Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastacia najtaniej femibion można kupić w aptekach internetowych melissa i gemini.
Kass mi gin powiedział, że mam przyjść ze swoją glukozą, koleżanka nie miała, to dali jej, a później odkupiła w aptece przy szpitalu.
Scarlett my kupując 'konkretniejsze' rzeczy dla dziecka będziemy wybierać neutralne, bo chcielibyśmy drugie dziecko w perspektywie kilku lat. Oczywiście nie wiadomo co przyszłość przyniesie, wszystko może się zmienić no i nasza mała nie będzie miała wszystkiego w beżach i szarościachSukienki i jakiegoś różowego misia też dostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:08
SunSun lubi tę wiadomość
-
Ja podobnie jak Sarah nie wyobrażam sobie , żeby moje dziecko było jedynakiem/jedynaczką i jesli będzie trzeba będę sie starać z całych sił o rodzeństwo. Żadna przyjaciołka nie zastąpi Ci brata czy siostry ... ja mam siostre i brata i jakoś tak mi bezpieczniej w życiu..
pozatym wspomnienia z dzieciństwa i wspólnych zabaw są nie zastapione ...chce zeby moje dziecko też miało tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:54
Sarah88 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualnySarah dla mnie to druga ciaza i odrazu z mezem wiedzielismy ze Ola nie bedzie jedynaczka i ze za jakis czas bedziemy sie znow starac, stad np wiele moich zakupow bylo neutralnych wozek, posciel, kocyki mebelki zeby ewentualnie przydalo sie w przyszlosci. Ciuszki oczywiscie w wiekszosci typowo dziewczece mam ale tego nie da sie uniknac. Jak bedzie synek to kupie inne ale najwieksze wydatki mi odejda teraz. A gdybym miala wszystko w rozu to byloby hmm niebardzo:-) przy pierwszym dziecku chyba lepiej kupowac w neutralnych kolorach jesli mysli sie o wiekszej rodzince. Chyba ze kogos stac zeby dla kazdego dzieciaczka kupowac wszystko nowe:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:55
-
Ja po porodzie i pierwszym miesiacu pologu powiedzialam do meza " nigdy wiecej dzieci! Jezeli kiedykolwiek wpadne znowu na taki ponysl to wybij mi to szybko z glowy!"
Ale jak zobaczylam jak sybek cieszy sie na dzieci to szybko zmienilam zdanie i szybko zaszlam w druga ciaze. Bede miala niecale 2 lata roznicy miedzy dziecmi. Nie wiem jak dam rade ale za rok, dwa beda sie razem super bawicMamaAdasia lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
czesc mamuski, musze sie Wam pochwalic, ze moja Kruszynka w koncu postanowila mnie pokopac :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wczoraj wieczorem jak juz lezalam w lozeczku Maly zaserwowal serie kopniaczkow, dosc delikatnych ale teraz wiem, ze to bylo TO
to bylo niesamowite
madziutek 23, gosiaczek31, Scarlett2014, SunSun, Sarah88, kasss, sylwia85, Niunia86, MamaAdasia, Justyska89, slodka100, Emca, Emily83, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
witam się z Wami z nad kubka parującej, pysznej kawy Inki
Co do drugiego dziecka to ja absolutnie nie zarzekam się, że nigdy się na nie zdecyduje. Nie myślę o tym w tym momencie więc nie skupiam się na tym, że rzeczy które kupie były uniwersalne. Pewnie jeśli zdecydujemy się na drugie dziecko to nie za szybko więc do tego czasu większość rzeczy i tak rozdamy albo sprzedamy. Z tego też powodu myślę, żeby niektóre rzeczy spróbować znaleźć używane np. bujaczek.
Inna sprawa, że ja w ogóle nie wierzę w podział kolorów w zależności od płci. Taki niebieski moim zdaniem jest absolutnie cudownym kolorem i dla chłopca i dla dziewczynki. Właściwie tylko różowy kojarzy mi się jednoznacznie z dziewczynką ale mam też kolegę, który wygląda absolutnie bosko w różowych koszulach
A tak poza tym to miłego dnia dla Was wszystkich i jak zawsze pomyślnych wizyt -
Piszecie o rodzeństwie do swoich pociech. Ja przyznam sie ze dlugo zelekalam z tą decyzją. Gdy córcia miala 5 lat postanowiliśmy sie starać. Niestety po 3 latach udalo mi sie zajść ale nie nacieszylam sie dlugo druga coreczką. Jula przestala oddychać w 14 tc. Nie pogodzilam sie ze stratą ale cieszę sie ze udalo mi sie ponownie tak szybko zajść i ze wszystko jest w porządku.sporo rzeczy mam po córce starszej. Gdyby nie kradli nam lozeczkapodczas przeprowadzki tez nie musialabym kupować. Są to spore oszczędności bo jedyne co mudsze kupic to pieluchy kosmetyki i łóżeczko. Wiec trzymajcie wszystko bo na pewno się kiedys przyda
-
tak się zastanawiam bo mi się palmers i ziaja kończy,czy można się smarować zwyklym balsamem np.nivea q10(bo akurat taki mam) czy trzeba typowo dla kobiet w ciąży?? chodzi o brzuch i biust.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 09:55