Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
bella82 wrote:hej Mamuski!
ja ostatnio tez mam kiepskie nocki, zawsze spalam na brzuchu a teraz jak leze to boje sie, ze gniote Kruszynke i sie obracam i nie moge zasnac
wczoraj mialam mega zachcianke na frytki! mialam 1,5 ziemniaka w domu i zrobilam i wcinalam az mi sie uszy trzesly! a jak M wrocil z pracy to poszlismy i dokupiliismy ziemniakow i zrobilismy wiecej frytek i nie wiem czy mi nie zaszkodzily bo juz poprzytulalam sie z kibelkiem a mialam chwilke spokoju!
My z moim M bedziemy sie chyba klocic o Kruszynka Moj M od poczatku mowi, ze nie moze sie doczekac jak sie bedzie bawil i opiekowal dzidziusiem a ja wtedy bede mogla odpoczywac
Powodzenia na wizytach!
Spokojnie, ja do 25 tc. spałam na brzuchu
Do końca 12 tc. Macica nie wystaje za kości biodrowe wiec spokojniebella82 lubi tę wiadomość
-
Właśnie gdzieś czytałam ze nawet w zaawansowanej ciąży można spać na brzuchu nie pamiętam gdzie ja to sie obawiam o mojego męża bo on strasznie się wierci w nocy i macha rękami ale juz go opieprzam żeby się pzestawil bo jak brzuch urośnie to musi uwazac[/url]
-
nick nieaktualnyWitajcie mamusie
Ja dawno się nie odzywałam, ale za mną to już nikt nie tęskni U nas jakoś powolutku do przodu leci, cały czas mam wrażliwe piersi przy dotyku, dziwny posmak w ustach mdłości na szczęście bez wymiotów... Do tego masakrycznie głupie sny co noc Czekamy na wizytę do poniedziałku 11 prywatnie, potem na środę 13 zapisałam się na wizytę na NFZ do drugiego lekarza u którego jeszcze nie byłam nigdy a chce zobaczyć jaki jest i może zmienię? Albo będę konsultować się u dwóch lekarzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 12:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam w czwartek 14.08 o 15.00. Już odliczam dni. Za to jutro chwila grozy bo odbieram powtórne badanie na cytomegalie... ostatnio wynik wyszedł wątpliwy i mam nadzieje,że teraz bedzie jednak negatywne to moje IgM. No i tradycyjnie nieszczęsna tarczyca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 14:43
-
bella82 wrote:i tak i nie. przez 2 dni mialam "spokoj" z wymiotami, ale niestety wczoraj mnie dopadlo, a dzis rano to mialam masakre:-/
co dzień ryczałam bo juz siły nie miałam ale teraz jest w miare trzymam kciuki zeby szybko ci przeszło;)bella82 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnybella82 wrote:hej Mamuski!
ja ostatnio tez mam kiepskie nocki, zawsze spalam na brzuchu a teraz jak leze to boje sie, ze gniote Kruszynke i sie obracam i nie moge zasnac
wczoraj mialam mega zachcianke na frytki! mialam 1,5 ziemniaka w domu i zrobilam i wcinalam az mi sie uszy trzesly! a jak M wrocil z pracy to poszlismy i dokupiliismy ziemniakow i zrobilismy wiecej frytek i nie wiem czy mi nie zaszkodzily bo juz poprzytulalam sie z kibelkiem a mialam chwilke spokoju!
My z moim M bedziemy sie chyba klocic o Kruszynka Moj M od poczatku mowi, ze nie moze sie doczekac jak sie bedzie bawil i opiekowal dzidziusiem a ja wtedy bede mogla odpoczywac
Powodzenia na wizytach!
-
Dorka1979 wrote:Śmiało możesz jeszcze spać na brzuchu, nic kruszynce nie zrobisz jest tak zabezpieczona że nie masz co się bać. Ja nadal tak śpię. Przestaniesz spać na brzuchu jak Tobie bedzie niewygodnie
to super, na pewno bede sie lepiej wysypiac -
nick nieaktualny
-
Ja umawiam się jakoś w nowym tygodniu po skierowanie na badania i dowiem się kiedy następna wizyta ale pewnie gdzieś pod koniec miesiąca.