Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlatego stwierdzilam ze pójdę do tego ordynatora prywatnie juz niedlugo. Przynajmniej szybciej sie czegoś dowiem, niż czekac do końca lipca a przy okazji zobacze jak jest. Tylko juz i tak slyszalam ze lepiej tak, bo w razie czego to jest sie u niego i wszystko co do porodu, sali porodowej jak i po uzgadnia sie bezpośrednio z nim a nie juz na miejscu i w dodatku jak sie trafi na mila polozna to ok a jak nie to sie martw. A tak to on zawsze jest
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja teraz mam czas mdlosci i wymiotow- ale u was to mysle jeszcze ze 2 tyg zeby tak na powaznie- chociaz niektorzy w ogole nie maja
ja mysle ze te plamienia wyniknely z tego oslabienia- 2 dni wszystko zwracalam i mdlilo mnie , nic nie moglam robic, tragedia.
w sumie juz schudlam 2 kg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pęcherzyk może być widać, ale zaraz potem będziesz się martwić czy nie okaże się pusty i tak dalej. Czytałam wpisy dziewczyn które to właśnie tak miały, nie mogły się doczekać a potem znów strach. Ja zrobiłam pierwsze USG w 7 t 5 d i widziałam bijące serc. Cieszę się że nie poszłam wcześniej bo bym umarła myśląc czy będzie serce czy nie... ehhh nigdy konieć zmartwień.
ps. jestem z lutówek
Pozdrawiam dziewczynyanka418 wrote:Dziewczyny myślicie że zobaczę coś juz w piątek na usg? Dzisiaj mam 5tc 2d a 2 tyg od przypuszczalniego zapłodnieniaanka418, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam iść też dopiero w 9tc ale choroba zmusza mnie do tego, żeby iść szybciej. Tak więc udało mi się dziś umówić do lekarza, niestety nie mojego, ale zawsze to ginekolog.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Na chwilkę Was spuścić z oka... i 3 strony do nadrobienia!
Ja chodzę prywatnie do lekarza u siebie w mieście, który pracuje w szpitalu w Katowicach - to jest 50 km ode mnie i tam też chyba pojadę rodzić. Na pewno nie będę rodzić w Rybniku! Zresztą jeszcze tyle czasu...
Co do czytania internetu i zamartwiania się... No niestety, ale na takich podobnych forach i w postach w stylu "a moja siotra to tak... a moja znajoma to miała tak...". Nie warto. I potem taka dziewczyna się naczyta... np. ja - już mam nauczkę! Naczytałam się (nawet też jeszcze w jakiejś gazecie), że w I trymestrze to plamienia mogą być z niczego ale też może być to poronienie. Moja wyobraźnia zadziałała, a mój mąż mówił... wsłuchaj się w siebie.
Co do obiadu... postanowiłam zainwestować w parowar. Dziś chyba w Lidlu jest jakiś na promocji. I chyba zrobię obiad w postaci rybki i warzyw na parze!
Penelope lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysek wrote:Na chwilkę Was spuścić z oka... i 3 strony do nadrobienia!
Ja chodzę prywatnie do lekarza u siebie w mieście, który pracuje w szpitalu w Katowicach - to jest 50 km ode mnie i tam też chyba pojadę rodzić. Na pewno nie będę rodzić w Rybniku! Zresztą jeszcze tyle czasu...
Co do czytania internetu i zamartwiania się... No niestety, ale na takich podobnych forach i w postach w stylu "a moja siotra to tak... a moja znajoma to miała tak...". Nie warto. I potem taka dziewczyna się naczyta... np. ja - już mam nauczkę! Naczytałam się (nawet też jeszcze w jakiejś gazecie), że w I trymestrze to plamienia mogą być z niczego ale też może być to poronienie. Moja wyobraźnia zadziałała, a mój mąż mówił... wsłuchaj się w siebie.
Co do obiadu... postanowiłam zainwestować w parowar. Dziś chyba w Lidlu jest jakiś na promocji. I chyba zrobię obiad w postaci rybki i warzyw na parze!
Kochana a do kogo chodzisz? bo ja też z okolic Rybnika jestem. Dziś idę do LiftMed-u w Rybniku.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs