Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczynki śliczne brzuszki
Justyska śliczna ta twoja Hanusia
konwaljanka trzymaj się wszystko będzie dobrze i urodzisz zdrowego ślicznego synka
noa ja tez należę do tych z dużym brzuszkiem
A co do rzeczy dla maleństwa to mam kupione tylko łóżeczko i kocyki z ubrankami jeszcze śię wstrzymuje do 6 listopada do usg połówkowego wtedy poznam płeć i będę konkretnie kupywać wszystko dla maleństwaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 16:03
konwalianka, Justyska89, noa8 lubią tę wiadomość
-
Brzuchy śliczne.
W wolnej chwili jeszcze to dopracuję. Z góry uprzedzam że strona jest w REMONCIE.
Stronkę jeszcze dopieścimy. Autorów bloga dopiszę w wolnej chwili tak, by każda z Was mogła mieć swój wkład. Stronka ma być Nasza i dla Nas. Dlatego prosiłabym adresy mail. Inaczej niestety dopisać nie mogę.
Oczywiście uwagi mile widziane.
http://marcowemamusie2015.blogspot.com/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 16:18
gosiaczek31, SunSun, Anastacia33, kasss, Rubi, MartaM, kaczamila, bella82, konwalianka, jasmin, slodka100, Emily83, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziutek 23 wrote:noa ja mam znajoma mamy w aptece i zastanawialam sie wlasnie nad tym prenatal+DHA i Femibion 2 i mowila ze zdecydowanie bardziej poleca Femibion2 bo one sa wyposzczegolnione na dany okres ciazy... ten np jest od 13 tc i dlatego witaminy i skladniki w nim zawarte sa lepiej dobrane do danego etapu i potrzeb matki i dziecka. a tez ma DHA .
ja kupilam ten Femibion wlasnie za 54zl 30kapsulek +30tabletek i biore co 2 dni wiec bede miala na 2 miesiace...ale w tanich aptekach napewno bedzie troche tanszy b9 ja kupowalam w drozszej aptece akurat... a ten Prenatal byl za ok 45 zl wiec to tylko 10zl roznicy a sklad podobno nie do porownania...
, chociaż zauwazyłam że jak przestałam brac kilka dni temu tabletki ktore zawieraly magnez i żelazo nie mam zawrotów głowy! gdy sie skonczyly kupilam prenatal dha i teraz nie boje sie ze gdzies zemdleje. a femibion 2 to zawiera, wiec jeszcze sie zastanowie czy kupic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyska my lekarzami nie jestesmy najwazniejsze wierzyc swojemu gin. Jesli powiedzial ze 100 % to pewnie ma racje:-) zreszta cieszysz sie ze corcia i niech tak zostanie:-)
Konwaljanka dbaj o siebie i wszystko bedzie dobrze. Ja ostatnio jak chcialam wyprobowac detektor ktory kupilam tez nie moglam zlapac zupelnie tetna dzidziusia. Tylko jakies szumy cos w rodzaju jakby przeplywow moze trafilam na pepowine czy cus:-) ruchy ostatnio tez slabo. Moze tak nam sie dzieciaki poukladaly.
Kasha strona super:-) ja mialam kiedys liste potrzebnych rzeczy dla dziecka i mamy. Przydala mi sie le musze poszukac:-) moze juz usunelam z kompa. Jakbym nie przywidziala ze sie przyda:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 16:36
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasha WOW, super strona
Ja biorę Femibion natal 2 plus. Pierwsze opakowanie kupiłam za 45 zł, teraz zamawiam w aptece internetowej za 31 zł, a dziś jak byłam w aptece po glukozę na jutrzejsze badanie to widziałam je za 74,90 zł !!!!!!!!!!! Trzy razy sprawdzałam czy dobrze widzę -
Anastacia33 wrote:Dziewczyny nosicie juz spodnie lub leginsy ciążowe. ...?
Spodnie od 12 tc, bo wszystkie jeansy, które miałam mnie uciskały w brzuch. A leginsy mam i ciążowe i zwykłe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 17:29
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Ale sie wkurzyłam moja siostra wszystkim rozgaduje że bedziemy miec dziewczynke a najlepsze jest to że tylko ja i mąż o tym wiemy a ona nie ma zielonego pojęcia no chyba że usłyszała jak rozmawiamy ale to jej nie daje prawa do rozpowiadania nawet nie mamy pewności ale jestem zła!!
MartaM to ty musiałaś ja kupić u nas nie trzeba maja w ośrodu
[/url]
-
Powiem tylko czekam na męża rano mi jedna podniosła cisnienie teraz druga co ja juz mam z tymi siostrami już wiem czemu mąż liczył na synka jeszcze tej kolezance powiedziała co tez jest na tym etapie ciazy co ja i sie dziwi jak to mozliwe ze ja wiem a ona nie skoro ona 2tyg wczesniej ma termin
[/url]
-
nick nieaktualnyAnastacia ja noszę tylko spodnie ciążowe od mniej więcej 12/13 tygodnia. Moje normalne spodnie są zwykle średnio wysokie (nie znoszę biodrówek) i bardzo szybko zaczęły mnie cisnąć. Dziś pewnie już bym ich nie ubrała. Legginsy noszę i zwykle i ciążowe choć ciążowe są chyba wygodniejsze.
Kass wiesz jak to mówią. .. z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciachja wolę nawet nie myśleć ike siostra męża mówi o nas rodzinie - wole się nie denerwować. Ale gdyby powiedzieli komuś po ciąży przed 12 tygodniem mimo iż wyraźnie im tego zabroniliśmy a ja bym się o tym dowiedziała to nie miałabym żądnych skrupułów - zrobiłabym awanturę! Ale relacje moje i siostry mojego męża to w ogóle trudna historia i dlatego też liczenie na wyprawkę od nich jest mi nie na rękę.
-
nick nieaktualny