Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justyska ale super zdjecie
)
justi super brzuszek
a co do wyprawki to pewnie doswiadczone mamy nam cos podesla??
choc wiekszosc rzeczy juz mam obiecane ze dostane badz mi rodzinka kupi to dobrze miec taka liste niezbednikow ;PJustyska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej. dzis dostalam pierwsza @ po zabiegu. jeszcze troche i znowu zaczne starania. moze bede mama w marcu 2016? kto wie chcialabym
madziutek 23, gosiaczek31, noa8, kasss, justwol, kaczamila, slodka100, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdalena1991 wrote:oj chcialabym ale musze odczekac, jedni mowia 3 cykle, inni 6, zobaczymy jak bedzie tak bedzie
ja po 1wszym zabiegu odczekalam 3 cykle i siup.... a po 2gim zabiegu mialam raz tylko okres, kochalam sie z mezem dwa razy w czerwcu i juz jestem w 21 tygodniu
magdalena z calego serca Ci zycze aby Twoje marzenie rowniez sie szybko spelnilo i mocno trzymam kciuki)
-
Justyska89 wrote:Anastacia zrobiłam zdjęcie telefonem i przełożyłam na kompa i wygrałam na strone www.tinypic.pl
-
nick nieaktualny
-
madziutek 23 wrote:ja po 1wszym zabiegu odczekalam 3 cykle i siup.... a po 2gim zabiegu mialam raz tylko okres, kochalam sie z mezem dwa razy w czerwcu i juz jestem w 21 tygodniu
magdalena z calego serca Ci zycze aby Twoje marzenie rowniez sie szybko spelnilo i mocno trzymam kciuki)
dziekuje trzymaj trzymaj. niestety moj M bd dopiero na swieto zmarlych wiec juz nie zdazymy, ale nie chce sie spieszycmadziutek 23 lubi tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
madziutek 23 wrote:i trzeba wybrac rozmiar website lub ten troche wiekszy massageboard i wkleic ten drugi link z [IMG][/img]
dziewczyny tak jak pisalam powyzej. jest tam opcja wybierz rozmiar i trzeba tam odpowiedni wybrac (ten co napisalam)
ja nic nie zmniejszam wczesniej tylko z telefonu od razu wklejam na tinypic, wybieram rozmiar, przesylam i potem tylko link wklejam do posta i wsio. -
nick nieaktualny