Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki
Ja jak zwykle daleko za Wami. Czasami wejde i poczytam ale tyle piszecie,że już chyba z 200 stron jestem do tyłu. Niestety dziecko,dom,mój M,pies i reszta rzezy pochłaniają tyle czasu,że czasami cieszę się,ze mam czas coś zjeść i się umyć
Gratuluję kolejnym szczęśliwym Mamusiom i oczywiście życzę powodzenia jeszcze nierozpakowanym-cieszcie się wolnymi chwilami i odpoczywajcie ile się da. ja czasami oddałabym wszystko za 15min drzemkę w ciągu dnia. Najdłuższy mój sen trwał 3 godz odkąd urodziłam czyli od dwóch miesięcy
U nas małe zmiany. Lena zaczęła w ciągu dnia wołać jeść co 1,5-2 godz i przez to zaczęłam jej dawac bebilon bo mojego pokarmu niestety już nie starczaPóki co skutków ubocznych jakichś strasznych nie ma. Raz mi zwymiotowała prawie cała porcję ale dzisiaj odpukać jest ok. Moze musi się przyzwyczaić. Codziennie jak pogoda pozwala wychodzimy na ponad godzinne spacerki
Mała nie rozstaje się ze smoczkiem ale dzięki temu śpi chociaż w nocy-czasem nawet 3,5-4 godz.
Ja łącznie schudłam juz 12kg co mnie zadowala bo w ciąży przytyłam 7,ale od kilku dni waga stoi w miejscu.Chciałabym jeszcze przynajmniej 6 i będzie super
Lenka waży już 3500 i ma 52cm
Pozdrawiamy
Justyska89, madziutek 23, ines31, jasmin, kaczamila, SunSun, Ewelaa, Emca, Krokodylica, Emrica, Emartea, Paula :), MamaAdasia, gosiaczek31, Zosia_Tosia, Dorka.1979, anet525 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLoszcz gratulacje spory chłopak z twojego synka
Trzymamy kciuki za nierozpakowane mamusie
Ja tez wchodze z Wiktoria na ponad godzinne spacery
Co do wagi to zostało mi do zrzucenia tylko 3 kg
Ja puki co nie mogę narzekać Wiktoria przesypia cale noce a w dzien jest aktywna oby tak zostałoNiunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki mam pytanie i prozbe czy jak karmicie piersią i dokarmianie mlekiem w proszku to podjęcie witaminy k+d ? Bo musze zacząć dokarmiac mała bo mam za malo pokarmu i mała sie nie najada i nie wiem jak to z tymi witaminami przy karmieniu mieszanym
-
Loszcz gratulacje podziwiam ze dałaś rade super ze synek juz jest z wami czekamy na zdjecie;-) kaczamila niezla jest ta twoja tesciowa Niunia Lenusia jest śliczna
Justyska a jak u ciebie ruszyło się coś? Tess jak by te kropelki nie pomogły to mogę załatwić ci te niemieckie Sab bo mój tata pracuje w Niemczech
Ja przez to przeziębienie nie byłam jeszcze na spacerze ani razu Sarach czy chodzi ci o kropeli dicoflor? Ja dawałam je Julce jak miałam zapalenie piersiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 14:25
Tess, Niunia86 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
ewka1990 wrote:Dziewczynki mam pytanie i prozbe czy jak karmicie piersią i dokarmianie mlekiem w proszku to podjęcie witaminy k+d ? Bo musze zacząć dokarmiac mała bo mam za malo pokarmu i mała sie nie najada i nie wiem jak to z tymi witaminami przy karmieniu mieszanym
Ja karmie też pól na pół i mi lekarka kazała odstawić witaminę K, podaje tylko witaminę D3.Dorka.1979 lubi tę wiadomość
-
kasss wrote:Loszcz gratulacje podziwiam ze dałaś rade super ze synek juz jest z wami czekamy na zdjecie;-) kaczamila niezla jest ta twoja tesciowa Niunia Lenusia jest śliczna
Justyska a jak u ciebie ruszyło się coś? Tess jak by te kropelki nie pomogły to mogę załatwić ci te niemieckie Sab bo mój tata pracuje w Niemczech
Ja przez to przeziębienie nie byłam jeszcze na spacerze ani razu Sarach czy chodzi ci o kropeli dicoflor? Ja dawałam je Julce jak miałam zapalenie piersi