Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Dziewczyny,
jesli chodzi o Mizelke to udziela sie na innych tematach wiec wszystko u niej ok
balsamy- ja na razie nic nie wcieram, mam bio oil ale czekam az skoncze 1wszy trymestr.
czuje sie lepiej, mdlosci zelzaly wiec sie bardzo ciesze.
Ja niestety nie mam zwierzatek w domu a bardzo bym chciala. Kiedys z mezem tez zaopiekowalismy sie pieknym kotkiem znalezionym na ulicy z workiem na pyszczku! wzielismy do domu i byl u nas 2 dni, a pozniej oddalismy znajomemu. Po 2 dniach bardzo sie przywiazalam do kotka i plakalam jak go oddawalam -
Bella u mnie tez już lepiej wymiotuje tylko rano a raczej mnie tak tylko rwie a pózniej spokój też zależy od dnia ale jak moge sobie posprzatać i ugotować do dla mnie bardzo dużo nawet apetyt wrócił zwłaszcza na lody.. ja mam dwa psy i jednego kotka perskiego ale staram sie nie zbliżać do niego nie mam toxo ale boje sie Niunia nam często na jesień podrzucaja zwierzaki mamy dużą działke i dom kawałek od drogi i juz pare razy otwieramy drzwi a tam to piesek to kotek w pudełku a babcia przyjmuje wszystie zwierzaki;)
Niunia86 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Jejku to tylko mi nikt zeierzakow nie podrzuca a tylko wtedy moj maz by sie zgodzil na kolejne zwierzatko
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
jestem jestem regularnie podczytuje jest Ok wizyta 14 sierpnia cieszę się że u was piękne USG i dzieci rosną
u mnie z mdłościami powoli ale powoli ustępują, są tylko jak coś nie zjem
aby nadal nie mogę się przyzwyczaić do nowego ciśnienia.. zawsze mialam książkowe a teraz ciśnienie niskie a puls około 90-100.. wysiłkowe nawet 104
Ale to normalne, tak powinno być
Miłego dniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
a balsam mam babydream aby smyrnę po kąpieli brzucha nie gwałcę
ale wciąż mam w głowie ten olej kokosowy i jego cudowne właściwości...
ale na razie ratuje sie tym balsamem bez parabenow i bajerów
wyniki robię w poniedziałek może.. za chwile wesele i po weselu wizyta to chce mieć na świeżo.. boję się być na czczo :< -
nick nieaktualny
-
hejka
ja też mam jutro wizyte ale niestety bez usg
a dziś mi coś zaszkodziło latam do łazienki co chwile i nie wiadmomo czy górą pójdzie czy dołem na razie druga opcja mnie męczy ale do pierwszej też mi niewiele brakuje ratunku!!!