Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdalena - tulę, bardzo mi przykro, że maleństwo odeszło.. trzymaj się!
Scarlet, dzięki za pamięć, jest lepiej.. od 5 rano nie wymiotuję, przyjęłam nawet talerz rosołu z ryżem, jeszcze jestem bardzo słaba i "muli mnie" ale chyba najgorsze mam za sobą.. i całe szczęście, bo internista wczoraj straszyła mnie szpitalem;/ ale ja mam przecież synka,a jesteśmy tutaj sami..
gratuluje dziewczyny dobrych wieści z testu PAPA i z usg...
Ja juz w II trymestrze, ale z tego wszystkiego nawet sie nie cieszę..boję sie, że te rewolucje mogły zaszkodzić maluchowi.. w 2 dni schudłam 3kg - ale wody ze mnie zeszło.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:ja tez mam odrosty, ktore fryzjer mi zrobił, coś takiego http://www.schwarzkopf.pl/content/dam/sk/de/home/haarfarbe/blondes_haar/farbtrends/dunklerhaaransatz/dunkler-haaransatz-artikel-2-210x270.jpg
przechodziłam z brązu na blond to u nasady chciałam zostawić ciemne specjalnie
Zosia_Tosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:Kasss Ja też cerę mam straszna wypryszczylo mnie ze szok heh dziewczynki będziemy miały bo dziewczynki odbierają urode
A teraz z innej beczki, jutro wyprawiam synowi urodziny i zaprosiłam na grilla najbliższą rodzinkę a moja pożal się Boże bratowa wymyśliła sobie taki tekst, że oni nie przyjdą bo niedawno wyprawiałam urodziny a tu znowu jakieś urodziny robię. ( niedawno wyprawiałam ale swoje, miesiac temu) i mówię do mamy że ją już całkiem pogięło i czy to mpja wina że jest nas czworo w domu i każdy ma urodziny w innym terminie, że może specjalnie dla niej będę w Boże Narodzenie odprawiać nasze wszystkie razem urodziny żeby nie musiała tyle chodzić. Potem jeszvze dodałam, że żal jej było przeznaczyć dla Huberta 20 czy 50 zł to teraz będzie miała o wiele większy wydatek bo wkurwiła ciężarną i będzie musiała całą odzież i pościel i ręczniki wymieniać bo jej myszy wszystko zjedzą. I dodalam jeszcze że ich wiecej nie zaproszę na żadną imprezę bo to drugi rok z rzędu jak do Huberta nie przychodzą i nawet na chrzciny nie zaproszę ani wesele jeśli byśmy się kiedyś w końcu zdecydowali. A ja jak coś powiem to na amen i jestem uparta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 21:51
jasmin, Blanka85 lubią tę wiadomość