Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Gratuluje pomyślnych wizyt, dobrych wyników. Mnie dzisiaj jest strasznie smutno i myślę ze moje dziecko jak się urodzi to będzie strasznym nerwusem bo ja od początku mam jakieś ekscesy i chcac nie chcąc nie dam rady się nie denerwować. Jak nie corka trafila w lipcu na szycie wargi w lipcu, to w sierpniu mój mąż na nagla operacje, no to wrzesień tez się zaczął nie ciekawe bo dzisiaj musiałam uśpić mojego kochanego alaskana malamuta. Masakra tym bardziej ze nie byl stary. Mam nadzieję że co złe juz mnie minęło
-
no to Mmarina faktycznie juz troche stresow przeszlas... moj to powinien byc oazą spokoju
) bo caly dzien w domku siedze sama bez stresu , odpoczywam robie wszystko swoim tempem i nikt mnie nie pogania...
dopiero jak maz wraca z pracy i ma zly humor to mi cisnienie podwyzsza
)
Noa gratuluje zdrowej dzidzi)
noa8 lubi tę wiadomość
-
jestem!
u mojego małego misia wszystko w porządku..
Nt 1,8 wszystkie markery genetyczne są ok, maluszek mierzy 72mm i machał do nas jedną rączką, a drugą trzymał przy buzi:) popłakałam się na tej leżance jak pokazywał te śliczne małe rączki i skrzyżowane stópki...i bijące 150/min. serduszko..dostaliśmy płytkę na pamiątkę i oczywiście pierwsze co jak wróciłam to oglądałam...;)nie wiem tylko co to znaczy prawidłowe spektrum przepływu DV (PI=1,08) może któraś wie?
aha i ciąża starsza bo mówi, że 13t3d ale terminu porodu mi nie powiedział a ja....oczywiście zapomniałam zapytać....ale wyszłam z gabinetu z wypiekami bo wrażenie po usg jest niesamowite...SunSun, MartaM, magda91, Niunia86, Zosia_Tosia, Sarah88, madziutek 23, Emily83, konwalianka, justwol, Dorka1979, Endi84, kasss, Anastacia33, gabi30 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
już wiem...
"prawidłowe widmo przepływu znacznie zmniejsza ryzyko zespołu Downa i niektórych nieprawidłowości układu krążenia płodu"Dorka1979 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki:)
u nas wszystko ok:) dzis jesteśmy po wizycie maluszek ma już 12cm:) i prawdopodobnie bedzie dziewczynka:)
trzymam za Was kciuki rrośnijcie zrowo:)
ja rzadko się udzielam ale za wszystkie mocno trzymam kciuki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 17:35
Emily83, noa8, Niunia86, SunSun, justwol, Zosia_Tosia, Dorka1979, Endi84, konwalianka, Scarlett2014, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny