszę się że wszystko dobrze z dzidzią. :)

• MartaM Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam dwa razy na nfz i z każdej wizyty mam 3-4 zdjęcia. Z resztą przed ciążą też po każdej wizycie z usg dostawałam zdjęcia z badania z opisem.

Też stosuję balsam przeciw rozstępom z Palmersa, jestem nim zachwycona, chociaż ostatnio zaczyna mi przeszkadzać jego intensywny zapach :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 20:14

anka418 lubi tę wiadomość

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam balsamy palmers przeciwko rozstępom

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden lekarz daje mi fotke a drugiemu przynosze pen drive. Zgrywa mi od razu kilka fotek. Dodatkowo moj maz kreci filmik komorka i robi zdjecia :)

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 23:01

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • kasss Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama ja dostałam zdjęcia ale nie byłam zadowolona z gin u nowego nie dostaje ale to nie jest dla mnie ważne najważniejsze żeby wzystko było dobrze serduszka też nie słyszałam widziałam tylko na monitorze najwazniejsze że jest i bije usłysze je pewnie na usg prenatalnym i zdjęć wtedy też dostaniemy więcej

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda damo, z biciem serduszka jest tak, że nawet ja go nie słyszałam.. bo lekarze na początkowym etapie starają się nie uruchamiać tej aparatury, bo ona szkodzi dziecku..a przez detektor nie słychać jeszcze... mój dał owszem zdjęcia, ale bicie serca widziałam tylko na monitorze, który badał tętno..

na pewno przydaje się lekarz z usg, przynajmniej możesz podejrzeć malca co wizytę a nie tylko na 3 ważnych usg

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda Damo rob fotke telefonem. W pierwszeh ciazy lejarz mial zepsuta drukarke. Zatrzynywal mi obraz a ja strzelalam fote. Potem je wywolalam. Mam w albumie zdjecia mohego brzucha, fotki z usg no i zdjecia rosnacego dziecka. I odcisk stopki robiony co 3 miesiace. Niby takie usg to pierdola ale mila pamiatka. Uwielbiam ogladac moj album. Nowa Fasolka tez taki bedzie miala :)

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż żałuje,że nie spytałam czy mogę zrobić fonem.Szkoda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 11:27

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Właśnie wróciłam z wizyty.Na swoja kolej czekałam 2h ;/
    Dziewczyny jestem przeszczęśliwa a zarazem wściekła.Dzidzia jest miałam usg dopochwowe jest śliczna i duziutka już nie kropeczka a fasolka hihih ma 6,8mm jest to wg usg 6 tydzien 4 dzien także tylko dzień różnicy.Niestety mimo,że tak byłam nastawiona nie mogłam ani usłyszeć serduszka,które jak powiedziała pani dr już jest ani nie dostałam zdjęć ehhh a byłam taka podekscytowana ,bo dzidzia była taka śliczna ;( lekarka powiedziała,że na serduszko i zdjęcie ma aparat ,który nie daje takich funkcji a serduszko tylko w zaawansowanej ciązy ;(((((((
    ehhh co ja mam robić jedyny taki czas pierwsza moja wizyta a tu lipa ani pamiątki nic....Ale i tak najlepsze,że z tego stresu zapomniałam zapłacić lekarce za wizytę hahahahha masakra ale idę jeszcze do niej w czwartek po skierowanie na nfz na badania także przeproszę i spytam ile za poprzednią wizytę heheh

Wy dostałyście zdjęcia na swoich 1 wizytach ?
    ja bylam dziś na drugiej i dalej nie mam zdjęcia ani nie slyszalam serca bo za slaby sprzet, a poszliśmy do innego pokoju i okazalo się na moje nieszczęście ze sprzęt się zepsul a taj bym miala i zdjęcie i bym wiedziala wszystko dokladnie, wiec nie przejmuj się bo jak widzisz inni mają większego pecha ;)

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik82 wrote:
    Na wszystkich tych balsamach tak jest napisane. Ciekawe dlaczego od 4tego miesiaca. Ja smarujw od poczatku hehe
    Może dlatego że pierwsze trzy miesiące są bardzo ważne dla rozwoju płodu a od czwartego miesiąca już tak nie zaszkodzi bo dziecko w miarę jest rozwinięte, coś na ten temat czytałam ale dokładnie nie pamiętam

• Niunia86 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam 2 zdjęcia z pierwszej wizyty jak jeszcze był sam pęcherzyk. Kolejne 2 dostałam już z 8-mio mm dzidzią. I nawet jak Pan doktor mi je dawął to powiedział -"proszę,oto pierwsze zdjęcie do albumu malucha" :)

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Mmarina Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mmarina a co to za cudo znalazłaś? Ja kupiłam balsam na rozstępy Palmersa ale jeszcze nie zaczęłam go stosować. Obecnie używam Palmersa z Q10 - chce go skończyć zanim otworzze kolejny.[/QUOTE]

wlasnie nie pamiętam z jakiej firmy to bylo bo w końcu jak poczytałam o tym to nie popatrzylam na producenta. A stwierdzilam ze jak od 4 miesiąca to odlozylam i stwierdzilam ze poczekam. Ale jak mówicie ze mozna to dzisiaj pójdę jeszcze raz i kupie

p19ucsqv2vqh5m3z.png
    km5s8u69hvi2n2yz.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pezeciez na zwyklych balsamach nie jest napisane "nie stosowac w ciazy". Nie wierze, ze jakies substancje przenikaja przez skore i dochodza az do dziecka. Wiec uzywam tak jak w pierwszej ciazy. Moze jest tak napisabe dlatego, ze od 4tego miesiaca srednio juz pojawia sie brzuszek. Skora sie rozciaga i stosowanie takiego balsamu dopiero wtedy ma sens...? Nie wiem...

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moim balsamie jest napisane, żeby stosować od 2 trymestru, ponieważ masowanie i uciskanie brzucha w pierwszym trymestrze jest niewskazane a dopiero w drugim trymestrze stosowanie balsamu na rozstępy ma sens.

• kasss Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia86 wrote:
    Ja dostałam 2 zdjęcia z pierwszej wizyty jak jeszcze był sam pęcherzyk. Kolejne 2 dostałam już z 8-mio mm dzidzią. I nawet jak Pan doktor mi je dawął to powiedział -"proszę,oto pierwsze zdjęcie do albumu malucha" :)
    Mi też tak powiedział zrobił zbliżenia i zdjecia dał 3 planuje napisać wierszyk pod moim sercem inne bije serce... I wkleić te zdjecia do albumu

Niunia86 lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszystkim

a ja dopiero wstałam tzn mąż mnie obudził wpadł z pracy do domu po coś A mała spała u babci dzisiaj cisza w domu jak makiem zasiał

idę się ogarnąć jakoś pranko wywiesić i zobaczę co to moje dziecko robi

ja używałam kremów z Perfekty w pierwszej ciąży i na brzuchu nie mam nawet 1 rozstęp na udach mi się zrobiły po porodzie po 3 od wewnętrznej strony a przyznam się że głównie brzuch smarowałam a nogi to jak popadło he he to mam na cycki też później zaczełam smarować a w pierwszej c to mi tak urosły że obłęd z 75b nawet nie wiem na jaki rozmiar na bazarku poprosiłam do karmienia największy bo jeden cycek w dwie ręce mi sie nie mieścił he he

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
‹‹ 148 149 150 151 152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ