Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziwnie się jakoś dzisiaj czuje brzuch mnie boli ale wydaje mi się ze że strachu przed porodem. ci chwila do toalety chodzę biegunkę jakaś mam. Stwierdziłam ze jakbym tydz temu urodziła to bym nie była taka przestraszona a teraz z dnia na dzień się coraz bardziej boje
-
Justyska89 wrote:dziwnie się jakoś dzisiaj czuje brzuch mnie boli ale wydaje mi się ze że strachu przed porodem. ci chwila do toalety chodzę biegunkę jakaś mam. Stwierdziłam ze jakbym tydz temu urodziła to bym nie była taka przestraszona a teraz z dnia na dzień się coraz bardziej boje
Lekarz mowi ci ze wszystko przygotowane wiec kto wie
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Jak ty to robisz ze kilogramy ci tak szybko znikaja?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySunSun wrote:Aha ale lekarz mi mówił ze jak pojawi sie ból i nie będzie przechodził po odpoczynku mam sie zgłosić
Aha dziewczyny z niewydolnościa tarczycy.Czy po wyjściu ze szpitala kontrolowalyscie tsh maluszka?Ja mam to w wypisie jako obowiązkowe w 7-10 dobie życia.A tu termin do lekarza na zdrowe dziecko na 31 marca.. -
gosiaczek31 wrote:Ja kontrolowalam u starszej corki tez tydzien po porodzie. Mialam to zlecone w wypisie. Teraz przy mlodszej nic nie zlecal lekarz. Ale to chyba dlatego ze od okolo 3 lat i ciaze tsh mialam w normie. I nie biore zadnych lekow na tarczyce. A swoja droga strasznie odlegle terminy u ciebie. Ja mam w planie umowic sie na wizyte kontrolna z mala jeszcze w tym tygodniu. U mnie zapisuja z dnia na dzien.
-
Tess wrote:A jeszcze się spytam - jak ubieracie dzieciaki do spania? Bo niby cały czas ma ubrane 2 warstwy, a ja sobie myślę czy sam pajac by nie wystarczył jak mam w mieszkaniu w miarę ciepło.
Tess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelaa wrote:Ja dzis sraczke mialam o 2 w nocy, jak widzialam jak te kobiety z sali sie mevza ze skurczami
Heh właśnie dzisiaj miałam 2 skurcze bolesne i czekałam na coś więcej ale niestety nie rozkrecilo się i jak sobie pomyślałam że mam mieć takich więcej i dłużej to odrazu powoli zawału dostaje. masakra zaczynam się tak bać wiec jakby nie było to lepiej było urodzić wcześniej bo teraz a dnia na dzień coraz większy strach mam -
Justyska89 wrote:Heh właśnie dzisiaj miałam 2 skurcze bolesne i czekałam na coś więcej ale niestety nie rozkrecilo się i jak sobie pomyślałam że mam mieć takich więcej i dłużej to odrazu powoli zawału dostaje. masakra zaczynam się tak bać wiec jakby nie było to lepiej było urodzić wcześniej bo teraz a dnia na dzień coraz większy strach mam
-
nick nieaktualnymi właśnie nie odchodzi czop albo nie zauważyłam tego wkurza mnie to z każdej strony pytają kiedy rodze jakbym sama miała sobie termin wybierać śpię jak na szpilkach bo może w nocy mnie weźmie. Szczeze jest mi to obojętne kuedy to się stanie ale mam stracha z dnia na dzień coraz wiekszego
Krokodylica, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mialam parcia na porod, bardzo zalezalo mi zebym donosila ta ciaze, ale teraz skoro jestem 3 dni przed terminem juz chcialabym zeby sie zaczelo samo teraz nawet. W ciagu tyg 2razy lezec w szpitalu to nie jest nic fajnego, dlatego chce teraz trafic tam ale na porod