X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    no właśnie już widzę :P ale wydrukować czy tylko zapamiętać ten numer??

wydrukowac :-)

Scarlett ciesze sie, ze sie przydal ;-)

a legginsy w pepitke sa boskie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co kupiłam sukienke w pepitke :)

• Rubi Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już mam jadę po kurtke :P

bella82 lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Póki co kupiłam sukienke w pepitke :)

ta z allegro? co ostatnio wrzucilas na forum?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak :) jak mój biust sie w nią nie zmiesci to się załamie :) w założeniu ma być na jakieś wazniejsze spotkania, wyjacia typu kolacja firmowa. Do kryjących rajstop i wysokich kozaków powinno być ok. No i potrzebowałam czegoś takiego - w ciąży wyglądam jakoś inaczej niż zwykle i bramuje mi sukienek :)

• Kasha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do witamin to przerzucam się na femibion. Sporo osób sobie chwali.
    Co do spodni ciążowych to noszę praktycznie od 3 miesiąca. Brzuszek szybko się pokazał.
    Kass brak mi słow. Szczerze ja bym po niej pojechała - jak to się mówi - jak po szmacie kolokwialnie pisząc.
    Co do ciuszków, muszę poszukać jakiś bluzek i przede wszystkim kurtki. Mam fajny płaszcz welurowy, ale niedługo będzie za wąski.
    Co do stronki. Zdolniacha nie jestem. To po prostu zwykłe szablony. Każda z Was dałaby sobie radę.

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Tak :) jak mój biust sie w nią nie zmiesci to się załamie :) w założeniu ma być na jakieś wazniejsze spotkania, wyjacia typu kolacja firmowa. Do kryjących rajstop i wysokich kozaków powinno być ok. No i potrzebowałam czegoś takiego - w ciąży wyglądam jakoś inaczej niż zwykle i bramuje mi sukienek :)

ja tez sie na nia czaje, wiec daj znac jak dostaniesz :-)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasha super strona!

Scarlet, to moja druga ciąża, kupując wózek, wybierałam neutralny z myślą o drugim dziecku np. dziewczynce.. resztę rzeczy też raczej neutralną :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!
    Dzis dzien pamieci dziecka utraconego. Dzisiaj wszystkie moje modlitwy ida za Wasze Aniolki!

bella82, kasss, Scarlett2014, SunSun, anet525, madziutek 23, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • kasss Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarlet a ktora sukienke zamówiłas mi bardziej podobała sie ta bez rekawow ?
    ja tez mam problem z kurtka chodze w rozpietej ale musze cos kupić
    ja mysle o drugim maluszku ale raczej nie prędko chciała bym najpierw zebysmy skonczyli budowe i przeprowadzili sie z drugiej strony nie chce dużej różnicy miedzy dziecmi

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    ja tez sie na nia czaje, wiec daj znac jak dostaniesz :-)

Właśnie mój mąż wyśmiał tą sukienkę :/ hmmmm mężczyźni.....zasugerował że jest z lat 70tych :)

My na razie nie planujemy kolejnych dzieci. Być może to nam się jeszcze zmieni ale jeśli tak to raczej nie w bliskiej przyszłości. Tzn. na pewno chciałabym wrócić do pracy po macierzyńskim a nie od razuzachodzić w kolkolejną ciążę. Ale co będzie czas pokaże...kiedyś śmiałam się że 2/3 dziecko chciałabym mieć koło 40stki :)

• Sarah88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do drugiej ciąży to my juz zaplanowaliśmy ze za 2-3 lata powtórka :) bo ja jestem jedynaczka i wiem jak to jest niefajnie...a mąż sobie nie wyobraża jednego dziecka i na tym koniec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 19:16

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass ja wziełam tą z rękawkami 3/4 bo bałam się że ta bez ramion będzie mnie za bardzo opinać w biuście... dla mnie to spory problem w ciąży tzn. duży biust. Ale nie wiem czy ta nie byłaby dla mnie jeszcze lepsza: http://m.allegro.pl/ciazowa-sukienka-pepitka-kolory-roz-lxl-i4693352525.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah ja też jestem jedynaczką (choć nie wiedzieć czemu nikt nie chce w to wierzyć) ale wcale z tego powodu nie cierpię. Mam ukochaną przyjaciółke o której zawsze mówię że choć nie wiem jak to jest mieć siostrę to nie wierzę żebym rodzoną siostrę kochała bardziej :) wychowywana byłam z innymi dziećmi i tak mi zostało - mam całą masę znajomych, właściwie każdy weekend z nimi spędzamy. I tak naprawdę z nim mamy lepszy kontakt i na nich możemy bardziej liczyć niż np. na siostrę męża. Więc wydaje mi się że dużo zależy od wychowania i charakteru a jedynak nie zawsze musi być nieszczęśliwy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 19:23

• kasss Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może bedzie dobrze leżeć zobaczysz jak przyjdzie ta co teraz wstawiłaś też fajna taka luzna ja tez mam duze piersi juz nie moge na nie patrzec bardziej odstaja niz brzuch

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss ja ostatnio kupilam taka typu parka z podpinka odpielam podpinke i jest taka na teraz na zime podepne i moze jakos przetrwam zime. a kupilam ja w h&m jeszcze specjalnie w niedzieel jak bylam czekalam 1,5 godziny na moja siostre bo z legitymacja studencka bylo 20% taniej

• Sarah88 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Sarah ja też jestem jedynaczką (choć nie wiedzieć czemu nikt nie chce w to wierzyć) ale wcale z tego powodu nie cierpię. Mam ukochaną przyjaciółke o której zawsze mówię że choć nie wiem jak to jest mieć siostrę to nie wierzę żebym rodzoną siostrę kochała bardziej :) wychowywana byłam z innymi dziećmi i tak mi zostało - mam całą masę znajomych, właściwie każdy weekend z nimi spędzamy. I tak naprawdę z nim mamy lepszy kontakt i na nich możemy bardziej liczyć niż np. na siostrę męża. Więc wydaje mi się że dużo zależy od wychowania i charakteru a jedynak nie zawsze musi być nieszczęśliwy.
    chodzilo mi o cos innego...ale nie chce mi się tego tlumaczyc

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella tak zachwalalas te legginsy ze wlasnie je kupilam zobaczymy jakie beda :):)

bella82, Niunia86 lubią tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje, ze Tobie tez sie spodobaja :-) daj znac jak przyjda :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje piersi odstają dużo bardziej niż brzuch. Przed ciążą jak schudłam 2 kg poniżej mojej normlanej wagi to wyglądałam wulgarnie... teraz mam wrażenie że wyglądam tak jak ubiorę coś za bardzo obcislego. Zresztą nigdy nie eksponowałam biustu choć to ponoć jeden z moich większych atutów. Stawiam na nogi :)

Sarah każdy ma własne zdanie na ten temat i pewnie sporo argumentów za swoją opinią. To normalne :) zresztą nie wykluczam że my kiedyś też będziemy chcieli mieć kolejne dziecko. Po prostu nie mamy ciśnienia że musimy je miec koniecznie i póki co nie planujemy go więc kupując rzeczy dla siebie czy małego nie myślę o tym że fajnie byłoby je wykorzystać też przy drugim maluchu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 19:45

‹‹ 499 500 501 502 503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ