Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Amniopunkcja jest dobra
w piątek poznam szczeguły, pleć i zrobią mi usg prenatalne połówkowe
Rubi, MamaAdasia, SunSun, bella82, kaczamila, Scarlett2014, Sarah88, kasss, Niunia86, Dorka1979, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
U mnie łożysko jest na tylniej ścianie i wysoko a maluszek kopie cały czas
, szczegulnie jak coś zjem
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny:) czyli nie jestem sama z lozyskiem na przedniej scianie:)
Kass super!!!! gratuluje dumy z duzego brzuszka:) ja na swoj jestem zła ze jest taki duzy. wiem wiem grzesze tymi slowami ale nie czuje sie dobrze ze mam juz taki duzy brzuch.
Tylko brac przyklad z Ciebie:)loszcz, kasss lubią tę wiadomość
-
Kass duży i śliczny brzuszek
Na filmiku ślubnym jakoś inaczej wyglądałaś a teraz jakoś inaczej w ciąży się zmieniłaś albo mi się wydaje ;*
MamaAdasia faktycznie mało przytyłaś co to jest 3kg , jednak chyba ja pobiłam rekord , bo od początku ciąży przytyłam 1,5kg..
Słodka miałam wczoraj pytać o Ciebie ale jakoś mi umkneło.Uroczy synek
Mnie osobiście imie Franio się bardzo podoba, zastanawiałam się nad tym imieniem i Jasiem jeszcze, jeśli okazało by się , że będzie synek..
Aha jeszcze miałam wspomnieć , że ja mam łożysko na przedniej ścianie jednak ruchy czuje bardzo wyraźnie, co wiecej maluch codziennie mnie kopie aż jestem w szoku , że tym etapie tak mocno..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 17:31
MamaAdasia, slodka100, kasss lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Hej dziewczyny, ja dziś odwiedziłam ciuchland i takie oto perełki upolowałam dla malutkiej !
no i jeszcze dla siebie fajne dwa swetryCo tam u Wasss :* Tu na lubelszczyźnie zimnoooo strasznie
a ja jutro na nogach od 8 do 18 ehhh.
noa8, MamaAdasia, SunSun, bella82, kaczamila, Anastacia33, Scarlett2014, kasss, Niunia86, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Rubi wrote:a w ogóle mi przyszedł dzisiaj kocyk:) słodziutki jest
Pokazuj szybko!
Joanna0071 dawno się nie odzywałaś. Opowiadaj co u Ciebie
Moja Mała jest bardzo pobudzona, zasypiam i budzę się z kopniakami, praktycznie cały dzień ją intensywnie czuję. Teraz już czuję i widzę nie tylko kopniaki, ale też takie przesuwające się wybrzuszenia. Czasami tak fika, że co chwilę muszę siusiu biegać.MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
noa ja również przytyłam 1,5kg
co do kocyka musicie mi wierzyć na słowo, bo już schowałam wysoko do szafy a jak powiem mężowi żeby mi sięgnął to mnie opierdzieliMamaAdasia lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Kasss, wow, naprawdę duży brzuszek
Mój jest na tyle mały jeszcze ze nie zauważalny przez osoby nie wiedzące o ciąży.
Ja od początku 3.5 kg , ale wszystko przede mną, właśnie zjadłam snickersaRubi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuusti super ciuszki udało ci się kupić u mie na kujawach też zimno jest
co do brzuszka to też mam już bardzo duży tylko z tym że ja właśnie zaczynam 23 tydz
a ja od początku ciąży przytyłam 8 kg masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 18:14
-
Justi słodkie te ubranka,a szczególnie te body świetne są.
U nas też zimno, dziś mąż samochód skrobał już nie pierwszy raz, a ja przed 10 tez miałam jeszcze mróz na szybach. Czas na zmianę opon chyba
Moje dziecię tez mnie często kopie, ale nie cały czas, ale wybrzuszeń jeszcze nie mam, bardziej kopie od środka, i chyba ma czasem czkawkę, takie szybkie regularne ruchy
Joanna, czekamy na dobre wieści, super że sie odezwałaś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 18:15
-
Hej! Ja już po wizycie, która trwała jakieś 10 min. Lekarz stwierdził, że wszystko jest ok i ... będzie druga księżniczka
. Od początku miałam przeczucia na chłopca, ale bardzo pragnęłam dziewczynki więc wszyscy szczęśliwi a szczególnie starsza siostra
Jednak czuję lekki niedosyt po tym usg i raczej się zdecydujemy na dodatkowe usg prywatne.
Scarlett2014, SunSun, Emartea, Anastacia33, kasss, loszcz, bella82, MamaAdasia, Dorka1979, slodka100, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam, czytam i nadrabiam i jestem zachwycona. Dobrymi wiadomościami i pięknymi zdjęciami! Gratulacje dla wszystkich !
Ja mam za sobą udany ale męczący dzień więc mam też mocne postanowienie że jutro prosto po pracy idę do łóżka z dobrą książkąa dziś właśnie padłam przed TV i pewnie szybo nie wstanę
ale było warto... najpierw świetny dzień w pracy i mnóstwo ciepłych słów a potem popołudnie z moim ulubieńcem czyli z 15sto miesięcznym synkiem mojej przyjaciółki. Jest urwisem ale absolutnie boskim i mam do niego wielką słabość
A i miałam okazję pojeździć spacerówka firmy Concorde i choć nie mam porównania to jestem zachwycona. ... bardzo lekko się ją prowadzi.
jostek81, bella82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
A to odebrałam po drodze do domujutro pewnie będzie kocyk a jak Rubi pisze że super to czekam z dużą niecierpliwością
Aaaa właśnie dostałam informacje że kocyk już na mnie czeka w Paczkomacie.... ale aż tak kopnięta nie jestem żeby od razu do niego iśćjutro odbiorę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 19:38
SunSun, kasss, loszcz, bella82, Niunia86, MamaAdasia, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynoa8 wrote:Dziewczyny ktore mierza sobie cisnienie, napiszcie jakie macie przewaznie tetno. U mnie straszne szybkie powyzej 100
noa8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny