Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziu wspieram myślami......
Konwalianka ja zawsze przy rozwolnieniu czy biegunkach biorę ogólnie dostępną w aptekach florę bakteryjną. Biorą ją w razie W już od 3 miesięcy doktor pozwolił. A ja to szczególnie o ten swój żołądek i jelitka dbać muszę.
konwalianka lubi tę wiadomość
-
witam dziewczyny. na biegunke calkowicie bezpieczny jest wegiel medyczny i skuteczny
no przykro slhszec ze komus znow sie nie udalo ;( 3maj sie Madziu.
ja dzis na wizyte. ciekawe czy sie dowiem co tam miedzy nozkamichoc bardzo mi na tym nie zalezy
)
-
nick nieaktualnywitam z rana! noc miałam straszną. przełykać śliny nie mogę, krew mi z nosa leciała, zwymiotowałam wieczorem gdy złapał mnie kaszel.. normalnie dramat. gorączkę zbijałam kilka godzin zimnym okładem i się udało. jak już gorączki nie mam to z górki. Biorę te tabletki prenalen gardło wraz z syropem i mam nadzieje, że kiedyś zadziałają
mam nadzieję, że maleństwu nic nie będzie... po wczorajszej tragedii Madzi boję się o swoją fasolkę, też dawno do niej nie zaglądałam.
-
Witam:)
Madziutek powodzenia na wizycie:)
Magda życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)
Ja na razie odpukać nie choruję co dziwne bo zawsze miałam skłonności do przeziębiania sięW górach mnie coś brało ale wypiłam troszkę grzańca i rano wstałam jak nowonarodzona:)
Dzisiaj tradycyjnie jadę na wesele a jutro jedziemy na festyn:) Może uda się troszkę potańczyć??
Miłego dnia dziewczynki i spokojnego weekendu:)magda91, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
udanego weekendu - ja po prawie dwóch tygodniach w domu może wreszcie dziś pojadę na spacer z mężem albo na lody albo na pyszna kawę z Coffe Haven której w końcu ie wypilam wczoraj.
Madziutek powodzenie na wizycie. Magda a nie myślałaś żeby isc do lekarza? Tzn do internisty? Ja zwykle unikałam lekarzy jak ognia ale w obecnym stanie jestem zdania że warto spróbować sprawdzić co i jak.
Kass jak włosy o poranku?magda91, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasss wrote:Hej mamuśki muszę się wam pochwalić ze wczoraj pierwszy raz od 6 tc nie wymiotowalam ani razu
madziulek trzymamy kciuki
A włosy dla mnie są ok i tak teraz robię kucyk ale mezus nie jest zadowolony mowi ze chce tamta Zone z długimi włosami
Jak możesz zrobić kucyka to jest dobrzechoć moj mąż też woli dlugie włosy - teraz spełniam jego oczekiwania ponad normę bo z racji zakazu na pasemka dawno nie byłam fryzjera:) ale z tego samego powodu codziennie spinam tez włosy
A z wymiotami to super! Tak trzymaj
Kurcze chyba musze isc na zakupy - większość normalnych spodni mnie ciśnie i nie mam co spakować na wyjazd do rodziców. Zamówiłam 2 pary legginsow na Allegro jak bylam uziemiona - moze dziś przyjdą. -
nick nieaktualny
-
U mnie też już fryzjer sie prosi ale mój M zapowiedział,ze jak zetne więcej niż 1cm to sie poskarży Bobasowi,ze Mamusia w ciąży niegrzeczna była
Na szczęście ja od zawsze chciałam mieć długie włosy więc nie w głowie mi ścinanie na krótsze-same końcóweczki. Gorzej z odrostami bo rozjaśniam pasemkami na blond. Zaczekam do następnej wizyty i zapytam lekarza czy mogęDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiunia86 wrote:Gorzej z odrostami bo rozjaśniam pasemkami na blond. Zaczekam do następnej wizyty i zapytam lekarza czy mogę
Mi lekarz powiedział ze od 16 tygodnia nawet rozjasniacz jest bezpieczny. Zgadnijcie co planuje za 3 tygodnie o tej porze?
Z dobrych wiadomości: śledzę wątek grudniowek i ten maluch urodzony w 25 tygodniu chyba niezle sobie radziNiunia86, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:Mi lekarz powiedział ze od 16 tygodnia nawet rozjasniacz jest bezpieczny. Zgadnijcie co planuje za 3 tygodnie o tej porze?
Z dobrych wiadomości: śledzę wątek grudniowek i ten maluch urodzony w 25 tygodniu chyba niezle sobie radziNiunia86 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Madzia tak bardzo mi przykro z powodu Twojej straty...tak wiele kobiet to dotyka..to niesprawiedliwe...trzymaj się dzielnie..mam nadzieję, że masz ogromne oparcie w mężu...
ja jestem na l4 od początku a nawet wcześniej..i zostanę na nim do końca..
co do włosów to ja miałam też przez pewien czas modne odrosty ale już mi zeszła farba i teraz pójdę tylko podciąć..
miłej soboty dziewczynyStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dzień dobry dziewczynki
Witam się z Wami w dobrym humorze, dzisiaj 14 tydzień się zaczął czyli czwarty miesiąc rozpoczynam i wkraczam w II trymestr
Też poszłam do fryzjera aby podciąć końcówki, a w końcu wyszło na to, że kazałam ciąć ponad 10cm hm... cóż teraz mam krótkie włosy takie równej długości za ucho i mąż też mówi że woli dłuższe... więc zaczynam zapuszczać
Madzia trzymaj się kobieto w tych trudnych chwilach, wszystkiego dobrego Ci życzę...Dorka1979, kasss, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmily83 wrote:Dzień dobry dziewczynki
Witam się z Wami w dobrym humorze, dzisiaj 14 tydzień się zaczął czyli czwarty miesiąc rozpoczynam i wkraczam w II trymestr
Też poszłam do fryzjera aby podciąć końcówki, a w końcu wyszło na to, że kazałam ciąć ponad 10cm hm... cóż teraz mam krótkie włosy takie równej długości za ucho i mąż też mówi że woli dłuższe... więc zaczynam zapuszczać
Madzia trzymaj się kobieto w tych trudnych chwilach, wszystkiego dobrego Ci życzę...Emily83 lubi tę wiadomość
-
na 90% SYNEK NIKODEM
;* taki byl slodki dzis. . machal raczkami nozkami... smialismy sie z lekarzem bo co chcial zmierzyc to malenstwo mu sie przekrecalo.
a siusiaka zobaczyl od razu i pozniej z roznych 7jec bylo widac ze cos tam miedzy nozkami jest ;* boze jak on sie urodzi to go chyb/ zapucze bo nie odkleje sie od niego taki jest kochany ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 14:26
Niunia86, kasss, MamaAdasia, Dorka1979, konwalianka, Emily83, bella82, gabi30 lubią tę wiadomość