Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rubi wrote:w szpitalu leżałam z dziewczyną, która przytyła w ciąży 5kg, a dziecko urodziło się coś ok. 3100 już nie pamiętam dokładnie...i byłam w szoku...mówiła, że normalnie jadła itd. a jej dziecko urodziło się zdrowe....ale aż niewiarygodne....3100 dziecko+wody+łożysko czyli chyba jeszcze schudła w tej ciąży...
-
Anastacia33 ja też nie pomoge niestety
czekaja jeszcze jak tyle czasu to dla mnie wiecznośc
Witaj Ewa
dziewczyny uryczałam się jak głupia czytając bloga dziewczyny która opisuje małego Marcelka a jak juz zobaczyłam ten filmik to w ogóle dobrze że nie ma męża wrzuce wam linka jak by ktoś chciał poczytac
http://tomibeti.blogspot.com/2014/10/okruszek.htmlczekaja, Emily83 lubią tę wiadomość
[/url]
-
czekaja wrote:Anastacja nie pomoge nie znam sie:)
scarlet super gratuluje:)
ja mam hemoglobine 11.6 i biore tardyferon na anemie ale to dlatego ze pred ciaza tez sie na nia leczylam i moje zelazo wynosilo 23 przy dolnej granicy 70 bodajze.
dziewczyny ktore juz czuja ruchy. czy czujecie maluchy caly czas?? bo ja czuje tylko wieczorem jak sie poloze to wtedy ktos tam harcuje ale tak w ciagu dnia nic czy jak stoje czy leze.czasem mi spokoju nie daje i kopie dlugo po różnych stronach,w różnych miejscach a jak ma czkawkę to regularnie w jednym miejscu.
madziutek 23, czekaja, slodka100 lubią tę wiadomość
-
scarlett to super ze tyle dobrych wiadomosci...
czekaja ja sie zastanawiam czy moje dziecko wogole spi...bo wlasciwie caly czas go czuje ze tam jest...
czasem da 1 porzadnego kopniaka i tylko sie wierci a czasem jak mi zaserwuje serie to caly brzuch drzy...
i czuje nawet jak chodze, siedze czy stoje i cos robie...
mam nadzieje ze choc w nocy spi bo czesto sie budze i rzadko go czuje...Sarah88 lubi tę wiadomość
-
ale nie lubie uczucia jak sie ulozy zaraz przy sciance brzucha i czuje e z jednej strony mam miekki brzuch a z drugiej taka kule twadda
bo sie boje ze to jakies twardnienie brzucha...
)
i to jest takie uczucie dyskomfortu ktore z jednej strony jest przyjemne ale z drugiej takie dziwne troche)
Sarah88 lubi tę wiadomość
-
Anastacia33 wrote:Kass cos czuje ze jedyne co mi pozostamie to wypytac w zus ale tam to niechętnie udzielaja info
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 17:17
[/url]
-
nick nieaktualny
-
kasss wrote:Moze Scarlet pomoże ona bardziej orientuje się w tych sprawach a masz umowe do dnia porodu?
-
nick nieaktualny