Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaczamila wrote:Hej dziewczyny
Rubi gratuluję, Blanka wcisnęłam lubię to bo cieszę się że u Was wszystko ok.
Anet co tam u Was? Jak malutka??
u malutkiej duza poprawa. Dzis zmniejszyli jej dawki tlenu a jutro jak jej Stan sie nie pogorszy zmniejsza dawke leków. W nocy dala mi koncert a teraz przesypia. Wyniki badan coraz lepsze ale niestety doktor powiedziała ze slyszy szmery w sercu. Co mnie martwi. Powiedziała ze może byc to przez zapalenie i jej to moze minąć ale dla pewności jak wyzdrowieje to dokladnie zbadają serce i zrobia usg.
Ewelaa twoja dzidzia bawi sie z tobą ale zobaczysz weźmie cie z zaskoczenia:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w sumie ciezka miala ciaze, jak nie plamienie, krwiak, w 21 tc wyladowalam w szpitalu z podejrzeniem pekniecia pecherza plodowego i strasznie balam sie o ta ciaze, Boga prosilam zeby dotrwac do 37tc, a tu 39tc i juz chcialo by sie tulic swoje malenstwo to nic sie nie zapowiada
w ciagu tyg bylam badana przez 3lekarzy i kazdy mowil ze wszystko szczelnie zamkniete, wiec teraz pierdziele, nie oszczedzam sie, okna myje i dzis ide na dlugi spacer
-
nick nieaktualny
-
Witam się na początku 41 tc. Dziś mój termin, niby czuję lekkie bóle krzyża i ćmienie jak na okres, mam przepowiadające, ale nic konkretnego z tego nie wynika. Może się rozkręci
Do Belli pisałam rano, nie odpowiedziała wiec może rodzi
Miłych spacerków dziś, bo pogoda znowu dopisuje.Krokodylica, gosiaczek31, anet525 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosiaczek31 wrote:Aneta super wiadomosci. Dzielna i silna masz coreczke:-)
Justyska ulozy sie. Niedlugo zostalo a koncowka jest najgorsza. Za to nagroda jaka cie czeka wynagrodzi wszystko. a kosmetyczka napewno troszke poprawi ci nastroj.
zawsze to inaczej będę czuła się po kosmetyczce. jest jedną rzecz która może poprawić mi humor najbardziej nowe jeansy hehe niby bzdura ale czekam na to jak głupia a to dopiero będę mogła kupić jak woda ze mnie zejdzie czyli gdzieś tak około miesiąca po porodzie i dalej będę skazana na legginsy.
ja znowu zaczęłam się oszczędzać bo juz mi ciężko cokolwiek robić brzuch mi przeszkadza w schyleniu się nogi puchna jak za długo pochodze. ja znowu ciążę przeszłam według mnie super czas. coś zabolało na początku mdłości były później bol spojenia i zgaga ale to nic bo w sumie jakbym nie miała dolegliwości to nie wiedzialabym ze w ciąży jestem a za to teraz mi ciężko i fizycznie i psychicznie.
jutro do lekarza idę ciekawe co powie jeśli przyjmie ze mój termin to 21 to na 28 powinnam dostać skierowanie do szpitala a zresztą będzie co ma być zobaczymy -
nick nieaktualnyEwelaa wrote:Justyska ja mam wizyte 25 czyli dzien przed terminem i juz nie moge sie jej doczekac
mam nadzieje ze samo sie ruszy i nie bd musieli mi wywolywac.
Ja tez duzo przytylam, wygladam jak slon, ale juz mam to w nosie
Mi nie dokucza to moje przytycie bo wiedziałam że przytyje i nawet nie zdziwię się jak coś po ciąży zostanie dopuszczam 5 kgale właśnie to puchniecie co wieczór jestem coraz bardziej sobą przerażona najpierw były tylko dłonie później uda a teraz stopy normalnie stopy to mam jak noga słonia bez kostek. ale jest jedną pozytywna rzecz w tym moim złym samopoczuciu mój mąż zaczął mnie wspierać jak nigdy.oodkąd jestem w ciąży na początku trochę się mną przejmował później zobaczył ze daje rade ze wszystkim to zaczął traktować jakbym e ciąży nie była a teraz znow zaczął o mnie dbać
a tak wogóle to kije dziecko bardzo grzeczne jest powiedziałam ze do kosmetyczki chce jeszcze iść i grzecznie siedzi aż mama do kosmetyczki pójdzie. tak samo powiedziałam ze chce zobaczyć mojego lekarza to widzę ze tez grzecznie siedzi i czeka. później już niech robi co chceWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 10:53
-
Justyska89 wrote:k wogóle to kije dziecko bardzo grzeczne jest powiedziałam ze do kosmetyczki chce jeszcze iść i grzecznie siedzi aż mama do kosmetyczki pójdzie. tak samo powiedziałam ze chce zobaczyć mojego lekarza to widzę ze tez grzecznie siedzi i czeka. później już niech robi co chce
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelaa wrote:Moja Naudlka to ma swoj charakterek juz, jak w szpitalu mi KTG podlaczali to tak walila cala godzine w te glowice ze masakra
Moja za to widzę trochę inna Bo jak trzeba się ruszać to siedzi cicho a jak nie trzeba to szaleje w brzuszku. robi już co chce i na przekór wszystkim
-
Czesc dziewczyny.Nie nie drodze puki co.Właśnie wychodzę na wizytę.Odswieze listę po powrocie(jeśli mnie wypuszcza bo z moimi dolegliwościami to nic nie wiadomo).Wczoraj miałam zły dzień i nie chciałam wam smecic.Bycie kulawą ciężarną jest trochę dolujace.Ze też musiałam się na sam koniec uszkodzić
Widzę,że w czasie mej nieobecności przybyło nam 3 dzieciaków.Gratuluję mamusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 11:11
Emartea lubi tę wiadomość