Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, Trzymam kciuki za nie rozpakowane
Kaczamila no cóż teściowych niestety się nie wybiera.
Madzik moja rana po cc mnie nie boli, jak za długo chodzę trochę ją odczuwam, ale nie boli, ja mam już od kilku dni przyklejone te plastry, po nich to już mnie nic nie boli.
Ja do tej pory biorę prysznic, ze względu na ta ranę po cc, ale marzy mi sie kąpiel w wannie, z olejkami, plynami, myślicie że mogę ta moczyć tą ranę????
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Kaczamila no sie tobie nie dziwie tez bym sie wkurw....tym bardziej powinien dzidziusia tesc widziec jak najczesciej bo przy nowotworze to niewiadomo ile czasu jeszcze zostalo życia. A tescia masz pewnie spoko w porownaniu z teściową. ..?
Tak Anastacia, w nic się nie wtrąca i jest ok. Wiem ze wcześniej z nim dużo przeszli bo przez wiele lat pił i teściowa też z nim przeszła, ale ja jestem z moim mężem 10 lat to wiem że na początku mi się jeszcze na niego skarżył ale od 6, 7 lat jest ok. W kwietniu 2012 r mirliśmy ślub a on w pażdzierniku się dowiedział o nowotworze gardła i krtani i niestety jest coraz gorzej. Dwa tyg temu miał zabieg trachotomie (tak to się chyba nazywa)- robili mu dziurę bo w gardle bo miał problemy z oddychaniem, przełykaniem i zbyt dużą ilością flegmy.
A jak to jeszcze moja "kochana teściowa" powiedziała jak byłam jeszcze w ciąży że skoro ja urodzę to ktoś musi umrzeć, bo tosie musi tak wyrównać i pewnie on umrze... a że szwagierka jest w ciąży i ma termin na koniec maja to zastanawia się kto umrze jako drug jak ona urodzi i obstawia na dziadka... Dziewczyny jak tak mozna, nie ukrywam że aż jest mi wstyd o czymś takim pisać! -
nick nieaktualnykaczamila wrote:Tak Anastacia, w nic się nie wtrąca i jest ok. Wiem ze wcześniej z nim dużo przeszli bo przez wiele lat pił i teściowa też z nim przeszła, ale ja jestem z moim mężem 10 lat to wiem że na początku mi się jeszcze na niego skarżył ale od 6, 7 lat jest ok. W kwietniu 2012 r mirliśmy ślub a on w pażdzierniku się dowiedział o nowotworze gardła i krtani i niestety jest coraz gorzej. Dwa tyg temu miał zabieg trachotomie (tak to się chyba nazywa)- robili mu dziurę bo w gardle bo miał problemy z oddychaniem, przełykaniem i zbyt dużą ilością flegmy.
A jak to jeszcze moja "kochana teściowa" powiedziała jak byłam jeszcze w ciąży że skoro ja urodzę to ktoś musi umrzeć, bo tosie musi tak wyrównać i pewnie on umrze... a że szwagierka jest w ciąży i ma termin na koniec maja to zastanawia się kto umrze jako drug jak ona urodzi i obstawia na dziadka... Dziewczyny jak tak mozna, nie ukrywam że aż jest mi wstyd o czymś takim pisać!
Niech tak nie obstawia bo sama pójdzie do piachu za takie głupie gadanie masakra jak mnie tacy ludzie wkurzają. Boga się nie boją mówiąc takie rzeczyKrokodylica, Ewelaa, kaczamila, gosiaczek31, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:Niech tak nie obstawia bo sama pójdzie do piachu za takie głupie gadanie masakra jak mnie tacy ludzie wkurzają. Boga się nie boją mówiąc takie rzeczy
Hahaha to mi sie podoba. Wlasnie, czemu innych do piachu wysyla a o sobie nie pomysli? -
nick nieaktualnyzresztą ha mam do czynienia z podobnym babskiem dzwoni co dwa dni pyta czy rodze i za każdym razem wkurzy mnie do kwadratu.
jak tam ewelaa noc bo Krokodylica dalej nic widzę. heh pytam o dwupaki najbardziej
a tak wogóle ciekawe co u Loszcz czy ja coś ruszyło juz. i Emca tez biedna mogła by mieć już z głowyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Anastacia33 wrote:Mamusie ktore rodzily sn....przez jaki mniej wiecej czas po porodzie bolalo was podbrzusze? Bo mnie skreca w nocy ze ciezko mi wstać
mnie jakis tydzień, teraz czasem podczas cwiczen; sprawdze na rachunku i dam znac
kass u nas jest tak samo z ulewaniem;/
kaczamila, duzy chłopczyk..a teściowa wredna baba.. z opisu wygląda jakby wstydziła sie męża i skazała go na samotność.. współczuje mu.. my tez chrzcimy w swietaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 10:04
-
Wchodzimy w końcu do domku!!!! A skąd wiecie ile ml wwasze gwiazdy jedzą? Bo ja karmiac piersią w ogóle nie mam pojęcia je je je aż usypianie i to tak...
Ewelaa, Tess, Krokodylica, Scarlett2014, SunSun, Emrica, ines31, konwalianka, kasss, Tygrysek lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Kaczamila - o Twojej teściowej to książkę by można chyba napisać.. do nas przyjeżdża w najbliższy weekend, ale raczej się nie obawiam, bo kobieta do rany przyłóż. Najwyżej trochę pomarudzi, że coś robimy nie tak i tyle
Dziewczyny w dwupaku - trzymam za Was kciuki, myślę, że kwestia tygodnia-dwóch i wszystko się rozwiąże. Mnie zawsze łatwiej czekać jak sobie ustalę jakiś próg... np.pytałam położną ile jeszcze skurczy mam wytrzymać żeby urodzićjakoś z konkretną liczbą łatwiej się człowiek zmierzy niż z niewiadomym czekaniem. Ja jeszcze chciałam tyle rzeczy zdążyć przed porodem zrobić, ale wyszło inaczej
A teraz korzystajcie i jedzcie czekoladę
Krokodylica, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTess wrote:Kaczamila - o Twojej teściowej to książkę by można chyba napisać.. do nas przyjeżdża w najbliższy weekend, ale raczej się nie obawiam, bo kobieta do rany przyłóż. Najwyżej trochę pomarudzi, że coś robimy nie tak i tyle
Tess masz racje tylko musiałabym stworzyć nowy rodzaj bo byłoby to połączenie komedii, dramatu, thrilleru i horroru, a pewnie i tak książka wylądowałaby w dziale fantasy bo nikt by mi w to co w niej zawarte nie uwierzyłgosiaczek31, konwalianka, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Hej,
Staram się Was podczytywac, ale przy dwójce za dużo czasu nie mam
Cały czas biegam...
U nas wczoraj była położna, mój klusek ma 5,015 kg, a ma 3 tygodnie i 3 dni.Karmię samym cyckiem.Mój nosi 62 i jest w sam raz.
My chodzimy codziennie na ponad godzinne spacerki, chyba że jest zimno.
Ja ubieram i w dzień i w nocy body krótki rękaw i pajac albo body długi rękaw i śpioszki.
Mój Szymek ma kolki, daję mu Espusmisan , troszkę pomaga,ale ma swoje pory marudzenia. Ulewa również, a jak ulewa nosem to czyszczę mu nosek Fridą i może znów oddychać.
Kładę go na brzuszku po kilka minut i podnosi już pięknie główkę, jest dużo silniejszy niż Adaś w jego wieku.
My chrzciny robimy 24 maja, jednak w lokalu.
Kaczamila, ja ze starszakiem jeździłam na rehabilitację , naprawdę świetna sprawa, dużo daje dziecku!
Trzymam kciuki za rodzące i mamy 2w1 , a nowym mamusiom gratuluję
Lecę na spacerek, bo dziś ślicznie i ciepłoMiłego dnia !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 11:24
gosiaczek31, Madzik82, Tess, Zosia_Tosia lubią tę wiadomość
-
Wiadomość od naszej Loszcz: Wczoraj (23.03.15) o godz 16: 40 przyszedl na swiat moj synek Rocco.
Waga 4540g, SN (oj ciezko bylo) 40t+1d
Emrica, Ewelaa, gosiaczek31, Niunia86, kaczamila, Madzik82, ines31, madziutek 23, jasmin, konwalianka, Emca, Krokodylica, kasss, MamaAdasia, czekaja, Tess, Emartea, Paula :), noa8, Tygrysek, Emily83, belladonna, Zosia_Tosia, Dorka.1979, anet525 lubią tę wiadomość
-
SunSun wrote:Wiadomość od naszej Loszcz: Wczoraj (23.03.15) o godz 16: 40 przyszedl na swiat moj synek Rocco.
Waga 4540g, SN (oj ciezko bylo) 40t+1d
dzielna kobieta!! Gratulacje Loszcz !!:-* w koncu masz syneczka juz obok
-
nick nieaktualny