Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Znacie jakis sklep internetowy z tanimi spodniami dresowymi dla ciężarówek?
Ja kupiłam moje jedyne spodnie ciążowe w h&mzapisałam się do newslettera i miałam 25% taniej
spodnie dresowe widziałam chyba na allegro ale ja nadal chodzę w normalnych dresach a najwygodniej i tak mi w legginsach
Mój cel odzieżowy na ciążę to wydać jak najmniej a wyglądać jak człowieka pktem zacznę walkę o powrót do starej garderoby
kolejnych maluchów na razie nie planuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:09
-
nick nieaktualnyKasss nie denerwuj się zawsze tak jest jak się chce coś ukryć. Ja z tego szczęścia sama już rozgadalam wszystkim a dzisiaj doszło do mnie co to będzie jak Hani coś urośnie do połowkowego heh.
Ja tak miałam z ciąża o tym ze jestem w ciąży to inf. Rozeszła się w tempie światła trochę zła byłam ale co zrobisz. -
madziutek 23 wrote:noa ja mam znajoma mamy w aptece i zastanawialam sie wlasnie nad tym prenatal+DHA i Femibion 2 i mowila ze zdecydowanie bardziej poleca Femibion2 bo one sa wyposzczegolnione na dany okres ciazy... ten np jest od 13 tc i dlatego witaminy i skladniki w nim zawarte sa lepiej dobrane do danego etapu i potrzeb matki i dziecka. a tez ma DHA .
ja kupilam ten Femibion wlasnie za 54zl 30kapsulek +30tabletek i biore co 2 dni wiec bede miala na 2 miesiace...ale w tanich aptekach napewno bedzie troche tanszy b9 ja kupowalam w drozszej aptece akurat... a ten Prenatal byl za ok 45 zl wiec to tylko 10zl roznicy a sklad podobno nie do porownania...
w takim razie wezme ten Femibion tylko jeszcze poczytam o nim troszke, nie mam sie kogo doradzic co do witaminek... tak więc napewno wezme Twoje rady pod uwage , dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:13
madziutek 23 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Anastacia śliczny brzuszek mam chyba podobny. Wiecie mi lekarz kaze brac tylko kwas foliowy żadnych witamin bo rzekomo po nich sie duże dzieci rodzą. Z corka nie brałam witamin dzidzia byla zdrowa i wazyla 2700 teraz sie zastanawiam czy brać witaminy...
Co do ubrań tez kupiłam sobie spodnie dresowe i legi sy ale nie ciążowe bo w nich sie jeszcze topieAnastacia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynoa ja biorę witaminy od 20 tyg i zamierzam brać do samego końca bo tak mi radził mój ginekolog na wizycie
a w kfestji ubrań to j a nie nosze ciążowych tylko zwyczajne ubrania które sobie tak dobieram żeby było mi wygodnie no i żebym jakoś wyglądałaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:27
noa8 lubi tę wiadomość
-
Kasha stronka reweacja!
a ja juz po przemilym spotkaniu z Emcamam juz 'forumowe" getry i sa naprawde fajne
Emca jesli Cie zagadalam to przepraszam
Kasss wiem co czujesz, nie rozumiem dlaczego ludzie maja potrzebe mowienia innym o naszych sprawachu mnie na szczescie rodzinka spisala sie na medal i nikomu nic nie mowili
kasss, noa8, SunSun, Emca lubią tę wiadomość
-
Ewka ja tez zamierzam brac od 20tyg ...
Widzicie Tobie lekarz mowi co innego o witaminach a Anet jeszcze co innego... wiec najlepiej samemu zadecydowac.
Scarlett ja marze o jeszcze jednym maluchu.. ale nie wiem w jakim odstępie czasowym po porodzie na pewno nie pozniej niz 2 lataale jak sie uda to zobaczymy ...
Kożuchowska urodziła synka!20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualnyDokładnie - przyjdzie Ci na pocztę. Bella to dzięki Tobie wypatrzyłam ten rabat do h&m - dzięki
Cały czas myślę o legginsach w pepitke. Narobilyście mi ochoty - ale jak przyjdę w nich do pracy to mój szef padnie
Wydrukuj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:36
bella82 lubi tę wiadomość