Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAdasia, Anastazja ja cos czuje ze bym bardziej odpoczela w biurze niz w domu z 1,5 rocznym synkiem... Ciagle chce "na apa". Boje sie go dzwigac. A musze go wsadzic do lozeczka, krzeselka, wozka...
moj maz ma jeszcze 39dni zaleglego urlopu a od stycznie dojdzie mu kolejbe 26! Mam ochote go zabic. Ale sam przyznaje, ze w pracy odpoczywa a w domu przy malym wiadomo...gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Moim zdaniem nie zawsze my mamy wpływ na to ile tyjemy w ciąży. Ja nie jem dużo więcej niż przed ciążą no i co ;( Ale trzeba przyznać że odczuwam te dodatkowe kilogramy. No cóż czas na diete będzie po porodzie
SunSun, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybella82 wrote:hej mamuski!
dziewczyny z krotkimi szyjkami trzymam za Was kciuki! na pewno wszystko bedzie dobrze, tylko odpoczywajcie jak najwiecej
Krysti fajnie, ze sie odezwalas bo chwile Cie nie bylo.
jesli chodzi o siusianie to ja od poczatku ciazy budze sie w nocy, a ostatnimi czasy to potrafie wstawac nawet 3 razy!
ja mam dzis wizyte w luxmedzie wiec nie bede miala USG ale skonsultuje wyniki glukozy.
Anastacia szkoda gadac z tymi facetamiogolnie w L starszna znieczulica:-(
sorki ze rzadko tu bywam ale święta i sprzątanie duzo tego
buziaczyska śle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:22
bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysunsun ,niunia po insulinie cukier mi sie unormuje i cukrzyca nie bedzie zagrażać zdrowiu małej pocieszam sie że z moją Wiktorią wszystko jest w porządku bo to jest najwarzniejsze
ines ja też nie jem dużo a kilogramów przybyło
MamaAdasia ja też pewnie dojde do około plus 15 kg na plusie tak czujęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:26
Niunia86, SunSun, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na plusie mam też pewnie już około 10 kg. Pojęcia nie wiem skąd i jak bo jestem mocno aktywna i poza epizodami weekendowymi jem zdrowo i prawie w ogóle bez słodyczy. To muszą być geny albo coś
coraz więcej ludzi zwraca też uwagę mój brzuch twierdząc że jest już bardzo duży. Na twarzy zmian u mniej nie widzą albo tak mówią
Ja farbowałam włosy normalną farbą ale nakładam ją tylko na wybrane pasemka które chcę delikatnie rozjaśnić więc tak naprawdę farba nie ma u mnie kontaktu ze skórą.
Madzik mój lekarz twierdzi że tak długo jak mam siłę i dobre wyniki badań a nie dzieje się nic niepokojącego mogę pracować. Decyzję co dalej podejmujemy z wizyty na wizytę. Mimo iż mój lekarz nie widzi takiej potrzeby będę teraz do niego chodziła częściej czyli co 2 tygodnie. Właśnie dlatego że jeśli coś się będzie działo żeby szybko to wychwycić i dla mojego czystego sumienia. Pracuje ile dam radę ale dbam o siebie maksymalnie. Żadnego przesadzania ze sprzątaniem czy innymi obowiazami domowymi.
An pochwale się że zarezerwowałam wczoraj wózekdo końca roku musimy za niego zapłacić. Tako Junama Impulse. Spodobał nam się od początku i więcej nie chcemy szukać.
Pisałyście wcześniej o Facebooku. Ja mam profil ale mam na nim może 1 zdjęcia. Nie dodałam żadnych zdjęć ze ślubu ani w ciąży. Nie zamierzam też dodawać żadnych zdjęć Juniora i poproszę rodzinę żeby też tego nie robili. To kwestia indywidualna ale ja chcę żeby mich zdjęć w internecie było jak najmniej a zdjęć małego w internecie nie chcę w ogóle. Wkurza mnie jeśli ktoś bez mojej wiedzy wrzuca moje zdjęcia na Facebooku i jeszcze dodaje oznaczniki z moim nazwiskiem.
Madzik82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Anastacia33 wrote:Madzik ja mam tak samo codzienne ciągnięcie i klucie wizyte mam 30tego.na ostatniej bylo wszystko ok.
Tez was podziwiam te które jeszcze pracują. Ja się czuje jak staruszka ciężko mi sie oddycha ciągle bym siusiała i szybko się mecze. Mimo ze przytyłam niewiele ale dzidzia jest spora wiec często mnie uciska i czuje dyskomfortWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:28
MamaAdasia, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SunSun wrote:W ogóle czy was też tak wszyscy wypytuja ILE PRZYTYLYSCIE?? To chore jest ze najpierw sie mnie o to pytają a dopiero później o mała;-)
SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyA tu ja no i moja psinka na fote się zlapala
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13309bf46598.jpg
Niunia86, Rubi, madziutek 23, Scarlett2014, kasss, gosiaczek31, SunSun, MamaAdasia, slodka100, Emca, Madzik82, Pocahontas, Dorka1979, kaczamila, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Scarlett2014 wrote:Ja na plusie mam też pewnie już około 10 kg. Pojęcia nie wiem skąd i jak bo jestem mocno aktywna i poza epizodami weekendowymi jem zdrowo i prawie w ogóle bez słodyczy. To muszą być geny albo coś
coraz więcej ludzi zwraca też uwagę mój brzuch twierdząc że jest już bardzo duży. Na twarzy zmian u mniej nie widzą albo tak mówią
Ja farbowałam włosy normalną farbą ale nakładam ją tylko na wybrane pasemka które chcę delikatnie rozjaśnić więc tak naprawdę farba nie ma u mnie kontaktu ze skórą.
Madzik mój lekarz twierdzi że tak długo jak mam siłę i dobre wyniki badań a nie dzieje się nic niepokojącego mogę pracować. Decyzję co dalej podejmujemy z wizyty na wizytę. Mimo iż mój lekarz nie widzi takiej potrzeby będę teraz do niego chodziła częściej czyli co 2 tygodnie. Właśnie dlatego że jeśli coś się będzie działo żeby szybko to wychwycić i dla mojego czystego sumienia. Pracuje ile dam radę ale dbam o siebie maksymalnie. Żadnego przesadzania ze sprzątaniem czy innymi obowiazami domowymi.
An pochwale się że zarezerwowałam wczoraj wózekdo końca roku musimy za niego zapłacić. Tako Junama Impulse. Spodobał nam się od początku i więcej nie chcemy szukać.
Pisałyście wcześniej o Facebooku. Ja mam profil ale mam na nim może 1 zdjęcia. Nie dodałam żadnych zdjęć ze ślubu ani w ciąży. Nie zamierzam też dodawać żadnych zdjęć Juniora i poproszę rodzinę żeby też tego nie robili. To kwestia indywidualna ale ja chcę żeby mich zdjęć w internecie było jak najmniej a zdjęć małego w internecie nie chcę w ogóle. Wkurza mnie jeśli ktoś bez mojej wiedzy wrzuca moje zdjęcia na Facebooku i jeszcze dodaje oznaczniki z moim nazwiskiem.
ja też poprosiłam tych co wiedzą o ciąży o nie komentowanie, ani sugerowanie poprzez komentarze, że w niej jestem....raz wrzucone zdjęcie do internetu już nigdy z niego nie zniknie...ja to ja, ale mojego dziecka nie zamierzam reklamować...pewnie pochwale się jednym zdjęciem malucha jak się urodzi i już
Krysti, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyRubi wrote:ja też poprosiłam tych co wiedzą o ciąży o nie komentowanie, ani sugerowanie poprzez komentarze, że w niej jestem....raz wrzucone zdjęcie do internetu już nigdy z niego nie zniknie...ja to ja, ale mojego dziecka nie zamierzam reklamować...pewnie pochwale się jednym zdjęciem malucha jak się urodzi i już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:47
Rubi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam F ale dezaktywowanego a o ciazy w mojej mieścinie nikt niewie chyba ! Ja w Szkocji mieszkam . Nie oglaszalam nikomu , kogo to interesuje to moje szczescie mam spokój i harmonię i rodzina ważne ze wie i jesteśmy wszyscy szczęśliwi resztę mam w dupie szeroko pojadę do pl z dzieckiem to zobaczą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:52
gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość