Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie chcę bdać luteiny na własną rękę ale wizytę mam dopiero 15.09 zobaczę może ból minie
SunSun lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry;-)
Rubi, Dorka 1979 3 mam kciuki za dobre wyniki badań!
Mnie nadal męczą bóle głowy i nic mi się niestety nie chce muszę się chyba jakoś zmotywowac do czegoś bo strasznie nie lubię takiej bezczynności i dostaję doła;-/ chyba pojadę pozałatwiac dzisiaj trochę spraw...może aktywnośc mi pomoże:-)
miłego dnia dziewuszki i udanych wizyt! -
Joanna mam dokladnie to samo. Na sniadanie pomidor a od 2 miesiecy na mieso nawet nie popatrzylam. A kiedys dzien bez miesa to dzien stracony... Tez mowia ze to na dziewczynke i bardzo bym chciala
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Dzień dobry;)
Powodzenia dziewczyny na wiytach i trzymam kciuki za dobre wyniki;)
Mnie też pobolewają stawy ale nie tyle biodro co pośladek w środku. Jakbym miała rwe kulszową... Mało przyjemne ale trzeba znieść
Co do przeczucia to nie mam jakiegoś większego ale od początku ciąży już 4 razy śnił mi się synek. Nawet dzisiaj w nocy mi sie śniło,że Pan doktor na USG pokazywał siusiaka.. więc albo bedzie chłopak albo całkiem na odwrót. Na nic się nie nastawiam-mam nadzieje,że dowiem się juz za 2 tyg o 14.00
Miłego dnia dziewczyny;) -
Blanka85 wrote:Joanna mam dokladnie to samo. Na sniadanie pomidor a od 2 miesiecy na mieso nawet nie popatrzylam. A kiedys dzien bez miesa to dzien stracony... Tez mowia ze to na dziewczynke i bardzo bym chciala
Ja miałam wstręt do mięsa cały lipiec. Od sierpnia było wszystko ok a teraz znowu od jakichś 3-4 dni nie mogę patrzeć na mięso... Więc znowu zaczął się okres zupno-jogurtowo-owocowy
Najchętniej jadłabym kiwi -
Blanka 85, Joanna ja też już 2 miesiące na mięsko nie mogę patrzec a jak wchodzę do mięsnego to mnie mdli;-) a kiedyś dzień bez mięska był dniem straconym;-) a teraz biały serek i płatki z mlekiem i owoce tez tak coś czuję ze to na dziewczynkę
choc jak zobaczyłam jak rozrabia na USG to byłam przekonana że będzie chłopak
no cóż ja się przekonam dopiero 30 września;-)
Niunia86 - no ciekawe kogo sobie wyśnisz?;-)czekam z niecierpliwością na wieści;-)
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ciekawe czy nam sie potwierdzi
ja oprocz zup jjogurtow i owocow i mietowej herbatki nic wiecej nie jem... Przez gardlo by mi nie przeszlo.... No zobaczymy czy to jednak dziewczynka
ja bede wiedziec 22.09 to wam napisze
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Sarah ja nie mam. Raczej nie bylo mi az tak potrzebne. Jestem tu dla forum bardziej
a to jako dodatek traktowalam
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
a ja wczoraj pol dnia zła chodziłam bo nie wiedziałam co bym zjadła, bo mięso ble, słodycze na obiad nie bardzo, a w brzuchu coraz bardziej burczało...na nic nie miałam ochoty co było w domu, analizowałam menu fast foodow wiec mąż mnie zabrał do mcdonalda bo miałam ochote na kurczak burgera, a przeciez mieso mi nie podchodzi...nic z tego nie rozumiem, moze dlatego ze inaczej smakuje niz typowy kurczak albo kotlet... dzis to chyba tylko rosołek zjem bo dalej nie mam na nic ochoty...
noa8 lubi tę wiadomość
-
Sarah88 wrote:no ja właśnie też nie mam, za drogie to, a te wazne daty dalej widac jak sie przejdzie na "kalendarz"
no włąśnie co do tego...to tak patrze, ze za 2 dni moge poczuc pierwsze ruchy dziecka, czy któras bedaca w 15 tyg juz czuła?
ja pare razy poczulam takie smyrniecie i na tym sie skonczylo... teraz narazie nic nie czuje ale brzusio rosnie. moj syneczek chyba grzeczny jest
choc na USG troszke poskakal ;*
-
Hej dziewczyny,
troszkę mnie nie było na forum. Wszystko z powodu przygotowań małej do przedszkola i urodzin.
Teraz siedzę sama w domku i nadrabiam zaległości:)
Dziś mam wizytkę o 17.45 i może się w końcu dowiemy kto mieszka w moim brzuszku.
Nie mogę się doczekać.
Co do dolegliwości - nic mi nie dokucza, nudności ustały, bólu piersi nie odczuwam.
Czasami coś zakuje w podbrzuszu. Mam wrażenie, że czasami czuję małe łaskotanie w brzuszku:) Może to nasza fasola daje o sobie znać.
Co do zachcianek - ostatnio w piątek kupiliśmy z M kabanosy i wcięłam prawie wszystkie z ogórkiem kwaszonym. Pychotka!!!!
Czy ktoś ma jeszcze dziś wizytę?
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka!Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Endi... Potwierdz prosze po wizycie. Przed chwila szukalam info o smakach w ciazy i to co napisalas o ogorkach i kabanossch to na chlopaka
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza