Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cicho cicho:-) ja powtórzyła bete i ze 137 wzrosła do 343 więc fajnie:-) progesteron też lekko bo lekko ale się podniósł biorę ten duphaston i jestem dobrej myśli:-) rybenka idziemy łeb w łeb tylko Ty owulacje miałas wcześniej:-)
mizzelka, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Znalazłam Was nareszcie! Właściwe miejsce, we właściwym czasie!!!!
Powtarzam posta z różowej... i zostaję z Wami!
Byłam dziś u gina, bo jakiś brązowy śluz miałam od soboty wieczora.
U nas wszystko w porządku.
Te plamy, to z szyjki - najprawdopodobniej nadżerka troszkę czy coś tam innego się złuszczało. W macicy wszystko ok.
Ależ jestem szczęśliwa.
A oto moja piękna macica i piękny pęcherzyk, który ma całe 0,87 cm! Ciąża ma ok 3 tygodnie, czyli tyle ile wiem, że ma! Dziś na prawdę uwierzyłam w to że nic się nie dzieje i że będę mamą!
Pan dr powiedział, że to całkiem naturalne, że coś ciągnie w podbrzuszu, jajniku, że podbrzusze czuć. Powiedział, że tak to już będzie.
aaaa... i szczęśliwe jajeczko było z lewego jajnika!mizzelka, czekaja, kaarolaa lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
U mnie nie ma większych objawów puki co (puk, puk - w niemalowane!).
Cycki nie do wytrzymania bez biustonosza, że o sutkach to nie wspomnę. A tak poza tym że czuje iż coś się dzieje w podbrzuszu, to czuję się wspaniale!
Piękny dzień. Teraz to na prawdę wyluzowałam. dobry dzieńNatalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja. Świetnie że powstał taki temat. Ja tez właśnie czekam na marzec 2015. Pierwsza wizyta u ginekologa juz za mną, niestety bylam za wcześnie i nie bylo jeszcze nic widać, nastepna wizyta pod koniec lipca ale chyba nie wytrzymam i pójdę wcześniej
-
Tygrysek wrote:Ziewam dziś cały dzień...
A co do objawów to niech są! To stan błogosławiony i dobrze mi z tym.
PS. nie wiem kompletnie co na obiad zrobić
prawda, chociaż wiemy że jest ciąża -
Ostatnia miesiączkę mialam 27.05, testowalam 26.06- dwie grube krechy i w tym dniu poszlam do gina. Wtedy pani doktor powiedziala ze nic nie widzi jeszcze, ze jest 4 tydzień a ona ciaze rozpoznaje w 6. Także skierowanie na badania mam i wizyta za miesiąc. Pocieszyla mnie tylko tyle ze jak 2 testy wyszly pozytywnie i miesiączki brak to w ciszy jestem jestem bardzo szczęśliwa dlatego ze o córeczkę staraliśmy się ponad rok i kiedy postanowiliśmy jej sprawić rodzeństwo to udalo się za pierwszym razem
mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny