Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
I to jak broić hehe to dopiero początki , strach sie bac
A jak wasze dzieci reagują na wasze nie gdy coś broją??
Adam gdy np idzie do kontaktu czy szczypie i plaskacze po buzi daje gdy tata mówi nie wolno itp to patrzy na niego z szokiem i ryczy haha a gdy ja mu stanowczo zabraniam mówie nie itd patrzy na mnie oczkami i smieje mi się w twarz hehe masakra słodkie to ale tak se myśle on ma mnie totalnie gdzieś co ja mu powiem.Owinął sobie mnie wokól palca i tyle ;/ lipaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 22:11
-
Hej dziewczyny
Strasznie dawno mnie nie było .
U nas wszystko ok,Mati rośnie,długi jest 85cm,niby my rodzice tacy średni a ten wystrzelił
Ząbkujemy okropnie,mamy już dwa na dole i czerwoną brodę i pełno śliny
Mati zaczął już raczkować i siadać,trzeba teraz mieć oczy dookoła głowy
Pozdrawiam Was i Wasze pociechy. Dużo zdrówka i jak najmniej problemów.
Emrica, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaśmin twój synek rzeczywiście 85 cm łał Fajnie że wszystko gra, i Mati dba o formę mamy, przemieszczając się
U mojej córeczki jeszcze etap leżakowania, chodż coś tam próbuje, teraz to próbuje w łóżeczku chwytać się kołdry i się podnosić fajnie to wygląda
jasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wasze dzieci też się tak strasznie slinia moja Wiki ma już 4 ząbki dwa na dole i dwa u góry a teraz zaczęła się nagle tak slinic że musiałam zacząć wiązać jej na cały dzień sliniaczek i wymienilam go ok 5 razy w ciągu dnia bo taki jest mokry
-
Ewka tak mój synek od 2 tygodni wyjątkowo mocno się slini a co ciekawe 2 tygodnie temu lekarka mówiła,że górne dziąsła są rozpulchnione więc chyba szykują się kolejne ząbki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny muszę się wam wyżalic teraz na 16 listopada mam z Wiki pierwszą rehabilitację i nie mamy transportu bo moja koleżanka która wozila mie z Wiktoria na badania do specjalistów dostała zapalenia spojówek ii nie może nas zawieść.
Oczywiście dzwoniłam po rodzinie z prosba żeby nas zawiesc ale każdy miał na poczekaniu jakąś wymowke.Nie wiem co teraz wymyślić -
Witajcie kobitki. Jestem mama marcowa 2016:) z terminem na 22. III
Mam do was ogromną prośbę, jesli znajdziecie chwilunię. Prosze was, jesli pamietacie o podanie ilości mniej wiecej ubranek dla maluszka. NIe chcę się wzorowac na typowej wyprawce ksiażkowej, ale wasze sprawdzone rady. Ja co prawda mam synka 10 lat juz ma, ale 2 miesce przeleżal w szpitalu jako wczesniak i był b. mały. i inna pora roku.
Nie chcę kupować fury ubranek, ale tylko takie które rzeczywiście się przydadzą.Niestety nie wiem czy bedzie chlopiec czy dziewczynka.
Ile potrzebubuję bodziaków na rozmiar 62 z krótkim rękawkiem i długim? po 5 sztuk?
potem od rozm 3-6 też tyle samo, a ile spiochów bawełnianych? co z latem? czy same bodziaki, czy kompleciki bluzeczka i spodenki kupować od 3-6 czy 6-9? a jesli dziewczynka to czy sukieneczki i getry?skarpetki ile sztuk, ile czapeczek.
Mam kombinezon po moim synku, jest na rozmiar od 3-6 miesiecy a rodzę na koniec marca, wiec chyba zakupię na 62 cm jakieś cieplejsze polarkowe spiochy ocieplane.
Co ze spiochami welurowymi ile takich potrzeba?
-
Malina kurcze, ciężko coś doradzić, bo nie raz naprawdę sporo szło tych ubranek, bo a to sie osikała, a to mleko ulała.
Wiem tylko że w kółko używałam tych samych, ulubionych ciuszków, a niektóre leżały nie użyte.
Najbardziej lubiłam body, z długim i krótkim rękawem, bo to zakładałam codziennie, a na wierzch cienkie dresiki i skarpetki.
Sukienki absolutnie, bo są zwyczajnie niewygodne dla malucha.
Acha i najfajniesze takie bodziaki rozpinane po całości, nie wkładane przez głowę.
I bardzo, ale to bardzo lubiłam pajacyki.
Body krótki rękaw + pajacyk.Malina81 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Malina kurcze, ciężko coś doradzić, bo nie raz naprawdę sporo szło tych ubranek, bo a to sie osikała, a to mleko ulała.
Wiem tylko że w kółko używałam tych samych, ulubionych ciuszków, a niektóre leżały nie użyte.
Najbardziej lubiłam body, z długim i krótkim rękawem, bo to zakładałam codziennie, a na wierzch cienkie dresiki i skarpetki.
Sukienki absolutnie, bo są zwyczajnie niewygodne dla malucha.
Acha i najfajniesze takie bodziaki rozpinane po całości, nie wkładane przez głowę.
I bardzo, ale to bardzo lubiłam pajacyki.
Body krótki rękaw + pajacyk.
Dziękuję Ci dobra Kobitko:)) Zdrówka dla Was! bedę kompletować wyprawkę i tez stawiam na pajacyki:) najwygodniejsze. PozdrawiamKrokodylica lubi tę wiadomość