Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle mi przyszedł dzisiaj kocyk:) słodziutki jest ;)

MamaAdasia, bella82, nick nieaktualny, kasss lubią tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amniopunkcja jest dobra :-) w piątek poznam szczeguły, pleć i zrobią mi usg prenatalne połówkowe

Rubi, MamaAdasia, SunSun, bella82, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sarah88, kasss, Niunia86, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie łożysko jest na tylniej ścianie i wysoko a maluszek kopie cały czas :-) , szczegulnie jak coś zjem :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny:) czyli nie jestem sama z lozyskiem na przedniej scianie:)

Kass super!!!! gratuluje dumy z duzego brzuszka:) ja na swoj jestem zła ze jest taki duzy. wiem wiem grzesze tymi slowami ale nie czuje sie dobrze ze mam juz taki duzy brzuch.

Tylko brac przyklad z Ciebie:)

loszcz, kasss lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co w 9 to będą duże :-)

MamaAdasia, nick nieaktualny, czekaja lubią tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass duży i śliczny brzuszek ;) Na filmiku ślubnym jakoś inaczej wyglądałaś a teraz jakoś inaczej w ciąży się zmieniłaś albo mi się wydaje ;*

MamaAdasia faktycznie mało przytyłaś co to jest 3kg , jednak chyba ja pobiłam rekord , bo od początku ciąży przytyłam 1,5kg..

Słodka miałam wczoraj pytać o Ciebie ale jakoś mi umkneło.Uroczy synek ;)

Mnie osobiście imie Franio się bardzo podoba, zastanawiałam się nad tym imieniem i Jasiem jeszcze, jeśli okazało by się , że będzie synek..;)

Aha jeszcze miałam wspomnieć , że ja mam łożysko na przedniej ścianie jednak ruchy czuje bardzo wyraźnie, co wiecej maluch codziennie mnie kopie aż jestem w szoku , że tym etapie tak mocno.. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 17:31

MamaAdasia, slodka100, kasss lubią tę wiadomość

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • Juusti69 Ekspertka

Wysłany: 28 października 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja dziś odwiedziłam ciuchland i takie oto perełki upolowałam dla malutkiej !
    1hzgqs.jpg
    no i jeszcze dla siebie fajne dwa swetry :D Co tam u Wasss :* Tu na lubelszczyźnie zimnoooo strasznie :( a ja jutro na nogach od 8 do 18 ehhh.

noa8, MamaAdasia, SunSun, bella82, nick nieaktualny, Anastacia33, nick nieaktualny, kasss, Niunia86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

dxomio4p9i0wb2wq.png
    thgf3e3kce137ljc.png

Endometrioza IIIstopień.
    Niedoczynność tarczycy,
    mięśniak.
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    a w ogóle mi przyszedł dzisiaj kocyk:) słodziutki jest ;)

Pokazuj szybko! :)

Joanna0071 dawno się nie odzywałaś. Opowiadaj co u Ciebie :)

Moja Mała jest bardzo pobudzona, zasypiam i budzę się z kopniakami, praktycznie cały dzień ją intensywnie czuję. Teraz już czuję i widzę nie tylko kopniaki, ale też takie przesuwające się wybrzuszenia. Czasami tak fika, że co chwilę muszę siusiu biegać.

MamaAdasia lubi tę wiadomość

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa ja również przytyłam 1,5kg

co do kocyka musicie mi wierzyć na słowo, bo już schowałam wysoko do szafy a jak powiem mężowi żeby mi sięgnął to mnie opierdzieli :P

MamaAdasia lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss, wow, naprawdę duży brzuszek ;)
    Mój jest na tyle mały jeszcze ze nie zauważalny przez osoby nie wiedzące o ciąży.

Ja od początku 3.5 kg , ale wszystko przede mną, właśnie zjadłam snickersa :D

Rubi lubi tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juusti super ciuszki udało ci się kupić u mie na kujawach też zimno jest

co do brzuszka to też mam już bardzo duży tylko z tym że ja właśnie zaczynam 23 tydz

a ja od początku ciąży przytyłam 8 kg masakra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 18:14

• MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi słodkie te ubranka,a szczególnie te body świetne są.

U nas też zimno, dziś mąż samochód skrobał już nie pierwszy raz, a ja przed 10 tez miałam jeszcze mróz na szybach. Czas na zmianę opon chyba ;)

Moje dziecię tez mnie często kopie, ale nie cały czas, ale wybrzuszeń jeszcze nie mam, bardziej kopie od środka, i chyba ma czasem czkawkę, takie szybkie regularne ruchy ;)

Joanna, czekamy na dobre wieści, super że sie odezwałaś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 18:15

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • jostek81 Znajoma

Wysłany: 28 października 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja już po wizycie, która trwała jakieś 10 min. Lekarz stwierdził, że wszystko jest ok i ... będzie druga księżniczka ;). Od początku miałam przeczucia na chłopca, ale bardzo pragnęłam dziewczynki więc wszyscy szczęśliwi a szczególnie starsza siostra :) Jednak czuję lekki niedosyt po tym usg i raczej się zdecydujemy na dodatkowe usg prywatne.

nick nieaktualny, SunSun, Emartea, Anastacia33, kasss, loszcz, bella82, MamaAdasia, nick nieaktualny, slodka100, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam, czytam i nadrabiam i jestem zachwycona. Dobrymi wiadomościami i pięknymi zdjęciami! Gratulacje dla wszystkich ! :)

Ja mam za sobą udany ale męczący dzień więc mam też mocne postanowienie że jutro prosto po pracy idę do łóżka z dobrą książką :) a dziś właśnie padłam przed TV i pewnie szybo nie wstanę :) ale było warto... najpierw świetny dzień w pracy i mnóstwo ciepłych słów a potem popołudnie z moim ulubieńcem czyli z 15sto miesięcznym synkiem mojej przyjaciółki. Jest urwisem ale absolutnie boskim i mam do niego wielką słabość :) A i miałam okazję pojeździć spacerówka firmy Concorde i choć nie mam porównania to jestem zachwycona. ... bardzo lekko się ją prowadzi.

jostek81, bella82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    21an3o1.jpg

A to odebrałam po drodze do domu :) jutro pewnie będzie kocyk a jak Rubi pisze że super to czekam z dużą niecierpliwością :)

Aaaa właśnie dostałam informacje że kocyk już na mnie czeka w Paczkomacie.... ale aż tak kopnięta nie jestem żeby od razu do niego iść :) jutro odbiorę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 19:38

SunSun, kasss, loszcz, bella82, Niunia86, MamaAdasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Dorka a Ty mierzy sobie cukier sama w domu?
    Tak dostałam na własność od mojej ginekolog glukometr i 4 razy dziennie muszę mierzyć. Rano na czczo, potem godzinę po śniadaniu, obiedzie i kolacji

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    Dziewczyny ktore mierza sobie cisnienie, napiszcie jakie macie przewaznie tetno. U mnie straszne szybkie powyzej 100
    Ja mam między 89 a max 100 czasami po wysiłku dochodzi do 110-120 w zależności jaki wysiłek

noa8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm dziewczyny które robiły już glukoze? Czy miałyście jakieś wskazania żeby robić badania juz teraz? Pytam bo mój lekarz z 2 razy powtórzył mi że mam je zrobić po 24 tygodniu a nanlepiej koło 25 tygodnia.

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jostek gratuluje dziewczynki

jostek81 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój lekarz nic nie wspomniał na razie o glukozie...mówił tylko, że na następnej wizycie zrobimy cytologię, co mnie cieszy, bo jeszcze nie robił..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
‹‹ 572 573 574 575 576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ