Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
diamonds wrote:Nie wiem czy już macie jakieś zachcianki? Bo ja tak i niestety nie zdrowe. Cztery lata temu odrzuciło mnie skutecznie od wszelkich fast food i nie teskniłam za nimi. Nie dałam rady przełknąć wtedy hamburgerów kebabów pizzy i innych sieciowych posiłków. A teraz czasem mam taką chęć na jakiś zestaw z maca że masakra. Raz się poddałam ale trudno było wytrzymać
Za to mięsa jako takiego w obradach na kanapka nie tykam jak na razie. Jakoś nie mogę sery żółte i białe muszą na ten czas wystarczyć. A z obiadów to mogłabym same zupy jeść i to najlepiej pomidorową.
Ja od jakichś 3-4 dni znowu jem mięso.. Przez miesiąc w ogóle nie jadłam ryb,kotletów,sosów,wędlin. Nic. Ostatnio zjadłam normalny obiad-ziemniaki,kotlet,surówka a od kilku dni mam mega zachcianke na.... hot-dogi z orlena.. Normalnie na samą myśl ślina mi cieknie hehe No i w dalszym ciągu rosół
A! I lody miętowo-czekoladowe Pyyyycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 09:45
diamonds lubi tę wiadomość
-
Hej ja też dużo zup jem ostatnio kebaba mi się zachciało M poleciał śmiał się ze ugryze i zostawię a ja całego zjadłam jak nigdy pizzy też sobie nie odmowie za to na ziemniaki patrzeć nie mogę. Niunia bo to dla nich jest za wcześnie ale myślę ze z czasem się wkreca ja juz nie mogę się doczekać tych wszystkich zakupów i przygotowan;-)
Niunia86 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Mamuski!
ja ostatnio tez mam kiepskie nocki, zawsze spalam na brzuchu a teraz jak leze to boje sie, ze gniote Kruszynke i sie obracam i nie moge zasnac
wczoraj mialam mega zachcianke na frytki! mialam 1,5 ziemniaka w domu i zrobilam i wcinalam az mi sie uszy trzesly! a jak M wrocil z pracy to poszlismy i dokupiliismy ziemniakow i zrobilismy wiecej frytek i nie wiem czy mi nie zaszkodzily bo juz poprzytulalam sie z kibelkiem a mialam chwilke spokoju!
My z moim M bedziemy sie chyba klocic o Kruszynka Moj M od poczatku mowi, ze nie moze sie doczekac jak sie bedzie bawil i opiekowal dzidziusiem a ja wtedy bede mogla odpoczywac
Powodzenia na wizytach! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia dziewczyny trzymam kciuki;-) a mój M sie złości jak mowie nasza kruszynka i on wtedy mówi ze to jest okruszek plci męskiej ustaliliśmy ze on wybierze imię dla chłopca ja dla dziewczynki mieliśmy już kiedys wybrane pi kilka także wiem czego sie spodziewać brrr jak mnie drazni dym z papierosów masakra[/url]
-
Ja mam dziś drugą wizyte, niestety bez USG , będę dopiero musiała zapisać się na genetyczne. Jestem ciekawa czy ginka zmniejszy mi dawke leków bo póki co biorę 11 tabletek dziennie, a najbardziej uciążliwa jest luteina dopochwowa, non stop upławy, nie rozstaje się z wkładkami, pieczenie swędzenie.. masakra jakaś, żeby to się szybko skończyło.
-
nick nieaktualnySarah gratulacje! Ależ Ci zazdroszczę, że już jesteś tak daleko. Ale zazdroszczę pozytywnie
Juusti dziewczyno skąd u Ciebie aż tyle tabletek?
No i oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze udane wizyty
Mąż nadal mnie wkurza - trochę on przesadził, trochę ja a do tego doszły hormony. Ale może jakoś przeżyjemy. W każdym razie zamierzam jakoś dotrwać do końca dnia w pracy, potem wrócić do domu i położyć się do łóżka z książką i kotem. Ja też należę do tych co mają problemy ze snem w nocy - strasznie się pocę, jest mi gorąco, budzę się w środku nocy. W konsekwencji ciągle chodzę nie wyspana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 12:02