Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej,
MADZIUTEK GRATULUJĘ SERDECZNIE
Ja właśnie niedawno wróciłam z plotek z koleżankami z Wawy, miałam zrobić zakupy...
W HM w centrum nie mają działu ciążowego, w C&a nie podobały mi się spodnie i w ten sposób nic nie kupiłam...
Chyba przyzwyczaiłam się do zakupów przez internet
Nachodziłam się, aż się zasapałam
Miłego weekendu
Kasss gratuluję końca wymiotów, mnie złapało znów w trakcie śniadania, zaliczyłam kibel
Ja już kupiłam farbę i pod koniec m-ca się wybieram, to będzie już 5 m-ącWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 18:43
-
madziutek 23 wrote:ja tez mowie ze juz 16 tydzien. bo 15 skonczylam 4dni temu i leci juz 16
trzeba sobie dodawac a nie odejmowac!
)
a wasi lekarze też tak liczą? Bo u mnie babka liczy skończone tygodnie... i podobno na wypisie ze szpitala po porodzie też wpisują skończone tygodnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 08:53
magda91, Sarah88 lubią tę wiadomość
-
Emily83 wrote:a wasi lekarze też tak liczą? Bo u mnie babka liczy skończone tygodnie...
Emily83, magda91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wiem, że kiedyś już o tym pisałyśmy ale nie mogę tego odgrzebać, chodzi mi o poduszki do spania dla ciężarnych czy któraś już to z was ma i przetestowała na sobie? Poważnie się zastanawiam nad zakupem i nie wiem jaki kształt będzie najlepszy, możecie coś polecić?
-
nick nieaktualny
-
Hej mamuśki u was tez taka piekna pogoda? Bella gratuluje
Justyska jak się dobrze czujesz powinno być ok nie takie rzeczy robią w ciąży
emily ja też planuje zakup poduszki i chyba wybiorę ta literę c a alegro jest bardzo dużo na pewno coś znajdziesz dla siebie;-)
bella82 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
bella gratulacje. Justyska jeśli nie plamisz to pewnie jest ok - nic nie powinno się stać.
Pogoda u mnie cudowna ale pewnie dlatego że ja z podobnych okolic do Kass:)
Ja intensywnie korzystam z tego że nie muszę już tyle leżeć: wczoraj zrobiłam obiad i ciastka, potem kupiłam spodnie ciążowe w H&M żeby nie męczyć Juniora ciasnawymi a potek byliśmy u znajomych. Dziś kupiłam sobie jescze legginsy i rajstopy ciążowe i jak jutro przyjdą mi legginsy z Allegro to na pewno razie powinnam mieć w czym chodzićKupiłam sobie też cudowne kozaki - wiem ze jeszcze wcześniej ale cena była okazyjna a na zimę przydadzą mi sie buty bez zabojczych obcasow
Co do poduszki to przed chwila kupilam prostą w kształcie litery I w Biedronce. Miałam zamówić na Allegro w kształcie litery C ale ta z Biedronki kosztowała tylko 16 zł więc mogę ja sobie sprawdzić. Poza tym ktoras z Was pisała że jest fajna a ja Wam ufam
A teraz idę gotowac żurek a potem może uda przejrzeć mi sie rzeczy i szafy i zrobić selekcje. udanej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 12:21
bella82, MartaM lubią tę wiadomość
-
Scarlet to udane zakupy
dziewczyny mam pytanie wczoraj wieczorem zalwazylam ze mój pępek jest troszkę wysunięty do przodu mama mówi ze to normalne i podobno na chłopca tak wystaje ale ona też tak miała i jesteśmy 3 dziewczyny
też tak macie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 11:57
[/url]
-
nick nieaktualnyKass ja to mam tylko brzuch wyciagniety do przodu
przez to leżenie przytyłam 1, 5 kg w niecałe 2 tygodnie
jak jutro będę wyglądać tak jak dziś to w pracy momentalnie wszyscy zorientują się co jest na rzeczy
choć najbliżsi współpracownicy już i tak wiedzą
Z pepkiem nie widzę zmianWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 12:04
-
Scarlett zazdroszcze Ci tych zakupow
ja jedynie kupilam ostatnio na allegro sukienke/tunike taka dresowa i kardigan na ktory czekam juz 2gi tydzien. musze sie wybrac na zakupy by kupic sobie jakies spodnie, legginsy i buty zimowe. a bedziecie kupowaly dlugie kozaki czy takie do kostki? bo ja sie zastanawiam jak bardzo lydki nam napuchna i czy zmieszcze sie w dlugie kozaki?
ja na razie nie widze zmian w pepku, wydaje mi sie, ze piersi mi troche urosly, ale nie mam zadnych np niebieskich zylek wokol. Brzuch zaczyna powoli odstawac ale nie jest to widoczne dla osob ktore nie wiedza. wczoraj wybralismy sie na drinka ze znajomymi ktorzy nie wiedza i nic nie zauwazyli. jedyne co bylo wkurzajace to ich namowy na alkohol! nie lubie tego, jak ktos nie chce pic to nie! no ale oprocz tego bylo bardzo sympatycznie
we Wrocku tez super pogoda:-) -
nick nieaktualnyja mam głęboki pępek i nie widzę w nim żadnych zmian
jedynie mam straszne żyły na piersiach choć same w sobie piersi już przestały mnie boleć i nie są nabrzmiałe. brzuchol wysunął się do przodu trochę ale to widzę dopiero jak się rozbiorę. no i schudłam ponad 2 kg w trzy dni przez te choróbsko. ale jest lepiej. szałwia pomaga, z gardłem lepiej. tylko jeść nie mogę, zero apetytu i dwa dni pod rząd wieczorem rzygałam. nie wiem czym to spowodowane, czy chorobą czy dopiero mi się mdłości zaczynają. boję się czwartkowej wizyty, mam nadzieje, że choróbsko nic tam nie namieszało i maleństwo rośnie sobie spokojnie.
a co do pogody to okolice Szczecina około godz 11 przywitała burza i deszczale słońce już nieśmiało się pojawia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 13:01
-
Ja w piątek zaszalałam jak Kasss. Poszłam do fryzjera, usiadłam na fotelu o on ile podcinamy znowu 1cm końcówki? A ja na to niech Pan robi co chce oby dobrze było. Co się stało spytał, że pani tak szaleje.A tam do marca odrosną mówię....Więc z włosów do połowy pleców, mam do ramion - krótkie ale za to zdrowsze, szybciej umyć i wysuszyć (kitkę zrobię). Miałam strasznie zniszczone i od 3 miesięcy garściami wypadały a teraz spoko.
Tylko mina męża mina BEZCENNA (też jest fanem długich..)
Miłej niedzieli dziewczynki