Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybella82 wrote:Scarlett w sumie dlugo, ja paru osobom powiedzialam, ale maz chce jeszcze poczekac a ja sie nie sprzeciwiam
Dorka rozumiem, ze to Ty na zdjeciu? super:-) i jaki piekny brzusio! -
nick nieaktualnybella82 wrote:Scarlett w sumie dlugo, ja paru osobom powiedzialam, ale maz chce jeszcze poczekac a ja sie nie sprzeciwiam
Dorka super masz już ten brzuszek!mój jest co najwyżej bardziej tłuściutki niż zwykle a nie tak pięknie zaaokraglony
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Dorka super brzusio;-) u mnie juz wiedza wszyscy ale ja nikomu nie mówiłam tesciowa rozniosła po jednej stronie a mama po drugiej i nawet jak byłam u fryzjera to pani mi się pyta jaka płeć dziecka wkurzyło mnie to bo jak bym chciała to sama bym powiedziala. Byłam zła ze tesciowa szybko rozgadala bo dowiedziała się w 5 tyg a to było zdecydowanie za wcześnie żeby komuś mowic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 19:41
Dorka1979 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
witam się, u mnie juuż nieco lepiej...choć sobote spędziłam nad kibelkiem, to wczoraj już "tylko" muliło..
trzymam kciuki za wszystkie genetyczne i za wyniki..
mój pępek także nieco odstaje ale tylko wieczorem.. inna sprawa, ze mam napuchnięty brzuch bo wszystkie narządy obolała i nie chodziłam do wc od 3 dni..
miłego dnia -
Polecam maślankę
Dziewczyny czy którąś boli biodro już dziś mam problem z chodzeniem nie wiem czy się tym martwić -
Ok trochę poczytałam na skutek hormonów więzadła srawowe się rozlużniają tak ciało przygotowuje się do porodu, mało pocieszające jest to, że ból będzie się nasilał nie można nic dżwigać, przed porodem będzie najsilniejszy a taką miałam nadzieję, że bóle bioder i krxyżowe mnie ominą
są szczęściary co majá tylko parte ja do nich nie należę
-
Ja nie wiem jeszcze co będzie
wcinam pimidory od mięsa mnie odrzuciło odwrotnie jak z synem miałam więc mam cichą nadzieję na dziewczynkę
-
Joanna mnie tez bolało bardzo biodro wręcz do kolana i powiedziałam o tym gino i powiedziała ,ze sie coś tam uwapnia i przygotowywujecie do porodu.Jednak ten ból sie pojawił po odstawieniu duphastonu więc znowu kazała mi brać bo może organizm potrzebuje więcej hormonów- ból ustał