Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Joanna ciesze sie że wyniki wyszły dobre i twoj maluszek caly i zdrowy;)
jostek gratuluje córci;)
Noa podobno troche sie zmieniłam na twarzy jestem spuchnięta ale też zupelnie inaczej wyglada sie w dniu slubu z fryzjerem kosmetyczka itp
Mojego kocyka jeszcze nie ma licze na to że jutro bedzie choc powinien byc szybciej kurierem;)
Justi Scarlet śliczne ubranka;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 20:27
jostek81, MamaAdasia lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyKass dlatego ja zamawiam w Paczkomatach
Dziewczyny pisałyście dziś o ciastachteraz ja szukam inspiracji na weekendowe spotkanie u przyjaciół. Wszystkie moje pomysły wydają mi się wtórne a jak ccoś jest fajne to już to robiłam
ewentualnie poproszę o inspiracje na smaczną sałatkę.... ja np. bardzo polecam gyros ale robie ją dość czesto
A swoją drogą jak mam przestać jeść słodycze jak po łakociach mój Junoor tak cudowanie bryka?
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:ZAzdrosze Wam pamieci:) ja jak ktoś się nie odywa to zazwyczaj kogos mi barkuje ale nie pamietam nicka więc nie wiem o kogo pytac:)
dziewczyny czy ktoraś z Was ma łożysko na przedniej scianie?? ja mam i swoją mała bardzo malo czuje i bardzo słabo. niby to przez to a tak bym chciała juz takie mocne kopniaki czuc:(
http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-z-trufla-czekoladowa-i-baileys
dzis dla meza piekę ciasto:)
Ja mam łożysko na przedniej ścianie. To moja druga ciąża 20+1 tyg. i tak średnio ruchy czuję. Na ogół wieczorem jak się do łóżka położę takie pukanie i dość nisko. -
Scarlett2014 wrote:Hmm dziewczyny które robiły już glukoze? Czy miałyście jakieś wskazania żeby robić badania juz teraz? Pytam bo mój lekarz z 2 razy powtórzył mi że mam je zrobić po 24 tygodniu a nanlepiej koło 25 tygodnia.
ja tez mam robic dopiero po 24tyg -
nick nieaktualnyKasss pokazałam zdjęcie twojego brzuszka mojemu K i mówiłam ze jesteś 2.5 tyg przedemna to śmiał się ze mnie bo mówi gdzie schowała swój brzuch i mówi do mnie żebym sobie jakoś go napompowala heh.
ja jeszcze nie myślę o tym badaniu glukozy bo jeszcze trochę czasu mam ale pewnie za dwa tyg mi będzie kazał zrobić na następną wizytę. ale chyba się trochę boje tego badania. Mojego kuzyna żonie wykryli cukrzycę i teraz jak cokolwiek zjem to zaraz się zastanawiam czy nie za dużo cukru
stwierdziłam dzisiaj ze moja mała jest szalona co dzisiaj wsiadłam do samochodu ona zaczynała kopać a jak wysiadam to był spokój i tak na okrągło :)albo nie lubi jeździć samochodem albo tak bardzo lubi
szczerze dzisiaj nie nadanzam za wami wiec w ciemno trochę ale jostek gratuluję córeczki i wam dziewczyny udanych wizyt
ubranka śliczneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:16
jostek81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKase chodzi Ci o to ciasto 3 bit bez pieczenia? Jeśli tak to jest pyszne
ale chyba kiedyś robiłam do tych znajomych
a tortelini i gyros odpadają to też dwie podstawowe sałatki u nas
nie mogę ich zrobić bo jest duża szanas że gospodyni już je bedzie miała
Bella w Smyku jesy mnóstwo pięknych rzeczy i tak nawet niby najprostrze rzeczy potrafią chwycic za serce
Czyli dużo lekarzy ma jak mój i każe czekać z glukoząbella82 lubi tę wiadomość
-
Justyska z tyg na tydz robi się coraz większy powiedz mężowi ze nie musisz pompować sam urosnie;-) pewnie w którymś tyg mój będzie wolniej rosnąl a wasz szybciej i się wyrównają
Ja mam wizytę w następna srode to pewnie gin da mi skierowanie na glukozę nie wiem jak to wytrzymam ale nie mam wyjscia;-)
Scarlet ja robię na biszkopcie;-) mam przepis na sałatkę z kurczakiem pieczarkami makaronem hinskim ale na wszystkich świętych będę robić to później mogę dać znać czy dobra była bo pierwszy raz będę robicWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:38
[/url]
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
Jestem już po wizycie i prawie wszystko dobrze... ale jest jedno alegin nie była pewna czy z serduszkiem wszystko jest ok więc jak to powiedziała profilaktycznie wysłała mnie do kardiologa dziecięcego, ale mówi że mam się nie martwić, ale jak się tu nie martwić
poza tym dzieciątko prawie 400 g waży i bardzo ruchliwe było i zakrywało cały czas buźkę albo palec ssało.... a teraz nie zasnę pół nocy i będę się martwić czy wszystko jest w porządku
Dorka1979, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
A ja będę wyprawia 30 setkę mojemu mężowi wiec będą na pewno koreczki wrapsy chociaż jeszcze nie mam koncepcji jakie 3 salatki: z makaronem różowym chińskim, z makaronem w kształcie ryżu i Z Pekinki i jeszcze się zastanawiam nad przekąskami z ciasta francuskiego fajny i szybki przepis widziałam w necie tylko nie wiem czy go odnajde
-
kurczę Emily...na pewno wszystko jest ok...po prostu gin chcę być spokojna i profesjonalna....nie martw się dzidzia jest zdrowa!!
ja robię 3bita bez pieczenia i murzynka (kocham murzynka:P) poza tym w połączeniu z moją zajebistą polewą czekoladową wychodzi mi genialnie (nie jestem stworzona do wypieków)
a sałatkę z gyrosa również robię często widzę, że to standard wszędzie:P ale robię też często zwykłą z pekińską, kukurydzą, szynką, żółtym serem, papryką i cebulą...jest naprawdę pyszna...Emartea, Emily83 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyEmily co mogę napisać. Wierzę że wszystko bedzie dobrze a lekarka żeby niczego nie pominąć musial Cię po prostu skierować do kardiologa. Mam nadzieję że wizytę masz szybko i że szybko Waszze nerwy się skonczą. Jeśli większość parametrów jest w normie to wszystko wskazuje na to że wszystko będzie dobrze. Mocno trzymam kciuki.
Dziewczyny a podajcie prosze szczegóły tych sałatek z kapustą pekińską.... brzmi smacznieSylwia w ogóle wszystkie te Twoje sałatki brzmią ciemawie
ciasto w ostateczności zrobię mocno klasyczne np. sernik
klasyka zawsze nas obroni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 22:04
Emily83 lubi tę wiadomość
-
ja wszystkie te składniki co wypisałam łączę z majonezem...szybko się robi i jest fajna...na dużą miskę:
skrajam całą pekińską
ze dwie duże papryki czerwone,
puszka kukurydzy
ok 25dkg szynki w kostce jakiejkolwiek (np. konserwowej)
tyle samo żółtego sera
i solę tylko trochę pekińską bo sałatka i tak jest słonawa od szynki..
aż jestem głodna idę zjeść jakiś jogurtScarlett2014, SunSun, loszcz, czekaja, slodka100 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Hej dziewczyny!
Kasss super brzuszek:) mój ma zupełnie inny kształt twój taki to taka sliczna piłeczka.Wstawie fotke w czwartek.
Reszcie gratuluję wizyt:-)
Emili nie martw sie..na pewno będzie dobrze!
Scarlet śliczne te body!!!
Ja jutro znowu kardiloga w czwartek genetyczne:-) czekam czekam..
I muszę sie pochwalić dziś mała tak mocno kopała ,ze czuliśmy z mężem pod ręką- pierwszy raz
A teraz zmykam spać buzioleScarlett2014, kasss, jostek81, Niunia86, czekaja, Emily83 lubią tę wiadomość
-
Emily na pewno wszystko będzie dobrze i gin skierowała cię dla pewności jak mówią dziewczyny zreszta sama powiedziała ze profilaktycznie choć i tak będziesz się martwić pewnie tak samo byśmy reagowały bedziemy trzymać kciuki kiedy masz tego kardiologa?
Emily83 lubi tę wiadomość
[/url]