X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14k8rvm.jpg

Justyska89, madziutek 23, kasss, Scarlett2014, konwalianka, noa8, bella82, gosiaczek31, MamaAdasia, Niunia86, SunSun, Emartea, Emca, slodka100, Dorka1979 lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak się udało Anastacia ładny brzuszek

Anastacia33 lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyśka to próbuj ja wstawiam ten 320-240 i zawsze wchodzi
    Magdalena trzymamy kciuki za ciebie Z całych sił i pamietajcie że zawsze jesteście tu mile widziane piszcie co u was i zaglądajcie jak tylko macie ochote

anet525 lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f2stpw.jpg

konwalianka, kasss, bella82, Scarlett2014, gosiaczek31, SunSun, anet525, slodka100 lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć, ja dziś też po wizycie..

ale się strachu najadłam.."szyjka bez rewelacji" - bosko..a później 5 min szukania tętna detektorem i ostatecznie podłączenie do ktg (tak to się nazywa?) nieco zaburzony rytm, ale okazlo się ostatecznie, że mały po prostu leży w poprzek, dlatego gorzej "go złapać" i to też powód dlaczego od jakiegoś czasu nie czuję ruchów..

dostałam dalsze leki.. teraz oprócz luteiny, mam: scorpolamn, no-spa, magnez, Biofer forte, pregna plus.. mam dość

zaraz spróbuję doczytać co tam u Was..

Magdalena trzymam kciuki abyś szybko dołączyła do grona zaciążonych

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• noa8 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :) na początek witam nowa mamę :)

U nas wszystko dobrze ;) jednak nie miałam gorączki jestem zdrowiutka ;-) jak wrócę planuje kupić witaminy , zastanawiam się nad prenatal + dha ;)

Justyska piękna dziewuszka wyglada juz na duże dzieciątko;) a ja tam nie widzę pipki nie wiem chyba się nie znam ;)

Sarah ja z moja Dr liczymy zaczęto tygodnie a nie skończone i wgmnie jestem w 18tyg a nie w 17.

Madziutek Milo ze pamietasz ;*

SunSun lubi tę wiadomość

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i udalo sie, dzieki madziutek za pomoc

madziutek 23 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ślicznej macie brzuszki jednak jest dużą różnica miedzy wszystkimi jedne maja wyraźnie zaokrąglony a drugie lekko ;) ja należeli do tych z duzym brzuchem ;)

Magdalena będzie dobrze trzymaj kciuki ;)

Juz za 5 dni posypia się połówkowe czekam z niecierpliwością na newsy ;D

madziutek 23, Rubi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noa lekarz mi tłumaczył mówi tak: to jest jedna warga sromowa a tu druga itd wiec wierze mu :)

noa8 lubi tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena1991 wrote:
    dziekuje trzymaj trzymaj. niestety moj M bd dopiero na swieto zmarlych wiec juz nie zdazymy, ale nie chce sie spieszyc

Kochana trzymam kciuki bys jeszcze w 2015 zostala mama :-) wszystko bedzie dobrze, zobaczysz :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianko co znaczy "szyjka bez rewelacji" ?

Stresu z szukaniem tętna nie zazdroszczę :/

• kasss Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśki ale macie ładne brzuszki najbardziej podziwiam tych mam które już maja dzieci też bym chciałam miec taki brzusio po porodzie
    MamaAdasia też cos miczy...

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pokahontas tez się nie odzywa

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Konwalianko co znaczy "szyjka bez rewelacji" ?

Stresu z szukaniem tętna nie zazdroszczę :/
    to znaczy, że nie jest "zbyt długa" ale nie podala wartości..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Kasss, dzięki za pamięć, nie mam czasu na Internet, mam c.d. remontu. U nas wszystko ok, czuję już konkretne kopniaki, dzidzia szaleje.

Witam nową mamusię, nie czytałam wszystkiego, ale gratuluję poznania płci i udanych wizyt ;)

Konwalianka, współczuję stresu, najważniejsze że z dzidzią jest ok.

Mnie ostatnio często pobolewa brzuch, pewnie się wszystko strasznie rozciąga.

Też chciałabym poznać płeć, czekam z niecierpliwością do 31.10.

Anastacia, piękny brzusio, mam bardzo podobny.

Miłego dnia !

madziutek 23, kasss, konwalianka, Anastacia33, SunSun, kaczamila, slodka100 lubią tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super brzuszki:-) no i dzieciatko justyska sliczne. Bardzo wyrazny obraz. Faktycznie ladnie sie ulozyla. Ja w sumie tez nie dalabym glowy ze to dziewuszka:-) choc doswiadczony lekarz wie lepiej. W sumie na pewnym etapie dziewczynki maja dosc duza lechtaczke i czasem wydaje sie chlopcem:-) u mnie w poprzedniej ciazy na 100% widac bylo wlasnie na polowkowym szparke:-) wczesniej w 17 tc lekarz sie zastanawial czy to co odstaje miedzy nogami to ptaszek czy wlasnie lechtaczka. Ale wg niego bylo zw male na ptaszka wiec obstawil dziewczyne i sie potwierdzilo. Teraz sama nie wiem w 13 tyg sklanial sie na chlopca. A ze dodatkowego usg nie robilam tylko czekam na polowkowe to zobaczymy czy sie potwierdzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 15:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem sama już dziewczyny ale wydawało się że Lekarz na 100% pewny bo jak mówiłam ze chłopak mojej siostry chciał kupić już ubranie dla chłopca to on powiedział ze musi szukać dla dziewczynki

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    Czesc dziewczyny :) na początek witam nowa mamę :)

U nas wszystko dobrze ;) jednak nie miałam gorączki jestem zdrowiutka ;-) jak wrócę planuje kupić witaminy , zastanawiam się nad prenatal + dha ;)

Justyska piękna dziewuszka wyglada juz na duże dzieciątko;) a ja tam nie widzę pipki nie wiem chyba się nie znam ;)

Sarah ja z moja Dr liczymy zaczęto tygodnie a nie skończone i wgmnie jestem w 18tyg a nie w 17.

Madziutek Milo ze pamietasz ;*

noa ja mam znajoma mamy w aptece i zastanawialam sie wlasnie nad tym prenatal+DHA i Femibion 2 i mowila ze zdecydowanie bardziej poleca Femibion2 bo one sa wyposzczegolnione na dany okres ciazy... ten np jest od 13 tc i dlatego witaminy i skladniki w nim zawarte sa lepiej dobrane do danego etapu i potrzeb matki i dziecka. a tez ma DHA .

ja kupilam ten Femibion wlasnie za 54zl 30kapsulek +30tabletek i biore co 2 dni wiec bede miala na 2 miesiace... ;) ale w tanich aptekach napewno bedzie troche tanszy b9 ja kupowalam w drozszej aptece akurat... a ten Prenatal byl za ok 45 zl wiec to tylko 10zl roznicy a sklad podobno nie do porownania...

noa8 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Niewiem sama już dziewczyny ale wydawało się że Lekarz na 100% pewny bo jak mówiłam ze chłopak mojej siostry chciał kupić już ubranie dla chłopca to on powiedział ze musi szukać dla dziewczynki
    Justyśka jak jest lekarz przekonany to na pewno ma racje gdyby nie miał pewnosci nie mówił by że jest na 100% pewny jak była dzidzia dobrze ułożona to w 17tc juz widać mój nie dał mi 100% pewnosci sam powiedział ze na połówkowym sie przekonamy

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj kasss wiem ale każdy może się pomylić heh najwyżej mojej Hani coś urośnie do połowkowego :)

‹‹ 496 497 498 499 500 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ