Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak
jak mój biust sie w nią nie zmiesci to się załamie
w założeniu ma być na jakieś wazniejsze spotkania, wyjacia typu kolacja firmowa. Do kryjących rajstop i wysokich kozaków powinno być ok. No i potrzebowałam czegoś takiego - w ciąży wyglądam jakoś inaczej niż zwykle i bramuje mi sukienek
-
Co do witamin to przerzucam się na femibion. Sporo osób sobie chwali.
Co do spodni ciążowych to noszę praktycznie od 3 miesiąca. Brzuszek szybko się pokazał.
Kass brak mi słow. Szczerze ja bym po niej pojechała - jak to się mówi - jak po szmacie kolokwialnie pisząc.
Co do ciuszków, muszę poszukać jakiś bluzek i przede wszystkim kurtki. Mam fajny płaszcz welurowy, ale niedługo będzie za wąski.
Co do stronki. Zdolniacha nie jestem. To po prostu zwykłe szablony. Każda z Was dałaby sobie radę. -
Scarlett2014 wrote:Tak
jak mój biust sie w nią nie zmiesci to się załamie
w założeniu ma być na jakieś wazniejsze spotkania, wyjacia typu kolacja firmowa. Do kryjących rajstop i wysokich kozaków powinno być ok. No i potrzebowałam czegoś takiego - w ciąży wyglądam jakoś inaczej niż zwykle i bramuje mi sukienek
ja tez sie na nia czaje, wiec daj znac jak dostaniesz -
Dziewczyny!
Dzis dzien pamieci dziecka utraconego. Dzisiaj wszystkie moje modlitwy ida za Wasze Aniolki!bella82, kasss, Scarlett2014, SunSun, anet525, madziutek 23, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
scarlet a ktora sukienke zamówiłas mi bardziej podobała sie ta bez rekawow ?
ja tez mam problem z kurtka chodze w rozpietej ale musze cos kupić
ja mysle o drugim maluszku ale raczej nie prędko chciała bym najpierw zebysmy skonczyli budowe i przeprowadzili sie z drugiej strony nie chce dużej różnicy miedzy dziecmi[/url]
-
nick nieaktualnybella82 wrote:ja tez sie na nia czaje, wiec daj znac jak dostaniesz
Właśnie mój mąż wyśmiał tą sukienkęhmmmm mężczyźni.....zasugerował że jest z lat 70tych
My na razie nie planujemy kolejnych dzieci. Być może to nam się jeszcze zmieni ale jeśli tak to raczej nie w bliskiej przyszłości. Tzn. na pewno chciałabym wrócić do pracy po macierzyńskim a nie od razuzachodzić w kolkolejną ciążę. Ale co będzie czas pokaże...kiedyś śmiałam się że 2/3 dziecko chciałabym mieć koło 40stki -
a co do drugiej ciąży to my juz zaplanowaliśmy ze za 2-3 lata powtórka
bo ja jestem jedynaczka i wiem jak to jest niefajnie...a mąż sobie nie wyobraża jednego dziecka i na tym koniec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 19:16
-
nick nieaktualnyKass ja wziełam tą z rękawkami 3/4 bo bałam się że ta bez ramion będzie mnie za bardzo opinać w biuście... dla mnie to spory problem w ciąży tzn. duży biust. Ale nie wiem czy ta nie byłaby dla mnie jeszcze lepsza: http://m.allegro.pl/ciazowa-sukienka-pepitka-kolory-roz-lxl-i4693352525.html
-
nick nieaktualnySarah ja też jestem jedynaczką (choć nie wiedzieć czemu nikt nie chce w to wierzyć) ale wcale z tego powodu nie cierpię. Mam ukochaną przyjaciółke o której zawsze mówię że choć nie wiem jak to jest mieć siostrę to nie wierzę żebym rodzoną siostrę kochała bardziej
wychowywana byłam z innymi dziećmi i tak mi zostało - mam całą masę znajomych, właściwie każdy weekend z nimi spędzamy. I tak naprawdę z nim mamy lepszy kontakt i na nich możemy bardziej liczyć niż np. na siostrę męża. Więc wydaje mi się że dużo zależy od wychowania i charakteru a jedynak nie zawsze musi być nieszczęśliwy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 19:23
-
nick nieaktualnykasss ja ostatnio kupilam taka typu parka z podpinka odpielam podpinke i jest taka na teraz na zime podepne i moze jakos przetrwam zime. a kupilam ja w h&m jeszcze specjalnie w niedzieel jak bylam czekalam 1,5 godziny na moja siostre bo z legitymacja studencka bylo 20% taniej
-
Scarlett2014 wrote:Sarah ja też jestem jedynaczką (choć nie wiedzieć czemu nikt nie chce w to wierzyć) ale wcale z tego powodu nie cierpię. Mam ukochaną przyjaciółke o której zawsze mówię że choć nie wiem jak to jest mieć siostrę to nie wierzę żebym rodzoną siostrę kochała bardziej
wychowywana byłam z innymi dziećmi i tak mi zostało - mam całą masę znajomych, właściwie każdy weekend z nimi spędzamy. I tak naprawdę z nim mamy lepszy kontakt i na nich możemy bardziej liczyć niż np. na siostrę męża. Więc wydaje mi się że dużo zależy od wychowania i charakteru a jedynak nie zawsze musi być nieszczęśliwy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje piersi odstają dużo bardziej niż brzuch. Przed ciążą jak schudłam 2 kg poniżej mojej normlanej wagi to wyglądałam wulgarnie... teraz mam wrażenie że wyglądam tak jak ubiorę coś za bardzo obcislego. Zresztą nigdy nie eksponowałam biustu choć to ponoć jeden z moich większych atutów. Stawiam na nogi
Sarah każdy ma własne zdanie na ten temat i pewnie sporo argumentów za swoją opinią. To normalnezresztą nie wykluczam że my kiedyś też będziemy chcieli mieć kolejne dziecko. Po prostu nie mamy ciśnienia że musimy je miec koniecznie i póki co nie planujemy go więc kupując rzeczy dla siebie czy małego nie myślę o tym że fajnie byłoby je wykorzystać też przy drugim maluchu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 19:45