Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyska po prostu czyści Cię do porodu.
Ewelaa, u mnie czop to był bardzo ciemny, brązowo-bordowy glut. Sorry za opis.
Justyska mnie gadanie też wkurza, mnie nie pytają kiedy rodzę tylko "to ty jeszcze z brzuchem chodzisz??!!", no ku*wa chodzę, szkoda że nawet jeszcze mi termin nie minął ale wszyscy wielce zdziwieni że ja jeszcze z brzuchem.Dorka.1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam jakieś dziwne bóle brzucha próbuje je policzyć ale raz są co 15 minut raz co 20 a raz co 5 i nie są to normalne skurczowe tylko jakieś dziwne. Aj żebym ja się za późno nie ocknela ze to to. mój mąż do pracy poszedł ale jakby coś więcej się pojawiło to mam dzwonić on przyjedzie. Niewiem co to jest
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
Tess wrote:A jeszcze się spytam - jak ubieracie dzieciaki do spania? Bo niby cały czas ma ubrane 2 warstwy, a ja sobie myślę czy sam pajac by nie wystarczył jak mam w mireszkaniu w miarę ciepło.
Tess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:mi właśnie nie odchodzi czop albo nie zauważyłam tego wkurza mnie to z każdej strony pytają kiedy rodze jakbym sama miała sobie termin wybierać śpię jak na szpilkach bo może w nocy mnie weźmie. Szczeze jest mi to obojętne kuedy to się stanie ale mam stracha z dnia na dzień coraz wiekszego
-
Ja mam sab simplex, mogę odsprzedac:) bo mam sporo..
U nas nocka słaba, nawet nie mam siły opisywać.. Mały ciągle ulewa, nawet godzinę po karmieniuwczoraj przebierałam go 8 razy..
Kto dziś rodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:54
-
Justyska coś Ci się powoli rozkręca, to tak jak u mnie, w nocy boli a w dzień cisza.
Też mam nadzieję że mój uparty baranek wyjdzie do 27mego. Święta w szpitalu to dla mnie jednak kiepska wizja.
Konwalia chętne do rodzenia są, tylko akcji porodowych jakoś nie widać.gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Ja mam sab simplex, mogę odsprzedac:) bo mam sporo..
U nas nocka słaba, nawet nie mam siły opisywać.. Mały ciągle ulewa, nawet godzinę po karmieniuwczoraj przebierają go 8 razy..
Kto dziś rodzi? -
Anet moja ma miesiąc i zjada po 100 Emartea to dużo zjada twoja Emilka my ja dawałam po 125 ale lekarz stwierdził ze za dużo przybiera zminiejszylam do 100 ale jak by była glodna dala bym więcej dziewczyny czy jak wasze dzieci ulewaja też się tak mecza? Moja Julka śpi godz s po tej godz strasznie się meczy krzywi wierci wygina główkę i za chwile ulewa bardzo mi jej szkoda bo widać ze się meczy wczoraj narzekalam ze julka śpi cały dzień to od 4 do 7 juz nie spala ale grzecznie leżała z nami na łóżku
Justyska moze powoli zaczyna się u Ciebie poród i będziesz kolejna;-) z tym tsh to nie wiedziałam ja miałam swoje skontrolować ale nie jadę do Endo z Adam sobie tylko i zobaczymy jaki jest wynik ciśnienie juz spadło to myślę ze z tsh też nie będzie problemu[/url]
-
nick nieaktualny
-
W ciazy pojawily sie u mnie hemoroidy ktore zaleczylam posterisanem....porod spowodowal ze znow sie pojawily strasznie bolalo ledwo w szpitalu dalam rade usiasc.podawali mi czopki hemorol beznadziejne nic nie pomagalo.w domku smaruje posterisanem na zewnatrz a wew stosuje zel hemoclin ktory bardzo polecam bo dziala.
Tess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny w końcu Was nadrobiłam.
Dziewczyny w dwupaku trzymam kciuki by się rozkręciło bo faktycznie wizja świat w szpitalu jest nie za ciekawa.
Od czwartku do niedzieli byłam u mojej mamusi więc bardzo odpoczęłam psychicznie i przy okazji uszczęśliwiłam babcię bo miała wnuczka na dłużej. Teściowa chyba zazdrosna bo po przyjeździe wypytywała czy babcia nosiła, całowała i bawiła, powiedziałam że tak to stwierdziła że babcia szczęśliwa. Wiecie że moja teściowa nie miała jeszcze wnuka na rękach... tak jakoś specjalnie tego unikam
Wkurzyła mnie co do chrzcin, bo robimy przez święta i będzie u nas troszkę osób i moja mama zaproponowała by zrobić u nich bo mają większy salon. My z mężem woleliśmy w domu bo teść choruje biedak na nowotwór i jest bardzo słaby ciągle leży u siebie w pokoiku i miałam nadzieję ze chociaż wyjdzie na chwilkę do nas. Mąż ma z nim pogadać na ten temat a teściowa już odpowiedziała za niego, że nie wyjdzie bo ona mu nie pozwoli bo będzie charkał, smarkał i obrzydzał innym jedzenie i lepiej jakbyśmy zrobili chrzciny u mamy ale jak będą u mamy to ona też nie przyjedzie... i h..j!! Mówię brawa dla tej pani babcia i nie przyjedzie do wnuka na chrzciny.
W ogóle teść co wychodzi do toalety to zagląda i wpatruje się w OSkarka i co chwilkę podsyła jakieś pieniażki dla wnuka by mu coś kupić. Dwa razy my byliśmy u niego w pokoju to teściowa nas wygoniła bo stwierdziła że do chorych ludzi się z dzieckiem nie chodzi i tam są zarazki i mamy wyjść, a później jeszcze mi wywody robiła w pokoju... Teściowi sprawiła przykrość a mnie ostro wkurwiła! Przecież onma nowotwór a z tego co wiem to ta choroba nie jest zakaźna- chociaż ona doktor Quen to wie lepiej (ja tak do niej mówię)
sorrki za wywody z cyklu moja wstrętna teściowa ale no masakra... i dzieki temu wyjazdowi naprawdę odsapnęłam -
Madzik82 wrote:Dziewczyny po cc!! Boli Was jeszcze brzuch?
Mnie zaczela bolec jedna strona i boje sie ze mi jakies szwy wewnatrz poszlyMadzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak poza tym to Oskarek wczoraj skończył dwa miesiące
Byliśmy wczoraj na ćwiczeniach, pierwsze przez 20 min był areobik dla mam i obciążeniem były dzieci, przy okazji one świetnie się bawiły- mój synek jest tam najmniejszy bo reszta dzieci już siedzi a nawet raczkuje, ale za to jest tam maskotkąpóźniej ćwczenia na piłkach pierwsze mamy później dzieci
i na końcu dzieci rozbiera się do pampersa i kładzie na materacu i wykonuje się różne masażyki, wczoraj np był masaż watą
dostałyśmy każda wielką kulkę waty i masowałyśmy całe ciałko
na koniec już po zajęciach pani prowadząca zrobiła indywidualne cwiczenia stymulujące u mojego Oskarka i pojechaliśmy do domku.
Mój szkrab ma chory pęcherz, jakaś bakteria się wykluła w posiewie więc dostałam dla niego furagin 1/4 tabletki rozpuszczona w dwóch kroplach cebion i wody. Dowiedziałam sie ze jego problemy z pęcherzem mają związek z moimi problemami w ciąży- ze to może przejść z matki na dziecko a ja przecież pod koniec walczyłam z tym CRP.madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Kaczamila no sie tobie nie dziwie tez bym sie wkurw....tym bardziej powinien dzidziusia tesc widziec jak najczesciej bo przy nowotworze to niewiadomo ile czasu jeszcze zostalo życia. A tescia masz pewnie spoko w porownaniu z teściową. ..?
Dorka.1979 lubi tę wiadomość