Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Memory wrote:Witam.Mozna się przyłączyć?
Witaj na kiedy masz termin?
ja badania na nfz więc cenowo nie pomogę tylko na usg chodzę prywatnie
tzn teraz ide pierwszy raz na usg na nfz w piatek
słodkich snów życzę wszystkim przyszłym mamusiom -
Wzruszający dziś dzień był.
Byłam u pani doktor. Zrobiła kolejne USG. Niesamowite przeżycie widzieć małego człowieczka w brzuszku. Widać było wyraźnie jak poruszał rączkami. Można by przypuszczać że machał do Nas
I wcale nie był wstydliwy. Przypuszczalnie będzie synek. Tak na 70%
Szkoda że nie da się tego utrwalić na płycie... Wspomnienia z czasem nie będą już tak szczegółowe ...kasss, Niunia86, SunSun, Endi84, Madziulka456, Emily83 lubią tę wiadomość
-
Moj termin to 6 marca wg om.Usg genetyczne mam pojutrze wiec zobaczymy czy sie zmieni.
Od poczatku ciazy jestem na aspirynie,mieszkam w uk.
Miedzy 6 a 10tc mialam plamienia a 2 razy zdarzyly sie nawet male krwawienia wiec na usg juz bylam (normalnie do 12tc nie robia).Nawet 2 razy i wg tych usg dzidzia jest 4 dni starsza. -
Nie moge zasnac. Jutro ja mam usg i to chyba przez te nerwy.... Oszaleje czekajac na wejscie do gabinetu
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Memory ustaw suwaczek dobrze ze cię przyjęli bo jedna dziewczyna miała plamienia kazali jej czekać tydz do wizyty a jak poszła serduszko juz nie bilo dobrze ze w Polsce nami się przejmują chociaż w sprawie ciąży bo taj to państwo mam nas gdzieś
Konwalianka ja nie robię testów z krwi chyba ze coś zle na usg wyjdzie to w tedy tak i w tej kolejności powinno się robić a widzę ze lekarze robią odwrotnie myślę ze chcą wyciągnąć z nas jak najwięcej pieniędzy bo wiedza ze jak chodzi o dziecko to ostatni grosz oddamy
Kasha fajnie ze wszystko dobrze i znasz juz płeć lekarze właśnie bardziej pewni są chłopca a jak wydaje im się ze dziewczynka to nie mówią bo tu moze się zmienic[/url]
-
Kasss wiem.Podczytuje Was od dluzszego czasu.Moze z miesiac juz bedzie
Z suwaczkiem musze pokombinowac na komputerze bo ciagle jestem na telefonie i ciezko mi ogarnąć.
Mnie przyjeli ze wzgledu na to ze w styczniu urodzilam martwego synka w 28tc wiec teraz juz im sie nie daje odeslac z kwitkiem i walcze o swoje. -
Dzien dobry:) ja juz po sniadniu:) gratuluje wszystkich wizyt i cieszę się że wszystko ok:)
dzis ja mam wizyte na 13:40 ale pewnie wejde kolo 14:30. jak tylko wroce do domu dam Wam znac.
jestem dziwnie spokojna i wierze ze bedzie ok. musi byc:)
milego dnia:) -
Cześć. Widzę dziewczyny ze wczoraj szczęśliwy dzień. I widzę też że się przejmujecie tymi terminami zd inaczej wychodzą. Powiem wam tak: w pierwszej ciąży wg om mialam na 29.05. Na usg wychodzil caly czas czerwiec czasem 6 czasem 8 czasem 1. A koniec końców urodzilam przez cc 22.05. Także roznie to bywa. Jestem z wami tu bo nie mam czasu byc tez w lutowkach ale wszystko możliwe ze dzidzia jak zechce tydzień wcześniej się urodzić to będzie luty
-
Cześć dziewczyny! U nas wszystko dobrze.Maluch ma juz 3cm,serce bije i tez machal rączkami i nożkami- mąż zachwycony
wczoraj jednak bardzo źle sie czułam.Mdłości straszna a później wymioty z krwią.Nie wiem co robić..nigdy mi sie to nie zdarzyło.A nie wymiotowalam juz kilka dni więc żołądek raczej nie był podrazniony.Choć niedawno (jakieś 2 tyg temu) robiłam wszystkie próby watrobowe i badania trzustki i było super.Może to jednorazowy incydent?
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam,
dziś lecę na badanie genetyczne z krwi. Po wczorajszym usg troszkę plamię. Ale to na pewno wina polipa:/ Zresztą jak wyszłam z gabinetu to się cieszyłam że jest po wszystkim bo dłużej badania bym nie wytrzymała(usg dopochwowe). Mam nadzieję, że dobra passa będzie trwała i wszystkie dzisiejsze wizyty będą udane.
Pozdrawiam!Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
Cześć, ja już z pracy..
Sunsun - super wieści! nie wiem co Ci poradzić na te wymioty z krwią..chyba abyś sie obserwowała i jeśli sie utrzymają poszła do lekarza
kaczamila - śliczny bobas
Memory - współczuję straty synka; trzeba walczyc o swoje i dobrze, że to robisz! trzymam kciuki.
kass - zgadzam sie z Tobą, ale dziwi mnie, że lekarz najpierw kieruje na krew a później usg, a jakbyś kogoś nie byłoby stać? są różne sytuacje przecież, nie każdego stac na tak drogie badania.. ja zrobię dokładnie jak Ty, badanie krwi, gdy lekarz będzie miał choć cień wątpliwości..
Dziś widzę kolejny maraton wizytowy, więc mocno trzymam kciuki za ich powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 08:38
SunSun lubi tę wiadomość