Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
W Biedronce są od poniedziałku już bardzo fajne rajstopy i zakolanówki, ciepłe i elastyczne, jakby któraś była zainteresowana za 12.99 zł.
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,3520,name,rajstopy-damskie
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,3519,name,zakolanowki-damskie
Ja kupiłam granatowe rajstopy z takim brokatem
Loszcz,jeśli chodzi o moją aktywność to ja żadnego sportu nie uprawiam, ale mam synka ma 2lata i 4m-ce i cały dzień z nim spędzam ,więc i na spacer i do sklepu z nim, i usypianie itp więc myślę ze dość ;)opróćz tego oczywiście sprzątanie, pranie , gotowanie obiadów i wszystko inne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:17
bella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluje udanych wizyt!! Wspaniałe wieści przynosicie
Słodka absolutnie rozkoszny psiak! Staś oczywiście również
Bella cudowne rzeczy! MamaAdasia trzymasz figurę!
MamaAdasia a te rajstopy nie będą uciskać brzucha? Jak myślisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:24
slodka100, bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
MamaAdasia wrote:Witam , ja już po wizycie ,
Więc tak - mówiłam najpierw położnej a później gin o tych kłuciach w pochwie i bólu podbrzusza , gin od razu zapytała, czy dużo chodze,no to mówię że mam dziecko,więc wiadomo.
Zbadała mi szyjkę, na szczęście szyjka długa, zamknięta, ale mam jakąś wydzielinę, chyba o śluz jej chodziło,że wg niej żółty, dostałam antybiotyk Pimafucin i Nystatynę dopochwowo.
Przez ostatnie 3 tygodnie przytyłam 0.5 kg więc się cieszę, a od początku 3.5 kg.
Tętno dzieciątka 160ud/ minutę, więc też ok.
Mam skierowanie na test obciążenia glukozą, 75, trzeba być na czczo, najpierw pobierają krew, po 1 godzinie 1 wkłucie i po 2 następne, nie mozna nic pić , jeść, i trzeba być cały czas pod gabinetem.
Następna wizyta 18/11,a w piątek połowkowe.
Słodka, piękny Staśpiesek też
a ja poprzednio dostałam opierdziel od pielęgniarek, że nic nie piłam i że zaraz im odlecę...a miałam 7 fiolek krwi zabranych +2 na glukozę dodatkowo...więc według mnie pić możnaoczywiście wodę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:35
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
aha i mnie też kłuje...wczoraj to non stop czy wstawałam z kanapy czy siedziałam to ciągle kłucie, więc wzięłam aż nospę chociaż wielokrotnie już tu powtarzałam, że nienawidzę brać leków, ale lepiej raz wziąć niż potem ma być coś nie tak...
cały czas główkujemy z mężulkiem nad imieniem....i coraz bardziej jesteśmy przekonani, że będzie Franek....trochę mi nie pasuje Franciszek....ale głównie pewnie i tak będzie się mówiło Franek
iiii jeszcze jeden hit...dzidziol jest taki sprytny że szokwczoraj się kąpałam i się ruszał jak szalony
myślę sobie nagram go to pokaże mężowi bo jeszcze nie było mu dane zaobserwować....włączam "nagrywaj" a on ucichł
jakby wiedział......trzymaaaaaaam 5 minut na nagrywaniu i mi się znudziło....odłożyłam tel a on znów zaczął fikać....śmiałam się z łobuza:P
MamaAdasia, bella82, SunSun, kasss, Scarlett2014, czekaja, gosiaczek31, Emca, loszcz, kaczamila, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
MmaAdasia ja mam nawracające infekcje od poczatku ciąży i gin co wizyte mi przepisuje nystatyne pimafucin i ostatnio jeszcze coltimazorum mowil ze w ciazy to czeste a ja przed mialam czesto zapalenie pecherza to mowi zeby sie przyzwyczaic bo raczej mi nie odpusci i malenstwu nie szkodzi nie martw sie;)
slodka moja Julcia w 20t3d miala 360g
Cos Madziutek sie nie odzywa a ona zawsze dodawala zdjecia brzucha a dziś nowy tydz mamy;)
Rubi mi się Franek bardzo podoba franciszek faktycznie malo sie uzywa dzieci podobno tak robia na zlośc;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:41
MamaAdasia, madziutek 23 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
rubi ja jak z igą byłam w ciąży to tak samo nie mogłam jej nagrać dopiero jak już brzuch był mega duży to mi sie udało i powiem ci że teraz np tańczy przed tv biore tel ona tego nie widzi zaczynam nagrywać i nagle przestaje to samo było z gaworzeniem śpiewaniem itd itp
ja od ostatniej wizyty przytyłam 0,8 i Pani doktor stwierdziła że troche mało ale ja do niej że ma z czego pobierać bo do szczupłych nigdy nie należałam a od początku ciąży przytyłam 3,8 kg a przed to szkoda słów no ale na własne życzenie bo popuściłam sobie ze słodyczami chipsami itd itp
a teraz chociaż plus taki że chipsy mi odjęło w tej ciąży za to żelki moge opierdzielić paczkeMamaAdasia, loszcz lubią tę wiadomość
-
mi też sie Franek bardzo podoba ale Franciszek średnio a wiecie może bo słyszałam że miało wejsć coś takiego że np jak chcesz zapisać Franek to będzie Franek a nie franciszek trzeba by może kogoś z urzędu zapytać
-
MamaAdasia wrote:Anastacia a myślisz że to jest groźne dla dzidziusia?
-
Rubi mi imię Franek też się podoba, a w urzędzie to chyba właśnie Franciszek?
Scarlet, przymierzyłam je, wziełam L i zakładam je na brzuch, tak wyżej, nie uciskają mnie bynajmniej na razie, najwyżej bedą na przyszły rok
Kasss, Anastacia ja mam już od dawna nadżerkę i przed ciążą też jakieś infekcje miałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 15:18
-
ZAzdrosze Wam pamieci:) ja jak ktoś się nie odywa to zazwyczaj kogos mi barkuje ale nie pamietam nicka więc nie wiem o kogo pytac:)
dziewczyny czy ktoraś z Was ma łożysko na przedniej scianie?? ja mam i swoją mała bardzo malo czuje i bardzo słabo. niby to przez to a tak bym chciała juz takie mocne kopniaki czuc:(
http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-z-trufla-czekoladowa-i-baileys
dzis dla meza piekę ciasto:)