Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ines, Ewa, ja w 1szej ciązy przytyłam 15 kg, teraz też przytyję pewnie tyle.

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka współczuję cukrzycy ale najważniejsze ze z dzidzia wszystko ok :-)

ex2btv738sn49jef.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh ile ja rzeczy sobie obiecywałam :-D teraz to cieszę sie ze nie jem 3 drozdzowek na śniadanie;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:14

ines31, MamaAdasia lubią tę wiadomość

ex2btv738sn49jef.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAdasia, Anastazja ja cos czuje ze bym bardziej odpoczela w biurze niz w domu z 1,5 rocznym synkiem... Ciagle chce "na apa". Boje sie go dzwigac. A musze go wsadzic do lozeczka, krzeselka, wozka... :/
    moj maz ma jeszcze 39dni zaleglego urlopu a od stycznie dojdzie mu kolejbe 26! Mam ochote go zabic. Ale sam przyznaje, ze w pracy odpoczywa a w domu przy malym wiadomo...

nick nieaktualny, MamaAdasia lubią tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • ines31 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem nie zawsze my mamy wpływ na to ile tyjemy w ciąży. Ja nie jem dużo więcej niż przed ciążą no i co ;( Ale trzeba przyznać że odczuwam te dodatkowe kilogramy. No cóż czas na diete będzie po porodzie :)

SunSun, MamaAdasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk0i09kiu82fc6o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Krysti dokladnie tak jsk piszesz...tyle ze prawdziwych kulturalnych mezczyzn to mozna ze świeczka szukać
    Oh tak kochana :) żebyś wiedziała mało takich a jak są to ich nie widać .

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ines ja tez czuje Te kg

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    hej mamuski!
    dziewczyny z krotkimi szyjkami trzymam za Was kciuki! na pewno wszystko bedzie dobrze, tylko odpoczywajcie jak najwiecej <3
    Krysti fajnie, ze sie odezwalas bo chwile Cie nie bylo.
    jesli chodzi o siusianie to ja od poczatku ciazy budze sie w nocy, a ostatnimi czasy to potrafie wstawac nawet 3 razy!
    ja mam dzis wizyte w luxmedzie wiec nie bede miala USG ale skonsultuje wyniki glukozy.
    Anastacia szkoda gadac z tymi facetami :-/ ogolnie w L starszna znieczulica:-(
    Bella stęsknilas się za mną :) sorki ze rzadko tu bywam ale święta i sprzątanie duzo tego :) buziaczyska śle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:22

bella82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunsun ,niunia po insulinie cukier mi sie unormuje i cukrzyca nie bedzie zagrażać zdrowiu małej pocieszam sie że z moją Wiktorią wszystko jest w porządku bo to jest najwarzniejsze

ines ja też nie jem dużo a kilogramów przybyło

MamaAdasia ja też pewnie dojde do około plus 15 kg na plusie tak czuję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:26

Niunia86, SunSun, MamaAdasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na plusie mam też pewnie już około 10 kg. Pojęcia nie wiem skąd i jak bo jestem mocno aktywna i poza epizodami weekendowymi jem zdrowo i prawie w ogóle bez słodyczy. To muszą być geny albo coś :) coraz więcej ludzi zwraca też uwagę mój brzuch twierdząc że jest już bardzo duży. Na twarzy zmian u mniej nie widzą albo tak mówią :)

Ja farbowałam włosy normalną farbą ale nakładam ją tylko na wybrane pasemka które chcę delikatnie rozjaśnić więc tak naprawdę farba nie ma u mnie kontaktu ze skórą.

Madzik mój lekarz twierdzi że tak długo jak mam siłę i dobre wyniki badań a nie dzieje się nic niepokojącego mogę pracować. Decyzję co dalej podejmujemy z wizyty na wizytę. Mimo iż mój lekarz nie widzi takiej potrzeby będę teraz do niego chodziła częściej czyli co 2 tygodnie. Właśnie dlatego że jeśli coś się będzie działo żeby szybko to wychwycić i dla mojego czystego sumienia. Pracuje ile dam radę ale dbam o siebie maksymalnie. Żadnego przesadzania ze sprzątaniem czy innymi obowiazami domowymi.

An pochwale się że zarezerwowałam wczoraj wózek :) do końca roku musimy za niego zapłacić. Tako Junama Impulse. Spodobał nam się od początku i więcej nie chcemy szukać.

Pisałyście wcześniej o Facebooku. Ja mam profil ale mam na nim może 1 zdjęcia. Nie dodałam żadnych zdjęć ze ślubu ani w ciąży. Nie zamierzam też dodawać żadnych zdjęć Juniora i poproszę rodzinę żeby też tego nie robili. To kwestia indywidualna ale ja chcę żeby mich zdjęć w internecie było jak najmniej a zdjęć małego w internecie nie chcę w ogóle. Wkurza mnie jeśli ktoś bez mojej wiedzy wrzuca moje zdjęcia na Facebooku i jeszcze dodaje oznaczniki z moim nazwiskiem.

Madzik82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• flores Przyjaciółka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiaczek31 wrote:
    Ja w warszawie prowadze ciaze:-) wiec wizyty i usg badania zawsze jestem w tam.
    A mozesz polecic jaks zajecia dla ciezarnych? Joga, pilki...? Ciagle szukam...

f2w39n735mpdiyvo.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Madzik ja mam tak samo codzienne ciągnięcie i klucie wizyte mam 30tego.na ostatniej bylo wszystko ok.
    Dziewczyny ja mam podobnie klucie i ciagniecie a jak za dużo chodzę to mam wrażenie ze lozysko się mi obniża. Podobnie jak wy w poprzedniej ciąży nic takiego nie odczuwalam. Ehh.
    Tez was podziwiam te które jeszcze pracują. Ja się czuje jak staruszka ciężko mi sie oddycha ciągle bym siusiała i szybko się mecze. Mimo ze przytyłam niewiele ale dzidzia jest spora wiec często mnie uciska i czuje dyskomfort

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:28

MamaAdasia, Madzik82 lubią tę wiadomość

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie kupiłam piłkę gumową 65cm zamierzam ćwiczyć tylko sypialnie skończymy i bede miec miejsce do popisu w salonie :) a ćwiczenia mozna fajne w necie znaleźć dla ciężarnych .

• Rubi Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun wrote:
    W ogóle czy was też tak wszyscy wypytuja ILE PRZYTYLYSCIE?? To chore jest ze najpierw sie mnie o to pytają a dopiero później o mała;-)
    takkkkk;/

SunSun, MamaAdasia lubią tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu ja no i moja psinka na fote się zlapala :D http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13309bf46598.jpg

Niunia86, Rubi, madziutek 23, nick nieaktualny, kasss, nick nieaktualny, SunSun, MamaAdasia, slodka100, Emca, Madzik82, Pocahontas, nick nieaktualny, nick nieaktualny, loszcz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fryzjera wnet trza bedzie odwiedzić ale wlosy na naturalne zapuszczam ,koniec z farbowaniami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:39

• Rubi Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Ja na plusie mam też pewnie już około 10 kg. Pojęcia nie wiem skąd i jak bo jestem mocno aktywna i poza epizodami weekendowymi jem zdrowo i prawie w ogóle bez słodyczy. To muszą być geny albo coś :) coraz więcej ludzi zwraca też uwagę mój brzuch twierdząc że jest już bardzo duży. Na twarzy zmian u mniej nie widzą albo tak mówią :)

Ja farbowałam włosy normalną farbą ale nakładam ją tylko na wybrane pasemka które chcę delikatnie rozjaśnić więc tak naprawdę farba nie ma u mnie kontaktu ze skórą.

Madzik mój lekarz twierdzi że tak długo jak mam siłę i dobre wyniki badań a nie dzieje się nic niepokojącego mogę pracować. Decyzję co dalej podejmujemy z wizyty na wizytę. Mimo iż mój lekarz nie widzi takiej potrzeby będę teraz do niego chodziła częściej czyli co 2 tygodnie. Właśnie dlatego że jeśli coś się będzie działo żeby szybko to wychwycić i dla mojego czystego sumienia. Pracuje ile dam radę ale dbam o siebie maksymalnie. Żadnego przesadzania ze sprzątaniem czy innymi obowiazami domowymi.

An pochwale się że zarezerwowałam wczoraj wózek :) do końca roku musimy za niego zapłacić. Tako Junama Impulse. Spodobał nam się od początku i więcej nie chcemy szukać.

Pisałyście wcześniej o Facebooku. Ja mam profil ale mam na nim może 1 zdjęcia. Nie dodałam żadnych zdjęć ze ślubu ani w ciąży. Nie zamierzam też dodawać żadnych zdjęć Juniora i poproszę rodzinę żeby też tego nie robili. To kwestia indywidualna ale ja chcę żeby mich zdjęć w internecie było jak najmniej a zdjęć małego w internecie nie chcę w ogóle. Wkurza mnie jeśli ktoś bez mojej wiedzy wrzuca moje zdjęcia na Facebooku i jeszcze dodaje oznaczniki z moim nazwiskiem.

ja też poprosiłam tych co wiedzą o ciąży o nie komentowanie, ani sugerowanie poprzez komentarze, że w niej jestem....raz wrzucone zdjęcie do internetu już nigdy z niego nie zniknie...ja to ja, ale mojego dziecka nie zamierzam reklamować...pewnie pochwale się jednym zdjęciem malucha jak się urodzi i już :)

nick nieaktualny, MamaAdasia lubią tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    ja też poprosiłam tych co wiedzą o ciąży o nie komentowanie, ani sugerowanie poprzez komentarze, że w niej jestem....raz wrzucone zdjęcie do internetu już nigdy z niego nie zniknie...ja to ja, ale mojego dziecka nie zamierzam reklamować...pewnie pochwale się jednym zdjęciem malucha jak się urodzi i już :)
    Racja dzieci są nasze nie na pokaz .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:47

Rubi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet ja wogule nie mam facebooka i jestem z tego powodu szczęśliwa ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, SunSun, noa8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam F ale dezaktywowanego a o ciazy w mojej mieścinie nikt niewie chyba ! Ja w Szkocji mieszkam . Nie oglaszalam nikomu , kogo to interesuje to moje szczescie mam spokój i harmonię i rodzina ważne ze wie i jesteśmy wszyscy szczęśliwi resztę mam w dupie szeroko pojadę do pl z dzieckiem to zobaczą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:52

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 834 835 836 837 838 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ