Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastacia33 wrote:Kass pamietam ze ty bardzo narzekalas na puchniecie w ciąży. ...zeszlo juz u ciebie wszystko? Bo ja jak patrze na swoje palce to masakra
-
U nas po wizycie u kardiologa wszystko super wiec odetchnelam.
pepek mimo ze juz 2 tygodnie od porodu minely dalej jest i nie wyglada zeby szybko chcial odpsasc:( mam nadzieje ze to nic zlego
Emartea, Scarlett2014, kasss, gosiaczek31, Emca, Krokodylica, MamaAdasia, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Trzymamy;)
U mnie była teściowa - nie dość ze dziecko obudziła, musiała koniecznie byc przy przewijaniu- czy to na pewno dziewczynka, cały czas musiala stać na wózkiem, to mi jeszcze policzyła ile pelargoni potrzebuje. Kuzwa jak będę chciała to sobie kupie a na razie nie to jest dla mnie najważniejsze. Z tego wkurzenie oczywiście dziecko niespokojne- zamiast spac 15-18 to cały czas marudne bo jak tu spac jak matka zla. W koncu zasnęła- wyszłam na 45 min do sąsiadów. Jak wróciłam to okazało sie ze nawet do auta nie doszłam a juz mała nie spała- ale Tatuś dał rade -
cześć dziewczyny proszę wpiszcie do mojego Antosia na naszej liście 52 cm bo wtedy po porodzie to nawet nie wiedziałam jak szybko wam pisałam. My jesteśmy już w domu cali i zdrowi .... a ktg po nocach mi się śni ... mam nadzieję, że nigdy już czegoś takiego nie doświadczę ...
anet525, SunSun, Krokodylica, kaczamila lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Anastacia33 wrote:Kass pamietam ze ty bardzo narzekalas na puchniecie w ciąży. ...zeszlo juz u ciebie wszystko? Bo ja jak patrze na swoje palce to masakra
u nas pepek odpadł w 4 dobie a dzis odpadł strupek i mala ma identyczny pępek jak mój;)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Belle;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 20:39
[/url]
-
Hejka mam wiadomość od Rubi:
Tak Sory za brak info. Cc 16:15 3700 i 58cm..byl nagly zwrot akcji ale teraz juz wszystko dobrze..jest cudowniedziekuje za kciuki
Ewelaa, ines31, Emartea, Scarlett2014, SunSun, Emca, gosiaczek31, Krokodylica, Rybeńka, MamaAdasia, czekaja, kaczamila, kasss, jasmin lubią tę wiadomość
-
Blanka sorki przez pomyłkę wcisnelam lubie w sensie twojego ostatniego zdania. Dobrze ze jesteście juz w domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 22:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyloszcz cos nam umilkla? Moze tez juz jest po.
Moja mala spadla sporo z wagi... dzis 3570. Hmm ssie duzo cycusia ale narazie mam malo mleka. Czekam az mala swoim ciagiem pobudzi laktacje. Narazie sie denerwuje bo glodna a mleka malo. Z pierwsza corka mialam to samo w szpitalu. Dopiero w domu strumienie ruszyly. Wiec ze dwa razy dziennie musi dostac z buteleczki troszke. Tylko wtedy spi spokojnie... bo tak to wisi na cycu przysypia i budzi sie za 30 min z placzem. Wczoraj do 4.30 czuwala a ja z nia. Denerwowala sie i poplakiwala. Do tego ma glutki w nosie jeszcze po porodzie i trzeba czyscic bo kiepsko bylo jej oddychac. Wiec spalam gora 4 godziny od wczoraj. No ale coz taki urok. W domu pewnie sie wszystko unormuje. Wkoncu do dopiero pierwsza doba...
Jedno mnie dziwi czemu nikt nawet nie zaglada tu w szpitalu do tej rany krocza. Nie zebym miala jakies problemy z tym ale skoro bylo szycie to chyba powinni choc zajrzec co tam sie dzieje.
-
Gosiaczek pewnie polozna Ci zerknie w gacie i zdejmie szwy jak Cie odwiedzi w domu.
Rubi gratuluje! Czekamy na opis porodu bo cc niespodziewanie. Wczoraj o tej porze myslalas ze popuszczasz hehe a dzis juz z dzieciaczkiemNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Rubi serdeczne gratulacje! Już teraz będzie dobrze. Podobno co złe się zapomina.
Dziewczyny czy słyszeliście o kolkach u 2 tygodniowego dziecka?
Juz kolejny wieczór z rzędu. Myślałam, że to z jedzenia, ale już wszystko co może być złe odstawiłam, a to dalej ja meczy. Od ok 19 do 22 codziennie, wije się, prezy i mimo zmęczenia nagle ocknie się i aż zaplacze. Dziś leżałam z nią to jak jej coś było to tak ściskając moja rękę i była niespokojna, że mi jej żal było. No i co chwilę na cycka chce, pociągnie 2 razy dla uspokojenia i zasypia, a za chwilę znów krzyk. Teraz nareszcie zasnęła.Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tygrysku moja też tak robi. Na szczęście nie zdarza się to często, ale też tak robiła w drugim tygodniu życia. Nie wiem, ale to chyba kolki.
Teraz się boję przyszłego tygodnia bo w piątek Emilka skończy miesiąc, a piąty tydzień to pierwszy skok rozwojowy. Czytałam, że dziecko jest wtedy non stop marudne. A w szóstym tygodniu są szczepienia i też pewnie nie będzie lepiej. Ech, chyba czeka nas cięższy okres. -
nick nieaktualny