Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja bym chciała żeby dzisiaj lekarz dał nam jakieś światełko kto siedzi pod serduszkiem...
mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i wrócę z wizyty szczęśliwa...Noa powodzenia!
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Kochane trzymam kciuki za wizytę i za wyniki Dorka
ja już swoje rozpracowałam i wszędzie jest napisane Low...więc chyba jest ok. Mój mąż mi od początku to mówił ale ja oczywiście swoje
Ja również mam ochotę na słodkie i to często.
Czy Wam co noc coś się śni? Jestem typem człowieka,że raczej nigdy nie miałam snów co noc,za to teraz noc w nocDorka1979 lubi tę wiadomość
-
Ja tez noc w noc i to same glupoty! A pozniej rano jestem taka zmeczona...
jasmin lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Mi się dziś śniło że urodziłam dziewczynkę, byłam z nią gdzieś na spacerze, a ona zrobiła wieeelką kupę a ja nie miałam pieluch i biegałam po sklepach że chce kupić na sztuki hahahaha
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
noa8 wrote:Niunia89 mi tez sie snil synek i mam takie same smaki jak Ty
Dziewczyny zbieram sie powoli na genetyczne , mam na 12.
Buzka
No właśnie tak się zastanawiam czy te sny to ze względu na silne przeczucie na chłopca czy wręcz odwrotnie:) Mam nadzieję,że dowiem się już za 2 tyg
Ja chyba dzisiaj na obiad zrobie sobie sałatke grecką -
Wciągnełam bułeczkę z truskawkowym dżemem smakuje mi ten z biedronki
ma duże truskawki jak się go otwiera
i do tego kubek mleczka pycha
zauważyłam, że po słodkim gilgocze mnie w podbrzuszu
-
kasss wrote:Witam mamuśki kolejny piękny dzień trzymam kciuki za usg i za dobre wyniki;-) ja do gina idę w środę juz doczekać się nie mogę
słodka a co z twoimi znakami na chłopca?
kasss lubi tę wiadomość
-
Juz jestem!
Maluszek ma 56mm , kosc nosowa jest! NT-1,21mm, prawidlowy zarys glowki , tulowia i konczyn ploduSerduszko bije 134/min . O plci nie bylo mowy ale jestem bardzo zadowolona , bo widzialam jak maluszek skakał..
Przypomnijcie mi dziewczyny jakie bylo u waszych maluszkow tetno? Bo u mojego jakies male? Czy jestem przewrazliwiona?
KCIUKI POMOGLYdzieki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 13:17
kasss, madziutek 23, Niunia86, justwol, slodka100, Scarlett2014, SunSun, Zosia_Tosia, konwalianka, Emily83, magda91, Dorka1979, Endi84, gabi30 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Noa, i jak jesteś zadowolona z tego lekarza? Byłaś u Szymuli tak? bo mi go polecała jedna P.ginekolog. i się zastanawiam czy faktycznie jakiś dobry
U mnie tętno było 162, ale tak jak dziewczyny mówią jest różnie -
Jednak nie bylam u Szymuli , bo przelozylam wizyte na inny termin. Powiem wam ze w luxmedzie maja kiepska jakosc obrazu , Juusti u ciebie byla lepsza z tego co widzialam . Sarah a jakie sa u ciebie na kartce normy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 13:37
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Noa gratuluję! Cudowne wieści
Witam się z Wami w nowym, już 16 tygodniuDziś odebrałam wyniki testu z krwi i miałam wizytę u genetyka. Ryzyko jest niskie
Dla zespołu Downa: ryzyko wg wieku 1:1400 wg PAPP-A 1:3300
Dla zespołu Edwardsa: ryzyko wg wieku 1:14000 wg PAPP-A 1:100000
Nie ma potrzeby dalszych badań, a w ramach kontynuacji diagnostyki zarejestrowali mnie w prenatalnej poradni diagnostycznej na usg połówkowe miedzy 20 a 22 tygodniem.
noa8, SunSun, kasss, Emily83, Dorka1979, Endi84 lubią tę wiadomość