Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZosia_Tosia wrote:Gratuluję dziewczynki udanych wizyt! i trzymam kciuki za dzisiejsze!
Dziękuję dziewczyny za rady dot. farbowania włosów! chyba w związku z waszymi opiniami jeszcze troszkę poczekam bo jestem blondynką i faktycznie blond farby są bardziej inwazyjne...Na razie zaczynam się do moich odrostów przyzwyczajc:-)
Niunia86, Zosia_Tosia lubią tę wiadomość
-
ja z ostatnio obejrzanych polecam "koneser" zapowiadał się średnio, a okazał się mega
aha i wbrew tytułowi film nie opowiada o żadnym psycholu który kolekcjonuje zwłoki czy cośtylko o fanatyku sztuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 11:33
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonesera oglądałam
niezły film
książki i filmy lubię różne - od kiedy leżę w łóżku to np. czytam dużo Cobena. Właściwie nie lubię tylko fantasy. Ale z filmów obecnie mam ochotę na sensację albo komedie. Chwilowo ambitnie kino czy książki mnie aż tak nie ciekawią - zależy mi na czymś dzięki czemu czas szybciej mi zleci. Rozważam opcje wyciągnięcia się w jakiś serial
Kass a czy to ciśnienie nie jest od soku malinowy? Dziewczyny jeśli nic nie mylę pisały że może mieć takie działanie. -
Dziewczyny no pomóżcie! Widzicie na tej focie siusiaka czy pipkę?
Oczywiście najbardziej cieszy mnie fakt że dziecko zdrowe, ale ciekawość nie zna granic
[img]https://bellybestfriend.pl/cms/File/usg_gallery/583996ab4ad7a5f194c0466a91988e9e.jpg zdjęcie od pupy strony i niby coś jest, ale nic nie dyndało na takich bocznych zdjęciach więc już sama nie wiem Dorka, jak wyglądała pipka twojej dzidzi? haha[/img]
-
Kasss ja wczoraj miałam mieć normalną wizytę normalne usg i tyle bo z ostatniej miesiączki wychodził na wczoraj 11 tydz i 0dni , a dr posprawdzał i usg pokazało 11 tydz plus 5 dni, zaczął sobie wszystko sprawdzać i wszystko już mógł wyliczyć
dlatego zrobił już wczoraj, ale ja i tak jeszcze zapisana u profesora na to genetyczne na 22.09 czyli to będzie 13 tydz i 4 dzień i też pójdę jeszcze do niego. To profesor już mi płeć wtedy poda
po tak długim staraniu się o dzieciątko ciągle bym chciała je podglądać
kasss, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
wyniki usg prenatalnego:
wiek ciążowy wtedy 11t6d wg OM
FHR 183ud/min
CRL 53,0mm
NT 1,50mm
BPD 19,0mm
łożysko przednia ściana nisko
płyn owodniowy w normie
pępowina nie oceniano
kość nosowa obecna
przepływ na zastawce trójdzielnej prawidłowy
przepływ w przewodzie żylnym prawidłowy
test pappa:
b-hcg 29,90 IU/I odpowiada 0,584 MoM
Papp-a 5,860 IU/I odpowiada 1,774 MoM
oszacowane ryzyko dla trisomii 21,18 i 13
21 ryzyko podstawowe(na podstawie wieku matki) 1:972
21 nowe wyliczone ryzyko((obszerne badania) 1:19440
18 ryzyko podstawowe 1:2247
18 nowe ryzyko 1:44949
13 ryzyko podstawowe 1:7084
13 nowe ryzyko 1:3903
termin porodu wg daty miesiączki 4 marzec 2015
termin porodu wg usg 4 marzec 2015
ale się złożyło z tym terminemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 12:20
SunSun, Scarlett2014, Emily83 lubią tę wiadomość
-
SunSun wrote:Ja tez mam niskie a wysoki puls.Przez duszności i inne problemy kazano mi zrobić ekg i wyszły mi zaburzenia rytmu serca..
mi ostatnio ginekolog kazala pojsc na ekg bo weszlam do gabinetu zasapana jak stary palacz i mowila mi, ze to nie jest normalne. troche to "olalam" brzydko mowiac bo mi sie wydaje, ze to normalne w ciazy. ale moze powinnam jednak pojsc... -
Ja mam balsam Mustela przeciw rozstępom . jestem zadowolona bo nie ma zapachu i to jest największy plus oraz to, że nie brudzi ubrań i od razu mogę ubrać piżamkę . Stosuję go od 10 tyg ciązy a raczej smaruje mi go mój mąż
Czy możecie podesłać jakiś link z tymi poduszkami w kształcie litery C? też mam problem z ułożeniem się
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Mi tez sie wydawało to normalne ze sapie jak lokomotywa zwłaszcza jak sie zdenerwujeto nie mogę złapać tchu.I mama mnie zmusiła żebym poszła bo codziennie mi prawie płakała do telefonu
i nie żałuję dostałam skirowanie do kardiologa z dopiskiem pilne i na objęcie leczeni a nie poradę.Ja bym poszła na twoim miejscu - co cu szkodzi
-
Dorka1979 wrote:Nie wiem czy wiesz ale teraz jest moda na odrosty. Moja znajoma, pani z bogatego domu poszła do fryzjera zrobić odrosty i jak jej to fryzjerka powiedziała to wyszła i nic przy nich nie majstrowała
SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
ja tez mam odrosty, ktore fryzjer mi zrobił, coś takiego http://www.schwarzkopf.pl/content/dam/sk/de/home/haarfarbe/blondes_haar/farbtrends/dunklerhaaransatz/dunkler-haaransatz-artikel-2-210x270.jpg
przechodziłam z brązu na blond to u nasady chciałam zostawić ciemne specjalnie -
SunSun wrote:Mi tez sie wydawało to normalne ze sapie jak lokomotywa zwłaszcza jak sie zdenerwujeto nie mogę złapać tchu.I mama mnie zmusiła żebym poszła bo codziennie mi prawie płakała do telefonu
i nie żałuję dostałam skirowanie do kardiologa z dopiskiem pilne i na objęcie leczeni a nie poradę.Ja bym poszła na twoim miejscu - co cu szkodzi
Moze masz racje, bo ja sapie po paru krokach, mieszkamy na 1wszym pietrze i nie ma szans bym weszla od razu, musze robic przerwy bo nie moge tchu zlapac. umowilam sie z internista na poniedzialek, zobacze co powie. dzieki za rade!SunSun lubi tę wiadomość
-
Przed wejściem do internisty popros o ekg- nie musisz mieć skirowania.Wystaczy ze powiesz ze gino zalecil bo sie szybko meczysz.I z internista od razu omowisz wyniki zamiast chodzić 2 razy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 12:37
bella82 lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny ale macie tępo właśnie nie pije już soku choc na przeziębienie pomaga zapytam gina w środe zawsze miałam wysokie ciśnienie ale przed wizyta zawsze mierzą i jest ok moze to chwilowe. Scarlet moje dwie ulubone książki Biała Masajka i Pamiętnik wg lubie książki Nicholasa Sparksa film Pamietnik też piękny jak dla mnie lepszy od książki polecam
[/url]
-
nick nieaktualnyDziewczyny odebrałam wynik testu Pappa. Nie znam się na tym ale chyba jest dobrze. Niskie ryzyko wystąpienia wszystkich wad. Zaraz idę do lekarza to jeszcze go o to podpytam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 13:18
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny