Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Blanka85 wrote:Ja mam balsam Mustela przeciw rozstępom . jestem zadowolona bo nie ma zapachu i to jest największy plus oraz to, że nie brudzi ubrań i od razu mogę ubrać piżamkę . Stosuję go od 10 tyg ciązy a raczej smaruje mi go mój mąż
Czy możecie podesłać jakiś link z tymi poduszkami w kształcie litery C? też mam problem z ułożeniem się
Blanka85 ja kupowałam z tej strony http://motherhood.pl/sklep/kojec-motherhood-2
Te kojce są również dostępne w Smyku ale jest o wiele mniejszy wybór kolorów i wzorówBlanka85 lubi tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:Dziewczyna moje łożysko powoli przesuwa się na miejsce a ja wracam do pracy
wyniki genetyczne ponoc idealne!
mam byc grzeczn i duzo odpoczywac plus nadal brac Duphaston ale jest dobrze brze i ze mna i z Juniorem
jak to uslyszalam to mialam ochote wyznac miłość lekarzowi
Scarlett2014 cudownie dbaj o siebie! -
nick nieaktualny
-
Ja tfu tfu na razie pracuje i jak wszystko będzie dobrze z Młodym chce pracować do 28-30 tygodnia tj do końca roku. Chyba ze mi brzuch wywali duży i będzie mi cieżko pracować to wtedy szybciej odpuszcze. Jakbym miała prace z dzwiganiem czy dużo większym stresem to bym szybciej wyprosila zwolnienie ze względu na warunki pracy.
-
nick nieaktualnyaha ja odkad sie dowiedzialam siedze na chorobowym moja praca jest stresujaca i nikt w ciazy nie pracowal u mnie w zakladzie. znaczy zdarzaly sie bohaterki ale zle o sie konczylo dla nich i dzieci malo ktora donosila ciaze wiec ja bez zastanowienia poszlam na chorobowe. moj lekarz nawet sam od reki dal mi chorobowe jak sie dowiedzial gdzie pracuje
-
nick nieaktualnyJuusti69 wrote:Dziewczyny no pomóżcie! Widzicie na tej focie siusiaka czy pipkę?
Oczywiście najbardziej cieszy mnie fakt że dziecko zdrowe, ale ciekawość nie zna granic
[img]https://bellybestfriend.pl/cms/File/usg_gallery/583996ab4ad7a5f194c0466a91988e9e.jpg zdjęcie od pupy strony i niby coś jest, ale nic nie dyndało na takich bocznych zdjęciach więc już sama nie wiem Dorka, jak wyglądała pipka twojej dzidzi? haha[/img]
-
Zosia_Tosia wrote:magda91 też właśnie czytałam, że oliwka jest najlepsza na uelastycznienie skóry w ciąży
i na pewno najbardziej naturalny :-)haha najlepsze jest to ze to jedyny moment w zyciu kobiety kiedy czekają az brzuchol urośnie i sie jeszcze z tego cieszą
-
nick nieaktualnyKonwalianka jak Ty się czujesz? przeszła Ci grypa żołądkowa?
Właśnie przeczytałam mojego poprzedniego posta i widzę ile literówek zrobiłato przez emocje i z powodu telefonu
Ja byłam teraz 1,5 tygodnia na L4 ale skoro lekarz nie ma nic przeciwko to chcę wrócić do pracy. Po pierwsze dlatego, że lubię moją pracę i chcę pracować, bo drugie uważam, że jeśli nic się nie dzieje a praca nie jest ryzykowana to nie ma powodów do L4. Ja też mam niezły układ z szefami i pracę która mogę wykonywać w dużej mierze w domu liczę więc że w poniedziałek uda mi się z nimi uzgodnić opcję home office raz/dwa razy w tygodniu lub po prostu jeśli będę się gorzej czuć. Bardzo chcę pracować ale nie kosztem narażania Juniora
Póki co i tak muszę wykorzystać kilka dni zaległego urlopuwięc pewnie pójdę do racy w poniedziałek/wtorek a potem wezmę urlop i pojadę do rodziców.
W poniedziałek mam jeszcze zrobić badania moczu i jak będzie ok to z moim lekarzem zobaczę się dopiero za 3,5 tygodnia. -
nick nieaktualny
-
Justyśka najważniejsze jest maleństwo czasami lepiej siedziec w domu i mieć pewność że wszystko jest ok;) a dostałaś już jakies pieniądze z zusu ? tak sie zastanawiam kiedy przyjdzie pierwsza wypłata a podobno nie spieszą się z tym. co do rozstępów to wszystko zależy od osoby niektórzy sie nie smarują wcale i nie maja inni wszystkie możliwe kremy kupią a to i tak nic nie da . mi sie wydaje że bede miała dużo bo już wczesniej troche na udach było
Anastacia33 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnymagda91 wrote:ile pracetamolu na goraczke? moja gin na urlopie
Mi lekarz powiedział że maksymalnie 3 razy dziennie po 1 tabletce.
Kass teoretycznie Zus na 30 dni na wyplate od dnia otrzymania potrzebnych dokumentów z Twojego zakladu pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 16:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny