Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justyśka to próbuj ja wstawiam ten 320-240 i zawsze wchodzi
Magdalena trzymamy kciuki za ciebie Z całych sił i pamietajcie że zawsze jesteście tu mile widziane piszcie co u was i zaglądajcie jak tylko macie ochoteanet525 lubi tę wiadomość
[/url]
-
cześć, ja dziś też po wizycie..
ale się strachu najadłam.."szyjka bez rewelacji" - bosko..a później 5 min szukania tętna detektorem i ostatecznie podłączenie do ktg (tak to się nazywa?) nieco zaburzony rytm, ale okazlo się ostatecznie, że mały po prostu leży w poprzek, dlatego gorzej "go złapać" i to też powód dlaczego od jakiegoś czasu nie czuję ruchów..
dostałam dalsze leki.. teraz oprócz luteiny, mam: scorpolamn, no-spa, magnez, Biofer forte, pregna plus.. mam dość
zaraz spróbuję doczytać co tam u Was..
Magdalena trzymam kciuki abyś szybko dołączyła do grona zaciążonych -
Czesc dziewczyny
na początek witam nowa mamę
U nas wszystko dobrzejednak nie miałam gorączki jestem zdrowiutka
jak wrócę planuje kupić witaminy , zastanawiam się nad prenatal + dha
Justyska piękna dziewuszka wyglada juz na duże dzieciątko;) a ja tam nie widzę pipki nie wiem chyba się nie znam
Sarah ja z moja Dr liczymy zaczęto tygodnie a nie skończone i wgmnie jestem w 18tyg a nie w 17.
Madziutek Milo ze pamietasz ;*SunSun lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Ślicznej macie brzuszki jednak jest dużą różnica miedzy wszystkimi jedne maja wyraźnie zaokrąglony a drugie lekko
ja należeli do tych z duzym brzuchem
Magdalena będzie dobrze trzymaj kciuki
Juz za 5 dni posypia się połówkowe czekam z niecierpliwością na newsy
madziutek 23, Rubi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Kasss, dzięki za pamięć, nie mam czasu na Internet, mam c.d. remontu. U nas wszystko ok, czuję już konkretne kopniaki, dzidzia szaleje.
Witam nową mamusię, nie czytałam wszystkiego, ale gratuluję poznania płci i udanych wizyt
Konwalianka, współczuję stresu, najważniejsze że z dzidzią jest ok.
Mnie ostatnio często pobolewa brzuch, pewnie się wszystko strasznie rozciąga.
Też chciałabym poznać płeć, czekam z niecierpliwością do 31.10.
Anastacia, piękny brzusio, mam bardzo podobny.
Miłego dnia !madziutek 23, kasss, konwalianka, Anastacia33, SunSun, kaczamila, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper brzuszki:-) no i dzieciatko justyska sliczne. Bardzo wyrazny obraz. Faktycznie ladnie sie ulozyla. Ja w sumie tez nie dalabym glowy ze to dziewuszka:-) choc doswiadczony lekarz wie lepiej. W sumie na pewnym etapie dziewczynki maja dosc duza lechtaczke i czasem wydaje sie chlopcem:-) u mnie w poprzedniej ciazy na 100% widac bylo wlasnie na polowkowym szparke:-) wczesniej w 17 tc lekarz sie zastanawial czy to co odstaje miedzy nogami to ptaszek czy wlasnie lechtaczka. Ale wg niego bylo zw male na ptaszka wiec obstawil dziewczyne i sie potwierdzilo. Teraz sama nie wiem w 13 tyg sklanial sie na chlopca. A ze dodatkowego usg nie robilam tylko czekam na polowkowe to zobaczymy czy sie potwierdzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 15:40
-
nick nieaktualny
-
noa8 wrote:Czesc dziewczyny
na początek witam nowa mamę
U nas wszystko dobrzejednak nie miałam gorączki jestem zdrowiutka
jak wrócę planuje kupić witaminy , zastanawiam się nad prenatal + dha
Justyska piękna dziewuszka wyglada juz na duże dzieciątko;) a ja tam nie widzę pipki nie wiem chyba się nie znam
Sarah ja z moja Dr liczymy zaczęto tygodnie a nie skończone i wgmnie jestem w 18tyg a nie w 17.
Madziutek Milo ze pamietasz ;*
noa ja mam znajoma mamy w aptece i zastanawialam sie wlasnie nad tym prenatal+DHA i Femibion 2 i mowila ze zdecydowanie bardziej poleca Femibion2 bo one sa wyposzczegolnione na dany okres ciazy... ten np jest od 13 tc i dlatego witaminy i skladniki w nim zawarte sa lepiej dobrane do danego etapu i potrzeb matki i dziecka. a tez ma DHA .
ja kupilam ten Femibion wlasnie za 54zl 30kapsulek +30tabletek i biore co 2 dni wiec bede miala na 2 miesiace...ale w tanich aptekach napewno bedzie troche tanszy b9 ja kupowalam w drozszej aptece akurat... a ten Prenatal byl za ok 45 zl wiec to tylko 10zl roznicy a sklad podobno nie do porownania...
noa8 lubi tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:Niewiem sama już dziewczyny ale wydawało się że Lekarz na 100% pewny bo jak mówiłam ze chłopak mojej siostry chciał kupić już ubranie dla chłopca to on powiedział ze musi szukać dla dziewczynki
[/url]
-
nick nieaktualny